Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερες και απο μενα. Πως παει η αναρωση Δημητρη;
Αργει Βίκτωρα.Σαν να το έβαλα σε κιμαδομηχανή ειναι τώρα.Αποκρουστκό και βγαζει υγρά συνέχεια.Το βραδυ στον υπνο εχω πρόβλημα γιατι δεν μπορω να το βολέψω ,μιας και δεν δεχεται να σκουμπίσει πουθενά.

Καλησπέρα στην παρέα!
Μου εστειλαν το τι εχει πει.
Παιδες παρτε ενα νεαρο παιδι που τωρα ασχοληθηκε με το κυνήγι.
Που δεν εχει καν εμπειρια κ καρπωσεις.
Δεν λεω για μας για να τονισω την μεγαλεοτητα του κυνηγιου κ την προσφορα του στην ζωη του ανθρώπου ως η ανάπτυξη του αρχεγονου ενστικτου για επιβιωση.
Αυτο το παιδι που τωρα ζει την διαδικασια πεστο αν μπορεις μεινε σπιτι.
Ολες οι συγκινήσεις που βιωνει απο την διαδικαδια μεχρι την ολοκληρωση δεν προκειτε ποτε να τον αφησουν να ξεχασει την κυνηγετικη δραστηριοτητα.
Το κυνηγι είναι συνιφασμενο με την ύπαρξη του ανθρώπου και την επιβιωση του.
Καποτε για φαγητο κ κυριαρχια...σημερα για να αναπληρωνει δυναμεις κ να επιβιωνει της δεξαμενής αγχους κ πίεσης πιυ καλειτε να κολυμπησει κ να μην τον καταπιει.
Ενας κυνηγος εαν βγει κ δεν κτυπήσει θα γυρισει κ παλι αναζωγονημενος.
Αν δεν βγει θα ειναι ομως σαν το ψαρι εξω απ τον νερο.
Χωρις ανασα κουραγιο η δυναμη να παλεψει.

Οι ανθρωποι αυτης της κατηγορίας των μεσων κ της προσοχης ειναι συνηθως μοναξιασμενοι κ κλεισμενοι.
Η επιβιωση τους οικονομικη κ βιοιτικη εξαρτατε απο την αποδοχη τους την σημαδια πιυ τους δίνεται.
Γινονται εργασιωμανεις δυστυχει κ ουτοπικοι χωρις αληθινους φιλους ακριβως γιατί ζουν την ουτοπια της αποδοχης κ του λαικ μεσα σε εναν φτιαχτο κοσμο.
Δεν εχουν ζησει αυτοι κ η φυση πραγματικα για να καταλαβουν τι σημαινει πραγματικη υπαρξη κ κοσμος.
Και αν ασχολουνται με την φυση το χουν κ αυτο υποβαθμισει αφου συνηθως το κανουν με τροπο που μετα να το παρουσιάσουν με ωφελος της και παλι μοναξιασμενης εγωιστικης τους αναγκης για λαικ κ μπράβο.
Ειναι στο νερο στον ποταμο κ αντι να αναπνευσουν με ολη την δυναμη τους η να το γευτουν βγάζουν σελφι.
Σκεφτονται τα λαικ η την παρουσίαση τους.
Κ υστερα φευγουν εχοντας παει στην βρυση διχα να πιουν νερό. ...
.
Τετοιους θα βρεις κ δυστυχώς ανανεσα μας ....οπλοφορους...οχι κυνηγούς.
Είναι οι τύποι σαν τον αχρηστο που κτυπησε το γερακι.
Που δεν κυνηγουν......βγαινουν για την σελφι κ το φασεμπιυκ.....κλεβουν αλονων θηραματα.....μαζευουν κυνήγι μερων μαζι σαν ημερισιο....κ κτυπανε μπαμπεσικα.
Με μηχανακι...με παγιδες....με ασεβεια....με κλεψια....κ ειδη που δεν θα προστατευτουν απο αυτους αφου ξέρουν οτι απο χιιαδες οπλα που περασαν δεν τα ενοχλησε κανενα.....μεχρι που έφτασαν στον οπλοφορου....βλεπε γερακι.

Ο κυνηγος κυνηγα τιμια κ επι ισο το θηραμα.
Γιαυτο κ βγαινει δεκα +φορες για να πετυχει την καρπωση του οπλοφορου.
Ο κυνηγος θα σταματησει το οπλο στην παρανομία. ...στο βερκολαγογουδο....στην γουρουνα με μικρα.....ο οπλοφορος οχι.....ο άνθρωπος που ζει για τα λαικ οχι ......
Δεν ειναι τυχαιο που ο κυνηγος είναι συνηθως ανθρωπος της μέσης ταξης ...με προβλήματα βουνο....μα σχεδόν παντα με χαμογελο κ κεφι κ φιλοξενεια κ αποδοχη κ αλλυλεγγυη στον συνανθρωπο.
Το κυνηγι ειναι μέρος αυτης του της ιδιοσυγκρασιας.
Αντιθετα ο οπλοφορος....ο μιζερος δυστυχισμενος εξαρτωμενος του λαικ κ της προβολής των μεσων.....της αποδοχης......της αναγκης του μπράβο. ...... συνήθως εχει οικονομικη ανεση αλλα ειναι μονος δυστυχισμενος κ πισω απ τα φώτα μονιμα σκυθρωπος.
Και θα πει οτιδηποτε χρεθαστει για να πάρει ακομη λιγη αυτοπροβολη....θα πει για το κυνηγι...κ ας μην κυνήγησε πότε. ....θα πει για την αιμοδοσία κ ας μην έδωσε αίμα ποτε.....θα πει για αυτους που τα τρωνε.....κ ας τα χει ρα λεφτά αυτος ......θα πει για τον εναν κ τον αλλο κ αυτος ας ειναι στα σκατα μεχρι τους φρονημιτες.

Κυνήγηστε λοιπον...ζηστε την ζωη σας...καντε την αυτοκριτικη σας. ...να στε ευχαριστημενοι κ ν λετε κ ενα Δοξασυ Ο Θεος καθε τόσο.
Πολλά πικροχολα υα πουν πολοι για το κυνηγι η για εσας εμενα τον διπλα μας που επιβιωνει κ χει κ να χαμογελο παρ ολα οσα τραβαει.
Αλοινονο ομως σαυτους......που ειναι μόνοι. ...κ καποτε τα φώτα θα φυγουν από πανω τους...
Καλα κυνηγια
Συμφωνώ απόλυτα φίλε!!!
οπως ακριβώς τα 'λες...
κυριοι ενα ομορφο σ/κ να εχετε ολοι. η βολτα η πρωινη ητανε και η τελευταια μου στα τρυγονια. το απολυτο μηδεν και σημερα. τωρα θα ηθελα να πω δυο λογια γι αυτη την παρεα. ν αρχισω λοιπον λεγοντας οτι αυτο που εχει δημιουργηθει εδω σ αυτο το φορουμ ειναι κατι το ανεπαναληπτο και μοναδικο και πρεπει να κρατηθει σ αυτο το υψηλο επιπεδο που ηδη ειναι. θελω με λιγα λογια να ευχαριστησω μελος του φορουμ το οποιο δεν αντεχε πια να μ ακουει να λεω αλλο για τη benelli να φροντισει εξ αποστασεως ωστε η γρια 302 να ερθει απολυτως στα μετρα μου και με το πιασιμο που προσωπικα μου αρεσει. οταν μαλιστα του ζητησα το λογαριασμο ακουσα τα μπινελικια της αρκουδας. προς τιμην του λοιπον αλλα και προς τερψιν δικια μου η γρια θα ξανακυνηγηθει χωρις βεβαια να εγκαταλειψω το μαυρο πιστολι. για μια ακομα φορα τις θερμες μου ευχαριστιες μεσα απ την καρδια μου και επιφυλασσομαι ν ανταποδωσω. επειδη ξερω οτι ειναι χαμηλων τονων ανθρωπος δεν θ αποκαλυψω τ ονομα του. αυτος θα καταλαβει. τετοιες κινησεις απλα στις μερες μας δεν υπαρχουν. δεν περιγραφω αλλο γιατι απλα δεν μπορω να βρω τα λογια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν είναι αυτός που υποψιάζομαι Ευριπίδη αφού τη γλίτωσες μόνο με ''μπινελίκι'' ...πάλι καλά....sarcastic.
Και αν είναι όντως αυτός, πρέπει να έγινε δουλειά ''αστέρι''...;)
Πριν λίγες ώρες μας ήρθε κατακέφαλα η κεραμίδα. Έφυγε από τη ζωή ο θείος της γυναίκας μου (η πεθερά μου και η γυναίκα του είναι αδερφές) στην Κοζάνη ξαφνικά από καρδιοαγγειακό πρόβλημα στα 49 του! Πριν έναν μήνα τους φιλοξενήσαμε στο σπίτι στη θάλασσα. Κάποια στιγμή θα φύγουμε για Κοζάνη...
http://kozanimedia.gr/?p=287347
Χρήστο τα συλλυπητήριά μου...
Ζωή σε 'σας...

Επιστροφή απο μθα πεζοπορία γύρω στα 8 χλμ μετα της γυναικός. Βρήκα μανιτάρια,μύρτιλα και βατόμουρα.Η φύση αρχίζει να φοράει τα χρωματιστά της.
Ρε τι χανουμε στην Αθήνα.Οτι και να πω ειναι λίγο.Χρώματα και αρώματα με όλη την σημασία.
Κάθομαι λίγο ακόμη και αγναντεύοντας το βουνό το μυαλό μου τρέχει στα τέλη Οκτώβρη.
Φόρτισα τις μπαταρίες και απο αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.
Ναμαστε καλά να αντέξουμε.

Επιστροφή απο μθα πεζοπορία γύρω στα 8 χλμ μετα της γυναικός. Βρήκα μανιτάρια,μύρτιλα και βατόμουρα.Η φύση αρχίζει να φοράει τα χρωματιστά της.
Ρε τι χανουμε στην Αθήνα.Οτι και να πω ειναι λίγο.Χρώματα και αρώματα με όλη την σημασία.
Κάθομαι λίγο ακόμη και αγναντεύοντας το βουνό το μυαλό μου τρέχει στα τέλη Οκτώβρη.
Φόρτισα τις μπαταρίες και απο αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.
Ναμαστε καλά να αντέξουμε.
Ολα καλά θα πάνε φίλε...
Βγήκαν απο τώρα τα μανιτάρια?
Βρώσιμα ήταν?

Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο .sarcastic.)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι.....sarcastic.
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί .sarcastic.) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός .big smile. αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.

Καλησπέρα σε όλους.
Φέτος για πρώτη φορά πατήσαμε τα σταφύλια....την παραγωγή με την συμμετοχή και την αγόγγυστη προσφορά της κυρίας Λίτσας.
Εύχομαι να είναι πετυχημένο και να το δοκιμάσετε και εσείς.
και του χρόνου με υγεία!

Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο .sarcastic.)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι.....sarcastic.
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί .sarcastic.) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός .big smile. αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.
Μπραβο Γιαννη!Σωστες βασεις στο μαγκα σου!Θα τον καμαρωνεις και αυριο και μεθαυριο!;)

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.
Φέτος για πρώτη φορά πατήσαμε τα σταφύλια....την παραγωγή με την συμμετοχή και την αγόγγυστη προσφορά της κυρίας Λίτσας.
Εύχομαι να είναι πετυχημένο και να το δοκιμάσετε και εσείς.
και του χρόνου με υγεία!
Μακαρι να προλάβαινα να μαζεψω κι εγω τα δικά μου Βαγγέλη.
Αντε και καλή ζυμωση και μετα καλά πιώματα.
.sarcastic.

Αργει Βίκτωρα.Σαν να το έβαλα σε κιμαδομηχανή ειναι τώρα.Αποκρουστκό και βγαζει υγρά συνέχεια.Το βραδυ στον υπνο εχω πρόβλημα γιατι δεν μπορω να το βολέψω ,μιας και δεν δεχεται να σκουμπίσει πουθενά.

Καλησπέρα Δημήτρη !
Συγνώμη για την παρέμβαση, το κάνω επειδή διαβάζω τα γραφόμενα σου.
Μια fucidin αλοιφή που η ελληνίδα μάνα την εχει εικόνισμα, η μια κορτιζονούχα αντιφλεγμονώδη οποιαδήποτε δεν σου την δώσανε να ηρεμίσει το χέρι σου ;

Αντε Γιάννο, καλή αρχή....well done..well done.
Με το καλό να πάρει το βάπτισμα του πυρός...

Φιλαράκια ,αυτή την ώρα τρώω καυτερο λουκάνικο,γαλοτύρι,ντοματούλα, με συνοδεία τσίπουρου.
Αντε στην υγειά σας .
Καλησπέρα! Αυτα ειναι Δημήτρη στην υγεια σου! Εμεις το μεσημερι φάγαμε το λαγό τον πρωτο που χτυπήσαμε,ηταν μικρος περίπου 1100 γρ καθαρισμένος αλλα ηταν ο νοστιμότερος που εχω φάει!
Χρήστο τα συλλυπητήρια μου για το θείο σου! Πολυ μικρος ηταν..κριμα πραγματικα να φεύγουν τοσο μικροί οι άνθρωποι.

Status
Not open for further replies.
Back