Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό μεσημέρι - τώρα πια ... Μου έχουν πρήξει τα @..... στη δουλειά πάλι ... Λύσσα κακιά με τα κ@λόχαρτα, γ@μ... τη γραφειοκρατία τους, ... κ@λοκράτος, δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά ... μόνο "για τους τύπους" όλα, κι από "ουσία και έργο" μηδέν 00000 .hair.

καλα φιλε δε μου χει μεινει αντερο απ τα γελια .very funny..very funny..εγω το καταλαβα. αλλοι θα θελουνε λεξικο. δεν ηταν και τοσο δυσκολο. εσυ εχεις βιλ(λ)α? χαχαχαχαχα.
Μερικά βιντεάκια του έχουν πολύ γέλιο και είναι στην πιάτσα μια 10ετια από φοιτητής τα βλέπω....sarcastic.
Μπράβο Νικολή, τι πουλιά ειναι αυτά δεν τα έχω δει ποτέ.hair. , ελπίζω φέτος να μου τα δείξει κανείς .sarcastic. Α ρε τυχεροί στην επαρχεία

Καλό μεσημέρι - τώρα πια ... Μου έχουν πρήξει τα @..... στη δουλειά πάλι ... Λύσσα κακιά με τα κ@λόχαρτα, γ@μ... τη γραφειοκρατία τους, ... κ@λοκράτος, δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά ... μόνο "για τους τύπους" όλα, κι από "ουσία και έργο" μηδέν 00000 .hair.
Το Ελληνικό κράτος έχει βαλθεί να αποκάμει τον Αμαζόνιο, αλλιώς δεν εξηγείτε τόση χαρτούρα.

Μπράβο Νικολή, τι πουλιά ειναι αυτά δεν τα έχω δει ποτέ.hair. , ελπίζω φέτος να μου τα δείξει κανείς .sarcastic. Α ρε τυχεροί στην επαρχεία
Τα πρώτα δυο ηταν και τα πιο δύσκολα μετα δεν ξανά σκότωσα, πέρασαν 10, άλλα τέσσερα έπρεπε να ειναι στο σακούλι πολύ εύκολα, ήμουν πίσω απο σχινο καλά κρυμμένος, ερχόταν μπροστά μου και βάραγα τα αεροπλάνα οέο ! Είχα χαλαρώσει με καφέ και τσουρέκι, 2 ώρες έμεινα.
Φεύγωντας, στο δρόμο ειδα μπροστά 3 πέρδικες που περνούσαν τον δρόμο, σταμάτησα 5-6 μέτρα πιο πίσω να περάσουν μετα σκέφτομαι ότι δεν έχω ξανα δει απο κοντά αυτά τα πουλιά και κατέβηκα να τα πλησιάσω αλλα δεν έβλεπα τίποτα, περνώ 2 πέτρες και τις πετάω μπροστά μου και εγινε τις πουτανας απο πέρδικες παιδιά ! Μπορεί και 30 να ηταν. Σηκώθηκα σε 3 κοπάδια και πήγαν περιπου 100 μέτρα πιο μπροστά και ξανα περπατούσαν. Τόσο αργά πουλιά δεν έχω ξαναδεί. Ίσως με όπλα να γίνονται πιο γρήγορες η όχι ;

Τα πρώτα δυο ηταν και τα πιο δύσκολα μετα δεν ξανά σκότωσα, πέρασαν 10, άλλα τέσσερα έπρεπε να ειναι στο σακούλι πολύ εύκολα, ήμουν πίσω απο σχινο καλά κρυμμένος, ερχόταν μπροστά μου και βάραγα τα αεροπλάνα οέο ! Είχα χαλαρώσει με καφέ και τσουρέκι, 2 ώρες έμεινα.
Φεύγωντας, στο δρόμο ειδα μπροστά 3 πέρδικες που περνούσαν τον δρόμο, σταμάτησα 5-6 μέτρα πιο πίσω να περάσουν μετα σκέφτομαι ότι δεν έχω ξανα δει απο κοντά αυτά τα πουλιά και κατέβηκα να τα πλησιάσω αλλα δεν έβλεπα τίποτα, περνώ 2 πέτρες και τις πετάω μπροστά μου και εγινε τις πουτανας απο πέρδικες παιδιά ! Μπορεί και 30 να ηταν. Σηκώθηκα σε 3 κοπάδια και πήγαν περιπου 100 μέτρα πιο μπροστά και ξανα περπατούσαν. Τόσο αργά πουλιά δεν έχω ξαναδεί. Ίσως με όπλα να γίνονται πιο γρήγορες η όχι ;

Συνεχιζεις να εισαι προκλητικος .very happy.

Η για να βγάζουν κάποιοι προμηθευτές.......
Ευθυνοφοβία για τι; αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται στο απυρόβλητο

Ευθυνοφοβια για να μην παρουν μια αποφαση, η οποια μπορει να τους φερει εξτρα δουλεια πχ. Πολλες φορες πας και σου ζητανε χαρτια που δεν χρειαζονται, απλα και μονο επειδη πολλοι δεν ξερουν τι ακριβως πρεπει να γινει . Πολλες φορες οχυρωνονται πισω απο μια αποφαση ή ενα νομο, και κανουν τη ζωη του απλου ανθρωπου δυσκολη, ενω αποδεδειγμενα εχουν την θεση και τις δυνατοτητες να τον εξυπηρετησουν. Αστα, ειναι μυλος. Μπορει να βρεις ανθρωπους που πραγματικα να κανουν το παν ωστε να μην ταλαιπωρηθεις, και αλλους που να σου κανουν τη ζωη μαρτυριο.

Νικολα,περιγραφεις...παραδεισους!!!:)
Θα τρελαθεις στα...πμ!;)

Τόσο αργά πουλιά δεν έχω ξαναδεί.
Noμιζεις..Στο σηκωμα είναι όντως αργες,αλλά μέχρι εκεί..
Αφού δεν έχεις ξαναδεί ποτέ πέρδικες αξίζει να την κυνηγήσεις στο βουνό έστω μια φορά..Και τότε θα δεις τα πιο γρήγορα πουλιά που έχεις δει ποτέ σου..;)

Νικολα,περιγραφεις...παραδεισους!!!:)
Θα τρελαθεις στα...πμ!;)

Με καθοδηγούν κυνηγοί 30ετιας Γιάννη με τεράστια πείρα στον τόπο μου και νούμερα υψηλών επιτυχιών στα πλαίσια του νόμου, οι υπόλοιποι εδώ (στον τόπο μου) ψάχνουν κυνήγια μέσω αλλαγών σε όπλα και φυσιγγία. Συνέχεια μου λένε μάθε και κατάλαβε τον τόπο σου και θα έρθουν τα υπόλοιπα.

Last edited by a moderator:
Με καθοδηγούν κυνηγοί 30ετιας Γιάννη με τεράστια πείρα στον τόπο μου και νούμερα υψηλών επιτυχιών στα πλαίσια του νόμου, οι υπόλοιποι εδώ ψάχνουν κυνήγια μέσω αλλαγών σε όπλα και φυσιγγία. Συνέχεια μου λένε μάθε και κατάλαβε τον τόπο σου και τα θα έρθουν τα υπόλοιπα.
μεγάλη κουβέντα !!! και όταν λέγεται από παλαιές καραβάνες, η κουβέντα είναι ακόμα πιό "μεγάλη" !!!

Noμιζεις..Στο σηκωμα είναι όντως αργες,αλλά μέχρι εκεί..
Αφού δεν έχεις ξαναδεί ποτέ πέρδικες αξίζει να την κυνηγήσεις στο βουνό έστω μια φορά..Και τότε θα δεις τα πιο γρήγορα πουλιά που έχεις δει ποτέ σου..;)

Κατάλαβα, δεν κυνηγάμε πέρδικες, αλλά μου είπε η ομάδα μου αν θέλω να πάμε να δω πως είναι, θα ειναι διαφορετικό απο το σημερινό λένε.

Status
Not open for further replies.
Back