καλημερα κυριοι εστω και λιγο αργα. επιστροφη μολις τωρα απο σκοπευτηριο με το γνωστο παρεακι οπου ηπιαμε το καφεδακι μας ριξαμε τις τουφεκιες μας και καναμε και τις δοκιμες μας
Last edited:
Δεν πειράζει ρε φίλε. Θα είσαι καλά όταν πρέπει. Οι κυρίες θα σε περιμένουν!Καλησπερα στους φιλαρακια.... με αυτη την κολο γριπη δεν καναμε μια εξοδο ρε πουστη μου....
Δεν βλεπω κατι καλο επανω τσαμπα θα περασω να σε δω Κωστη μου φαινεται .eat.
Προχωρα και ερχομαι...
Καλα και σενα καλεσε ρε τι θα φαμε θα φτασουν .eat.Προχωρα και ερχομαι...![]()
Μεχρι να κατεβεις θα σε εχω απικοΔεν βλεπω κατι καλο επανω τσαμπα θα περασω να σε δω Κωστη μου φαινεται .eat.![]()
Θα ντυθω αλεπου που δεν της βαραςΜεχρι να κατεβεις θα σε εχω απικο![]()
Καλιο αργα Κωστη παρα ποτε που λενεΕίναι αργά για καλημέρα, αλλά τώρα ξύπνησα. Καλημέρα στην παρέα.
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία χθες το βράδυ να ακούσω από κοντά την Θεοδωρίδου. Η γυναίκα είναι πραγματικά φωνάρα.
Η καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια για μένα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Μη μου στεναχωρισε ....ειπα μηπως πιασει το κολπο,αλλααααααα...μπα !!!!Καλα και σενα καλεσε ρε τι θα φαμε θα φτασουν .eat.
Ακομα εκει ειστε ?Μη μου στεναχωρισε ....ειπα μηπως πιασει το κολπο,αλλααααααα...μπα !!!!
Ελα Κωστη θα εχω ετοιμασει και προγραμμαΨήσε τα σιγά σιγά Κωστή, βάζω βενζίνη και έρχομαι με 200. Σε 1 ώρα και 45 λεπτά θα είμαι εκεί.
![]()
Eισαι ωραιος ρε φιλε ειδικα πισω και δεξια ολα τα λεφτα χαχαχαχα
φιλαρακι ειμαι στο αεροδρομιο. σε 30 εφτασα
Αυτά τα ...σκούρα στο βαθος αριστερά ,λένε τίποτα ;
Αυτα Δημητρη ειναι λουκανικα απο την Μεγαλονησο Κακοπετριας ξερει ο ΧρυσανθοςΑυτά τα ...σκούρα στο βαθος αριστερά ,λένε τίποτα ;