Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν λίγες ώρες μας ήρθε κατακέφαλα η κεραμίδα. Έφυγε από τη ζωή ο θείος της γυναίκας μου (η πεθερά μου και η γυναίκα του είναι αδερφές) στην Κοζάνη ξαφνικά από καρδιοαγγειακό πρόβλημα στα 49 του! Πριν έναν μήνα τους φιλοξενήσαμε στο σπίτι στη θάλασσα. Κάποια στιγμή θα φύγουμε για Κοζάνη...
http://kozanimedia.gr/?p=287347
Χρηστο να ζησετε να τον θυμαστε τα συλληπητιρια μου

Γιατρε μην θυμωνεις:).yel.
Εγω τα ξερω απλοποιημενα.
Αυτη πιυ τελειωνει σε ντιν ειναι αντιβιοτικη κ την βάζεις παντου εκτος απ το φαι
Αυτη που τελειωνει σε κορτ είναι με κορτ-ιζονη .very funny.

Χωρις αστεια τωρα.
τοσα χρονια ετσι τα γνωριζα.η μια γενικη αντιβιωτικη κ ξ αλλη με κορτιζονη.
Ευχαριστω Νικολη .well done.

Χαχαχα δεν θυμώνω βρε !
Πολύ σωστά λες.
Ήθελα να στα ξεχωρίσω.
Δεν ειμαι Γιατρος

Γεια σας παιδες ..!!!
Μολις ανοιξα το φοφουμ και να πω πρωτα συλληπητηρια Χριστο για το θειο της γυναικα σου κριμα τοσο νεος ανθρωπος .....!
Δευτερον ειχα παει Δηλεσι το απογευμα να δω εναν πελατη αλλα το καλο ειναι οτι περασα απο Μαλακασα και εριξα και μια πουλα..:)
Μαζι και η γυναικα μου της εδωσα και εριξε δυο βολες ...sarcastic. και γλυκαθηκε ..!!!!
Ωραια να πιανουμε πορτα για το χειμωνα και να μην με πριζει ......παλι σκοπευτηριο ..? .my man.
Απ'οτι την κοβω βλεπω να ξαναρχεται της αρεσε και το ολο περιβαλον. Βρε μπας και εβαλα μπελα στο κεφαλι μου..??? .ha ha.

Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο .sarcastic.)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι.....sarcastic.
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί .sarcastic.) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός .big smile. αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.
Με το καλό φίλε μου δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα και η αναμνήσεις που θα έχει ο πιτσιρικάς αργότερα καλά να περάσετε βάλε και καμία φωτογραφία με το Μπιμπελο.

Status
Not open for further replies.
Back