Χα Χα Χα Ωραία αρμαθια κάνατε ρε Νίκο..
Ω ρε Νικόλα, τι ειναι αυτο...Αφιερωμένο σε όλους το σημερινό !
Ωραιος ο Νικολας...!!!Αφιερωμένο σε όλους το σημερινό !
Ωραίο και το tricolor !Ωραιος ο Νικολας...!!!
Σε λαγοτροφείο κάνατε καρτέρι ρε Νικόλα...Δυο καρτερία το πρωι μέχρι τις 10:30 μας τους έφεραν τα σκυλιά πάνω μας.
Σ΄αρεσε...ε!!!Ωραίο και το tricolor !
Ω! ρε... τα κιχλακια βλεπω φέτος... θα ''μαρτυρήσουνε''...επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου δοκιμαστηκε η ανανεωμενη στα μετρα μου 302.πραγματικα δεν εχω λογια. τα πιατακια σπαγανε με το που σηκωνα τ οπλο χωρις καν να σκεφτομαι την πιρεια τους. πλην 2,3 περιπτωσεων ολες οι τουφεκιες ητανε κεντρο και τα πιατακια σκονιζαν με αποτελεσμα το 23 να μου φαινεται ευκολο. και παλι το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο μπροστα σ αυτα που ειδα σημερα.ωραιο ειναι το κυνηγι οπως το κανουμε αλλα οταν τ οπλο ειναι πανω σου γινεται απολαυστικο.δεν εχω κατι αλλο να πω γιατι απλα δεν υπαρχει
θα πουνε και που ειναι και τα υπολοιπα για να ερθουνε μονα τουςΩ! ρε... τα κιχλακια βλεπω φέτος... θα ''μαρτυρήσουνε''...
θα πουνε και που ειναι και τα υπολοιπα για να ερθουνε μονα τους
Να το ευχαριστηθεις και να το χαρεις στο επακρον φιλε..!!!επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου δοκιμαστηκε η ανανεωμενη στα μετρα μου 302.πραγματικα δεν εχω λογια. τα πιατακια σπαγανε με το που σηκωνα τ οπλο χωρις καν να σκεφτομαι την πορεια τους. πλην 2,3 περιπτωσεων ολες οι τουφεκιες ητανε κεντρο και τα πιατακια σκονιζαν με αποτελεσμα το 23 να μου φαινεται ευκολο. και παλι το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο μπροστα σ αυτα που ειδα σημερα.ωραιο ειναι το κυνηγι οπως το κανουμε αλλα οταν τ οπλο ειναι πανω σου γινεται απολαυστικο.δεν εχω κατι αλλο να πω γιατι απλα δεν υπαρχει
Μεγάλοι,τεράστιοι,πανμέγιστοι,Καλημέρα τιτάνες
Σε λαγοτροφείο κάνατε καρτέρι ρε Νικόλα...
Σ΄αρεσε...ε!!!
επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου δοκιμαστηκε η ανανεωμενη στα μετρα μου 302.πραγματικα δεν εχω λογια. τα πιατακια σπαγανε με το που σηκωνα τ οπλο χωρις καν να σκεφτομαι την πορεια τους. πλην 2,3 περιπτωσεων ολες οι τουφεκιες ητανε κεντρο και τα πιατακια σκονιζαν με αποτελεσμα το 23 να μου φαινεται ευκολο. και παλι το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο μπροστα σ αυτα που ειδα σημερα.ωραιο ειναι το κυνηγι οπως το κανουμε αλλα οταν τ οπλο ειναι πανω σου γινεται απολαυστικο.δεν εχω κατι αλλο να πω γιατι απλα δεν υπαρχει
Ευριπίδη, πολύ ευχάριστο το αποτέλεσμα. Αν θες, δώσε μας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το πως έγινε η δουλειά, τον μάστορα που την έκανε κτλ. Μπορεί άθελα σου να βοηθήσεις κόσμο που ψάχνετε και δεν ξέρει που και πως να απευθυνθεί.επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου δοκιμαστηκε η ανανεωμενη στα μετρα μου 302.πραγματικα δεν εχω λογια. τα πιατακια σπαγανε με το που σηκωνα τ οπλο χωρις καν να σκεφτομαι την πορεια τους. πλην 2,3 περιπτωσεων ολες οι τουφεκιες ητανε κεντρο και τα πιατακια σκονιζαν με αποτελεσμα το 23 να μου φαινεται ευκολο. και παλι το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο μπροστα σ αυτα που ειδα σημερα.ωραιο ειναι το κυνηγι οπως το κανουμε αλλα οταν τ οπλο ειναι πανω σου γινεται απολαυστικο.δεν εχω κατι αλλο να πω γιατι απλα δεν υπαρχει
η δουλεια εγινε με πρωτοβουλια του φιλου ο οποιος απο μονος του προσφερθηκε να βοηθησει. ονομα δεν θα πω γιατι ο ιδιος για λογους που μου εχει εξηγησει κατ ιδιαν δεν θελει.απο εκει και περα πρεπει να σεβαστω την επιθυμια του αυτη και να πραξω αναλογωςΕυριπίδη, πολύ ευχάριστο το αποτέλεσμα. Αν θες, δώσε μας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το πως έγινε η δουλειά, τον μάστορα που την έκανε κτλ. Μπορεί άθελα σου να βοηθήσεις κόσμο που ψάχνετε και δεν ξέρει που και πως να απευθυνθεί.