Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα!
Σήμερα το μεσημέρι πήρα στα χέρια μου ενα πακετάκι, που είχε μέσα ένα χρηστικότατο για μένα κυνηγετικό εργαλείο αναπόσπαστο σε κάθε κυνηγετική μου εξόρμηση, φτιαγμένο απο τα χέρια φίλου και μέλους της παρέας μας, που ''καταπιάνεται'' με μαεστρία, δεξιοτεχνία, μεράκι και μπόλικες γνώσεις με κατασκευές κοντακιών, εργαλείων ιδιογόμωσης, δερμάτινες κατασκευές κυνηγετικών ειδών, εξαιρετικά φυσίγγια ιδιογόμωσης και άλλα πολλά...
Ανοιξα το πακέτο και...
20161006_132917.jpg
20161006_132906.jpg

Εξ' ολοκλήρου χειροποίητη κατασκευή, πραγματικό έργο τέχνης...
Προσέξτε την λεπτομέρεια στην ραφή και στα κοψίματα του δέρματος...
20161006_133018.jpg
20161006_132938.jpg

Το δέρμα είναι διπλό και ανάμεσα στις 2 στρώσεις έχει μια στρώση αφρολέξ...
20161006_132930.jpg

που την κάνει τόσο άνετη και ''στημένη'' στη μέση, που σήμερα μετά από 2,5 ώρες μεσημεριανού περπατητού κυνηγιού ούτε που την κατάλαβα...
Την έπιασα, την χάιδεψα, την μύρισα...τι να σας πω ρε παιδιά η μυρωδιά του λινελαίου στα ξύλα, η μυρωδιά του ριγμένου χάρτινου καλυκα και η μυρωδιά των δερμάτινων κυνηγετικών ειδών, ξυπνάνε μνήμες της πολλής παιδικής μου ηλικίας και πραγματικά ταξιδεύουν το μυαλό μου σε παλιές εποχές, παραδείσους κυνηγετικούς...

Όπως θα προσέξατε η φυσιγγιοθήκη ήταν φορτωμένη με 31* φυσίγγια ιδιογόμωσης...
20161006_132701.jpg
20161006_132641.jpg

Δεν μπορούσα παρά να στριμώξω ένα ''αγχωμένο'' 2,5ωρο μετά τη δουλειά για να δοκιμαστεί η φυσιγγιοθήκη και τα φυσίγγια σε κυνηγετικό πεδίο...Τα υπόλοιπα στο ανάλογο θέμα στα ''Φτερωτά''....sarcastic.

* Οταν συζητούσαμε τις λεπτομέρειες της κατασκευής και με ρώτησε πόσες θέσεις για φυσίγγια θέλω, του απάντησα ''μια κλασική 30αρα φυσιγγιοθήκη'', ήταν όμως απόλυτος ''31 θέσεις για να' ναι γούρικη''...μάλλον αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο....RESPECT..sarcastic.

Θα' θελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας τ' όνομα του μερακλή φίλου μας, αλλά μ΄εδεσε με όρκους σιωπής να μην το αποκαλύψω....sarcastic.
  • Οι περισσότεροι πιστεύω έχουν καταλάβει περί ποίου πρόκειται....my man.
Φίλε, σ' ευχαριστώ!!!!!!.shake hands.
Σπύρο σου εύχομαι να μην προλαβαίνεις να την γεμίζεις και να αδειάζει! Γειά στα χέρια του φίλου μας και να έχει πάντα υγεία!

καλημέρα σας
αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά το βράδυ θέλει ψιλή κουβέρτα πια
:)
:eek: Τώρα θέλει ψιλή κουβέρτα;
Εδώ στους πρόποδες της Πάρνηθας που μένω την έχω δυο βδομάδες και βαδίζω προς το παπλωματακι αν ρίξει και βροχούλα. Και γενικά είμαι άτομο που ζεσταινομαι!

Status
Not open for further replies.
Back