Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μυρο σε εστησε?
Βαρτον να καθαρισει κρεμυδια..sarcastic.
Ρε φιλε καπου ειχα μια φωτο απ τον στρατο.....νεος δύο τριων ημερων....ειχα καθαρισει κρεμυδια για ενα ταγμα μαζι με τον αδερφο μου.
Καθομαστε μπροστα απο ενα βουνό κρεμυδια.
Ποταμι το κλαμα .sarcastic.

Μυρο σε εστησε?
Βαρτον να καθαρισει κρεμυδια..sarcastic.
Ρε φιλε καπου ειχα μια φωτο απ τον στρατο.....νεος δύο τριων ημερων....ειχα καθαρισει κρεμυδια για ενα ταγμα μαζι με τον αδερφο μου.
Καθομαστε μπροστα απο ενα βουνό κρεμυδια.
Ποταμι το κλαμα .sarcastic.
Οχι Χρυσανθε δεν είχαμε κανονίσει κάτι.μίλησα τώρα με τον Νίκο αλλά δεν προλάβαινε να πιούμε το καφεδάκι (ρακακι, κρασάκι, μπυρακι ) για να γνωριστουμε απο κοντά! Όσο για τα κρεμμύδια φίλε, φοράω φακούς επαφής και δεν με ενοχλεί καθόλου στα μάτια! Λαγούς να πιάνουμε και το καθαρισμα των κρεμμυδιών είναι το τελευταίο!

Οχι Χρυσανθε δεν είχαμε κανονίσει κάτι.μίλησα τώρα με τον Νίκο αλλά δεν προλάβαινε να πιούμε το καφεδάκι (ρακακι, κρασάκι, μπυρακι ) για να γνωριστουμε απο κοντά! Όσο για τα κρεμμύδια φίλε, φοράω φακούς επαφής και δεν με ενοχλεί καθόλου στα μάτια! Λαγούς να πιάνουμε και το καθαρισμα των κρεμμυδιών είναι το τελευταίο!
Εκεινα,μεσα στην παρενθεση,πιο πολυ τα δυο πρωτα,ειναι πολυ ενδιαφεροντα!:)
Σου λυνεται η γλωσσα μετα....;)

Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Μιας και είπατε για ρακές , μου έστειλε ο άνθρωπος που συνεργάζομαι στο Ρέθυμνο , μια Μοσχάτη τσικουδιά παλαιωμένη και έχω πάθει πλάκα με την επίγευση της.Την πίνεις και σου έρχονται στον ουρανίσκο Θεϊκά αρώματα .Έχει μαλακώσει λόγω της ωρίμανσης της και κάθε γουλιά είναι απίστευτη απόλαυση:)

Εμενα δεν τους δεχονται τα ματια μου.
Στεγνώνουν.
Δοκίμασα μονο κ μονο γθα το κυνηγι να γλυτωσω σπ τα γυαλιά αλλά ηταν Μάρτιριο.

Καλησπέρα μάγκες μου!!!
Μιας και είπατε για ρακές , μου έστειλε ο άνθρωπος που συνεργάζομαι στο Ρέθυμνο , μια Μοσχάτη τσικουδιά παλαιωμένη και έχω πάθει πλάκα με την επίγευση της.Την πίνεις και σου έρχονται στον ουρανίσκο Θεϊκά αρώματα .Έχει μαλακώσει λόγω της ωρίμανσης της και κάθε γουλιά είναι απίστευτη απόλαυση:)
Ωραιος αλλα σταματα τις γουλιες κ δεν το σηκωνεις.
Τα λες πολυ ρομαντικα για Διονυσης .crying smile.

Status
Not open for further replies.
Back