Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα θηλυκό Springer είπα στον Ζολώ να μου βρει και αυτός μου έστειλε το παρακάτω, και καλά το βρήκε τυχαία. .very happy.

http://www.patrasevents.gr/article/95241-to-seksi-diavolaki-sarlot-springker-picsvideo

καλησπέρα σας. :)
Αυτη κ αν ειναι στην κατηγορία ξεσηκωτες .crying smile.
Αυτες τις γραμμές σας δειχνει ο κυρ Γιάννης στα σεμιναρια του συλλογου?
;).sarcastic.
Γιαυτό γινεται χαμος.
.sarcastic.

Επιστροφη απο βολτα στην ραφηνα με τον συναγωνιστη πεντζ κ τις οικογενειες μας....ξεκινησαμε με σουβλακια κ μπυρες κ καταληξαμε να τα πινουμε σε παρακειμενο μπαρακι.drunk...τα πιτσιρικια μας ετρεχαν κ επαιζαν αμεριμνα στην πλατεια .sarcastic. πολυ ωραια γλυκια βραδυα...καλο βραδυ σε ολους

Καληνυχτίζω και γω!
και όνειρα γλυκά....sarcastic.
Large-flock-of-wood-pigeons-in-flight.jpg
.asking..asking..asking. .hair.

Εγω τώρα επέστρεψα απο ένα ωραίο βραδινό τρέξιμο.Όμως εκι ψηλά στο παρκο ,βλέποντας το φεγγάρι και τα συννεφάκια ,μου μπήκαν πονηρές ιδέες για αύριο.Εξετάζω το ενδεχόμενο μήπως πάρω τον καφε μου και κατευθυνθώ προς τα μέρη των Δερβενοχωρίων.
Πρόπερσι σαν αύριο είχα πάρει την πρώτη εκεί σ αυτό το μέρος.

Μέχρι τι ώρα θα το εξετάζεις; .xm.
Τα Δερβενοχωρια αξίζουν για τα μπασιματα; Τα ξέρεις καλα; Πας χρόνια;

Μέχρι τι ώρα θα το εξετάζεις; .xm.
Τα Δερβενοχωρια αξίζουν για τα μπασιματα; Τα ξέρεις καλα; Πας χρόνια;

Δεν ειχα σκοπο να παω πουθενά αύριο μιας και πρέπει να κανω κάτι δουλίτσες στο σπίτι της μάνας μου.Ομως με συνεπήρε πριν λίγο η βραδινή δροσιά και η θέα απο το πάρκο και έφαγα φλασιά.
Το συγκεκριμένο μέρος είναι κοντά και δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο .Δεν ειναι πανω στα Δερβενοχώρια ,Ειναι χαμηλότερα.
Ψιλοπράματα στα μπασίματα ,αλλά αργότερα αν έχει πουλιά, εχει καλά απογευματινά τα οποία τα 3 τελευταία χρόνια ήταν απελπισία.Έχει πολύ λαγό και πολλές φορές ξεπέφτουν και τίποτα φασσες.
Δεν με βλέπω να πηγαίνω γιατί πρεπει να τελειώσω αυτα που θέλω να κάνω.
Το λεω αλλά μέσα μου με τρώει.

Last edited:
Η φωτιά στα δερβενοχωρια δεν πέρασε από τα καλά καρτερια. Τις μέρες με τα καλά μπασιματα κάποια σημεία είναι φωτιά. Το κακό είναι ότι από εδώ και πέρα τα σ/κ το μέρος γίνεται Ομόνοια... Λίγα χιλιόμετρα παραπέρα και πας σε ποιο ήρεμα και ωραία μέρη.

Status
Not open for further replies.
Back