Διακόπηκε ο αγώνας γιατί πλακωθήκαμε στις μπουνιές .kkk.
Με αδίκησε η κουφάλα ο διαιτητής ο οποίος ήταν ξαδελφος του και δεν το ήξερα.kkk.

Διακόπηκε ο αγώνας γιατί πλακωθήκαμε στις μπουνιές .kkk.
Με αδίκησε η κουφάλα ο διαιτητής ο οποίος ήταν ξαδελφος του και δεν το ήξερα.kkk.
Ένα θηλυκό Springer είπα στον Ζολώ να μου βρει και αυτός μου έστειλε το παρακάτω, και καλά το βρήκε τυχαία.
http://www.patrasevents.gr/article/95241-to-seksi-diavolaki-sarlot-springker-picsvideo
καλησπέρα σας.![]()
Το φόρουμ εδω και δυο τρεις μέρες εκτοξεύτηκε σε επισκέψεις και μηνύματα , μιλάμε για μερικές χιλιάδες επισκέπτες το 24ωρο.συγγνωμη ερωτηση.τι εναι αυτο που μου βγαζει καθε λιγο και λγακι 508 resource limit και δεν μ αφηνει να μπω??
Υπάρχει ένα θέμα με το φόρουμ λόγω της υπερβολικής κίνησης...είμαστε σε διαδικασία αύξησης των πόρων. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδασυγγνωμη ερωτηση.τι εναι αυτο που μου βγαζει καθε λιγο και λγακι 508 resource limit και δεν μ αφηνει να μπω??
ερωτηση για τα ρουχα.μεχρι τις 31 δεν ειπαμε??βαζουμε χρηματα τωρα??????
ΑΑΑ!Μάλιστα!Πάει άλλος ένας!.asking....και οι φασσες να μου τραγουδούν
...με πιασε βροχή στο δρόμο ,μα εγω δε στάθηκα
σαν πουλί στην αγκαλιά σου ήρθα και ζεστάθηκα ...
.hit..hit..hit.
με το τραγούδι αυτό τρελλαίνομαι θέλω χρόνια να το αφιερώσω στην γυναικα μου αλλα δεν μου δίνει ευκαιρία
Πάντα με το καλό το λόγο ο Διονύσης....Καλησπέρα ρεμάλια![]()
τώρα πια είναι αργά
Φτιαχτην μόνος σου Μάκη...![]()
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά...τώρα πια είναι αργάείμαστε πάλι
τρελλά από ανάγκη στήριξης(μην πέσουμε)
![]()
όπως τα λές φίλε μου κι εγώ είμαι απ αυτούς που λέω αν ξαναπαντρευόμουν θα παντρευόμουν πάλι την γυναίκα μουΟ έρωτας χρόνια δεν κοιτά...
κάθε ηλικία έχει και το δικό της τρόπο να εκφράζει τον ερωτά της...![]()