Καλημερίζω την παρέα και καλό ΣΚ να' χουμε!
Σηκώθηκα μες στις 07:00 σήμερα, άνοιξα το παράθυρο και είχε μια ομίχλη '' να την κόψεις με το μαχαίρι''...
Είχα όρεξη όμως να πιώ τον καφέ μου στον καθαρό αέρα και έτσι έκανα καφέ και μες στις 08:00 ανηφόρισα σε κατι υψώματα 15-20 λεπτά από το σπίτι...

Είπα μήπως δω και την 1η γαλάζια της χρονιάς ή ακούσω το 1ο τσίν...
ΝΔ καιρός με ομίχλη και στα ψηλά το πρωί...
αργότερα άνοιξε λίγο...
και μες στις 09:00-09:00+ ξανάκλεισε...
Αφού ούτε τα γαλάζια κορίτσια, ούτε τα πιτσιλωτά μου καναν το χατίρι να τα πάρω λίγο ''μάτι''...Πήρα τον αέρα μου, ήπια και το καφεδακι μου, απόλαυσα και τη μελωδία απο τα τροκάνια που μου προσέφεραν 2 κανελί λαγόσκυλα παραδίπλα και μες 10:00 κατηφόρισα για σπίτι να αναλάβω τα οικοκυρικά μου καθήκοντα....wash.

Εντύπωση μου έκανε ότι δεν άκουσα παγάνα για γουρούνια στην γύρω περιοχή...συνήθως τουλάχιστο 2 παγάνες ακούγονται από τις γύρω ρεματιές...
Αρκετά και τα ντοπιάρικα κοτσύφια, αλλά εκεί που υπαρχει εμφανή εξαρση πληθυσμού, είναι οι κίσσες...βλέπεις παντού να πετανε κίσσες με βαλάνια από δέντρο ή περναρι στο στόμα...
Αντε να δούμε τι θα βρουν να φάνε και αυτές οι έρμες οι φασσούλες που θα΄ρθουν κουρασμένες και πεινασμένες απο το ταξίδι...
Το γιλέκο ΑΕΤΟΣ πάντως, βολικότατο για καφέ στο βουνό...σου ''λύνει'' τα χέρια...