Χαρτί τρελογιατρού καιΘυμηστε μου κάποιος τα δικαιολογητικά για την ανανέωση της ΑΚΚΟ...
3 Φωτογραφίες

Χαρτί τρελογιατρού καιΘυμηστε μου κάποιος τα δικαιολογητικά για την ανανέωση της ΑΚΚΟ...
Από τρελογιατρο δε βλέπω να περνάωΧαρτί τρελογιατρού και
3 Φωτογραφίες
![]()
Ζούμε στη χώρα του παράλογου.Από τρελογιατρο δε βλέπω να περνάω, θυμάμαι καλά ότι παίζει και παθολόγος που τον έχω τζάμπα;
Άντε Μάκη, περιμένουμε φωτορεπορταζ...καλησπέρα σας μόλις γύρισα από δουλειά,τσιμπάω λίγο και πάω Στέλιο που γύρισε χθές από Εσθονία
χήνες φωτό φυσίγγια όπλα τουφεκιές κι άλλα παραλειπόμενα από το κυνήγι στην μακρυνή χώρα![]()
Ω! ρε φίλε περαστικά!Γαμω την γριπη μου γαμω.....
Που 'νε οι φώτοοοοο.....εδώ είμαι πάλι
περαστικά Λάμπρο
ρίχνει βροχή επιτέλους καλή ποτιστική![]()
κυνήγι στο εξωτερικόΠου 'νε οι φώτοοοοο.....![]()
ωχΤελικά θα τη φάω τη βροχή. Έπιασε ένα μπουρίνι νωρίτερα εδώ Κορωπί με ανέμους τυφώνα. Εδώ και μισή ώρα έλεγχα και τα 60.000 τ.μ. του κτιρίου για ζημιές. Άντε να γυρίσω Μενίδι τώρα με το παπί.
Προσεχε φιλε μην σε πειραξουν η αναθυμιασεις του καυτεροτσιπουρουΤώρα μπήκα στο σπίτι και επιτέλους μπορω να σας διαβάσω απο τον υπολογιστή.
Άνοιξα ένα βάζο με παστές τσίχλες με καυτερή πιπεριά,έβαλα και ενα τριπλό τσίπουρο και κάθισα μπρος στο HL .![]()
κι εδω εχει μαμηθει στη ζεστη βραδιατικο με τον ανεμιστηρα απεναντι μου ειμαιΚαι εδώ άρχισε να ρίχνει καλή βροχούλα...
ωχ ωχ. λες ν ακουσουμε το γνωστο χιουστον εχουμε εκτοξευσηΠροσεχε φιλε μην σε πειραξουν η αναθυμιασεις του καυτεροτσιπουρου![]()
Που 'νε οι φώτοοοοο.....![]()
κυνήγι στο εξωτερικό![]()