Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι καλή ιδέα να έχετε και ομάδα Πιάστον Βίλλα; .very funny.

Καλημέρα αλάνια
Εχω χαθει λιγο γιατι παω κυριολεκτικα με χίλια και ουτε καν σε διαθεση εναρξης τελος του μηνα δεν εχω μπει αλλα ευτυχως που υπαρχετε και με κανετε να γελαω τοσο πολυ που περνω δυναμη.
Πολυ πετυχημένο Χρισταρα
.very funny.

Σήμερα το μεσημέρι μπαίνοντας στο σπίτι με περίμενα ένα πακετάκι.Ηταν απο τον φίλο Χρύσανθο.Απο εναν άνθρωπο που που γνώρισα απο δω μέσα και εχουμε πει δυο κουβέντες παραπάνω με κάποια μηνύματα.
Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερα .Δεν εχει σημασία.Αυτό όμως που μετράει πιο πολύ απο κάθε τι , είναι η κίνηση που έκανε και το ενδιαφέρον του για μένα.
Χρύσανθε σ ευχαριστώ φίλε και δημοσίως.
Το αναφέρω εδω μόνο και μόνο , για να δείξω για μια ακόμη φορά ,απο τι ανθρώπους αποτελείται αυτή η μεγάλη παρέα του HL.
Φιλε μου καλε τιποτα το σπουδαίο η αξιο αναφορας δεν εκανα αν και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμα.
Το φορουμ εχει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μεσα και υπεροχα ατομα και ΟΛΟΙ μαζι το κανουνε στο σύνολό αυτο που ειναι.
Ουτε εγω ουτε και κανεις μεμονομενα.
Τιποτε το σπουδαίο δεν ηταν το δωράκι ουτε αξιο αναφοράς η σημαντικης αξιας.
Ευχομαι ο Αγιος να σας προσεχει και να σας εχει καλα και παντα με υγεια.
Ολα τα κακα και οι αναποδιες θα ναι πια παρελθον.
Να στε παντα καλα με την οικογένεια σου.:)

Καλημερα σε όλους σας:)
Παραδοσιακοτατος.RESPECT.
Το πιο συνηθισμένο είναι να βρούμε τις κατάλληλες πέτρες να την βάλουμε την μια πάνω στην άλλη(αν είναι χαμηλές)κ να κάτσουμε.
Τις μέρες με κρύο κ υγρασία δεν είναι η καλύτερη λύση γιατί το όπλο μας μπορεί να μην τουφεκισει,αλλά εμείς σίγουρα θα τουφεκισουμε κατά ρυπας.sarcastic.
Αυτό το μαξιλαράκι μου το έκανε δώρο τις προάλλες ένας φίλος,Μέσα έχει υλικό σαν τριμμένο φελιζολ..Ιδανικό γιατί αυτή την περίπτωση..
Αν και στο καρτέρι δεν κάθομαι ποτε καθότι νευρικό ατομο,Θα το χρησιμοποιήσω στο ψάρεμα..

free uploader
Χρησιμο!
Τασαρα, το φορας και για καπελακι (μπερε)στο περπατητο!!

Tασο η διαδικασια ειναι ως εξης:

Καταρχην διαλεγεις το καρτερι, και που θα εισαι ωστε να βολευει να κατσεις. Βαζεις την κατω πετρα, με τετοιο τροπο ωστε να ειναι σχετικα επιπεδη η πανω πλευρα της. Αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε βρισκεις τρεις περιπου ομοιες πετρες και τις στηνεις τριγωνο. Απο πανω βαζεις ακομα μια, προσεχοντας αν ειναι δυνατον καπως μυτερη ωστε να μπει αναμεσα στο ανοιγμα των 3 πετρων ή στην πρωτη περιπτωση, βαζοντας μικρες πετρουλες επιπεδες ωστε να την στερεωσεις. Αν η πανω της πλευρα ειναι επιπεδη καπως, τοτε εισαι τυχερος. Πανω απο κει, ειτε βαζεις το καθισματακι που εχεις, ειτε φτιαχνεις ενα κοβωντας με ενα κλαδευτηρι φουντες απο καποιον μαλακο θαμνο. Αν εχει υγρασια στις πετρες ή στα φυλλα, επειδη εβρεξε πριν, τα βαζεις σε μια στεγνη τσαντα και κανεις μαξιλαρακι. Φευγοντας, αδειαζεις την τσαντα και της βαζεις μεσα οτι καλυκα και σκουπιδι εχεις κανει, για να εισαι και ενταξει.

Επισης ποτε δεν καταστρεφεις τροχαλους (παλιους αυτοσχεδιους τοιχους απο πετρα) αλλα διαλεγεις πετρες μεμονωμενες αν αυτο ειναι δυνατον.

Φυσικα ολα αυτα, στο τοπιο εδω της Κρητης, που η πετρα δεν ξελειπει. Οταν χρειαστηκε να κυνηγησω Πελασγια, εκανα κρα να βρω πετρα και δεν εβρισκα... :(

Tασο η διαδικασια ειναι ως εξης:

Καταρχην διαλεγεις το καρτερι, και που θα εισαι ωστε να βολευει να κατσεις. Βαζεις την κατω πετρα, με τετοιο τροπο ωστε να ειναι σχετικα επιπεδη η πανω πλευρα της. Αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε βρισκεις τρεις περιπου ομοιες πετρες και τις στηνεις τριγωνο. Απο πανω βαζεις ακομα μια, προσεχοντας αν ειναι δυνατον καπως μυτερη ωστε να μπει αναμεσα στο ανοιγμα των 3 πετρων ή στην πρωτη περιπτωση, βαζοντας μικρες πετρουλες επιπεδες ωστε να την στερεωσεις. Αν η πανω της πλευρα ειναι επιπεδη καπως, τοτε εισαι τυχερος. Πανω απο κει, ειτε βαζεις το καθισματακι που εχεις, ειτε φτιαχνεις ενα κοβωντας με ενα κλαδευτηρι φουντες απο καποιον μαλακο θαμνο. Αν εχει υγρασια στις πετρες ή στα φυλλα, επειδη εβρεξε πριν, τα βαζεις σε μια στεγνη τσαντα και κανεις μαξιλαρακι. Φευγοντας, αδειαζεις την τσαντα και της βαζεις μεσα οτι καλυκα και σκουπιδι εχεις κανει, για να εισαι και ενταξει.

Επισης ποτε δεν καταστρεφεις τροχαλους (παλιους αυτοσχεδιους τοιχους απο πετρα) αλλα διαλεγεις πετρες μεμονωμενες αν αυτο ειναι δυνατον.

Φυσικα ολα αυτα, στο τοπιο εδω της Κρητης, που η πετρα δεν ξελειπει. Οταν χρειαστηκε να κυνηγησω Πελασγια, εκανα κρα να βρω πετρα και δεν εβρισκα... :(
ρε μπας και εισαι decorateur και δεν μας το λεγες
.buy buy.

Καλημέρα.
Βιλλα.
Με δυο λλ και κτυπημα στην προφορα.
Ναι ισχυει .sarcastic.
Χαχαχαχα Έχω 1 συμφοιτητή μου Κύπριο κι έχω μάθει αρκετά μπορώ να πω ο τρόπος που μιλάτε τα Ελληνικά είναι ωραίος και σίγουρα τα μιλάτε καλύτερα από εμάς με περισσότερες αρχαιοελληνικες λέξεις...
Έχω υποψιαστεί ότι το αντίστοιχο του θηλυκού είναι Σχιστο;;;;

Χαχαχαχα Έχω 1 συμφοιτητή μου Κύπριο κι έχω μάθει αρκετά μπορώ να πω ο τρόπος που μιλάτε τα Ελληνικά είναι ωραίος και σίγουρα τα μιλάτε καλύτερα από εμάς με περισσότερες αρχαιοελληνικες λέξεις...
Έχω υποψιαστεί ότι το αντίστοιχο του θηλυκού είναι Σχιστο;;;;
.very funny..very funny..very funny.
Σορρυ Δημήτρη δεν κρατηθηκα.
Το καναμε πορν.........sarcastic.

Οχι σχιστο.
Καπως αλλιος προφερεται με δυο σιγμα .sarcastic.

IMG_5026.jpg

Status
Not open for further replies.
Back