Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο
)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι....
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί
) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός
αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.