Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
παντως συμφωνω με χρυσανθο. για μολυνση μοιαζει. αυτο δεν ειναι φυσιολογικο φιλε. δες και αλλο γιατρο

Μητσο περαστικα ρε φιλε, τι να πω... Περιερεγα παντως μου ακουγονται ολα αυτα... .xm.

Να δεις εμένα πόσο περίεργα μου φαίνονται.
Δεν είναι μόλυνση.Είναι υπερβολικό κάψιμο απο το υγρό άζωτο..
Το χέρι ειναι σαν να βγηκε απο φωτιά,απο ζεματιστό λάδι κλπ. Τεράστιες φούσκες και πόνος.
Η γιατρός ήταν ειδικευόμενη και μου τίναξε τα πέταλα.Οταν μπήκα μέσα έτρωγε γλυκάκι.Αν κι εγώ την έκοψα για 40αρα και της έκανα και κοπλιμέντα ,αυτή με ξέσκισε,συνέχισε να ρίχνει το γαμημένο άζωτο με μανία.Κι εγω φώναζα ,ναι ναι ναι...κι άλλο..sarcastic.

Το χέρι ειναι σαν να βγηκε απο φωτιά,απο ζεματιστό λάδι κλπ. Τεράστιες φούσκες και πόνος.
Η γιατρός ήταν ειδικευόμενη και μου τίναξε τα πέταλα.Οταν μπήκα μέσα έτρωγε γλυκάκι.Αν κι εγώ την έκοψα για 40αρα και της έκανα και κοπλιμέντα ,αυτή με ξέσκισε,συνέχισε να ρίχνει το γαμημένο άζωτο με μανία.Κι εγω φώναζα ,ναι ναι ναι...κι άλλο..sarcastic.
γιαβολ φρουλαιν μαρια
.sarcastic.

Καλησπέρα κυνηγαραίοι μου!
Χαιρετώ την παρέα.
Απόψε πέρασα δυσκολο βραδυ με το χέρι και ετσι αναγκάστηκα να ξαναπαω στο νοσοκομείο.
Στην δουλεια ήταν αδύνατο να μεινω .
Πήγα λοιπόν και σήμερα με ειδε επιμελήτρια.Αναβαθμίστηκα.Μου εδωσε αντιβίωση και ...βελόνες αποστειρωμένες για να τρυπήσω μόνος μου ολο αυτο τον χαμό απο τις ψούσκες.Μου εδωσε άδεια για τις υπόλοιπες μέρρς της βδομάδας και μου ειπε πως θα χρειαστούν ,ίσως και πανω απο δεκα μέρες για να στρώσει.Καμια επαφή με σκόνες .Ακομη και στον δρόμο να το προστατευω με φαρδύ πλαστικο διάφανο γάντι.
Ανάθεμα την ώρα ο μαλαξ που πάτησα τπ πόδι μου εκεί.
Το χέρι εχει πρηστει,δεν λυγίζουν τα δάχτυλα και με το ζορι άλλαζα τις ταχύτητες στπο αμάξι.Είναι φοβερό το θέαμα σήμερα.
Ε ρε φίλε ταλαιπωρία ''χοντρή'' τραβάς...:(
Μήπως να πήγαινες και κάπου αλλού για μια 2η γνώμη....xm.

Πάντως εγώ πιστεύω χρειάζεσαι αλλαγή περιβάλλοντος...
Κάπου όπως εδώ φερ' ειπείν ....my man.
tzoumerkA.jpg

Πες το ''Οκ'' και αύριο το πρωί είμαι Αθήνα για τη μεταφορά...

Μια άλλη εκδοχή ηταν να πας δε δερματολόγο να σου δώσει φάρμακο με πινελάκι και το πέρναγες κάθε μέρα μέχρι να έφευγε, περιπου ενα μήνα πλας

Καλησπέρα κυνηγαραίοι μου!

Ε ρε φίλε ταλαιπωρία ''χοντρή'' τραβάς...:(
Μήπως να πήγαινες και κάπου αλλού για μια 2η γνώμη....xm.

Πάντως εγώ πιστεύω χρειάζεσαι αλλαγή περιβάλλοντος...
Κάπου όπως εδώ φερ' ειπείν ....my man.
tzoumerkA.jpg

Πες το ''Οκ'' και αύριο το πρωί είμαι Αθήνα για τη μεταφορά...
.well done.Μ'αυτό περνάνε όλα ,όλα .....
Θα αναίβω για ενα βρ΄σδυ Σπύρο.Ελεγα για αυτή την Παρασκευή αλλά τώρα παμε για την άλλη.Οα καταεβάσω την μανα μου απο Κέρκυρα και θα αρχίσει ο Γολγοθάς φίλε.Βέβαια δεν θα περάσω εγω Κέρκυρα ,θα τηνφερει στηνΑρτα ο γαμπρος μου και θα γινει η μεταφόρτωση
.
Πιστευω να ρυθμιστούν τα πράγματα και να μπορέσω να αναίβω στα τέλη Οκτώβρη.

http://penteli.meteo.gr/stations/katarraktis/dasiko.jpg

.well done.Μ'αυτό περνάνε όλα ,όλα .....
Θα αναίβω για ενα βρ΄σδυ Σπύρο.Ελεγα για αυτή την Παρασκευή αλλά τώρα παμε για την άλλη.Οα καταεβάσω την μανα μου απο Κέρκυρα και θα αρχίσει ο Γολγοθάς φίλε.Βέβαια δεν θα περάσω εγω Κέρκυρα ,θα τηνφερει στηνΑρτα ο γαμπρος μου και θα γινει η μεταφόρτωση
.
Πιστευω να ρυθμιστούν τα πράγματα και να μπορέσω να αναίβω στα τέλη Οκτώβρη.

http://penteli.meteo.gr/stations/katarraktis/dasiko.jpg
Αν και για ότι χρειαστείς Δημήτρη, μιλάμε...

Καλησπέρα σας αγόρια. Σχόλασα και για σήμερα, πεταγομαι μέχρι το σούπερ μάρκετ και είπα πρώτα να χεραιτησω τη παρέα. Καθάρισε ο καιρός, έβαλε ένα ελαφρύ βοριαδακι φρεσκαρε κιόλας, ότι πρέπει για κάνα μπασηματακι αύριο. .hair.

Καλησπέρα σας αγόρια. Σχόλασα και για σήμερα, πεταγομαι μέχρι το σούπερ μάρκετ και είπα πρώτα να χεραιτησω τη παρέα. Καθάρισε ο καιρός, έβαλε ένα ελαφρύ βοριαδακι φρεσκαρε κιόλας, ότι πρέπει για κάνα μπασηματακι αύριο. .hair.
Αν έχεις χρόνο Γιάννη, κανε τη βόλτα σου...που ξέρεις...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα περαστικά και πάλι Gandalf....
images

.beer..buy buy.
Περαστικά κ γρήγορα.
40 ειδικευομενη?
Μου θύμισες μια φορα στν στρατο που αρωστησα κ μοναδικη.
Μου βαζει μια ενεση ο ..κωλ..γιατρός στο κωλομέρι κ φτασεμεχρι το κοκκαλο.
Τι ήταν νομιζεις?
Κτηνιατρος κ κανε το στρατιωτικο του.
Κ γω τι είμαι ρε φίλε του λεω αγρινο.hair.

.beer..buy buy.
Περαστικά κ γρήγορα.
40 ειδικευομενη?
Αυτό το ειδα στην σφραγίδα .Η ηλικία της δεν φαινόταν για ειδικευόμενη και παρά την ηλικία της ,έκανε τη μαλακία της .
Πρέπει να την πετύχω σε καμιά διασταύρωση να την τρακάρω ,όπως την φυσικοθεραπεύτρια..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back