Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους!:)
Εκτός από πολλούς κοκκινολαιμηδες στην δουλειά άκουσα και αρκετά κρα κρα ..Μερικές κουρουνες έκοβαν βόλτες..Η δυο πλησίασαν σε απόσταση βολης..Ατουφεκιστες φάνηκαν..Κάποια στιγμή θα πάω αρματωμενος.

από την Άνοιξη είχα τάξει στον Τζίμη ένα κοντοσούβλι με πάπρικα και φρυγανιά,αναβολή στην αναβολή έφυγε στην Άνδρο 2+ μήνες και το αφήσαμε αλλά δεν το ξεχάσαμε
18.12 μπήκε στη σούβλα και γυρίζει αργά αργά
γύρω στης 20.00 έρχεται ο ψηλός με τις γυναίκες του και θα το φάμε σιγά σιγά
τα λέμε..........................:)

από την Άνοιξη είχα τάξει στον Τζίμη ένα κοντοσούβλι με πάπρικα και φρυγανιά,αναβολή στην αναβολή έφυγε στην Άνδρο 2+ μήνες και το αφήσαμε αλλά δεν το ξεχάσαμε
γύρω στης 20.00 έρχεται ο ψηλός με τις γυναίκες του και θα το φάμε σιγά σιγά
τα λέμε..........................:)
Καλα να περασετε φιλε με την ομορφη παρεα σου

ό την Άνοιξη είχα τάξει στον Τζίμη ένα κοντοσούβλι με πάπρικα και φρυγανιά,αναβολή στην αναβολή έφυγε στην Άνδρο 2+ μήνες και το αφήσαμε αλλά δεν το ξεχάσαμε
Το πιστεύω
ύρω στης 20.00 έρχεται ο ψηλός με τις γυναίκες του
Το πιστεύω
και θα το φάμε σιγά σιγά
Έχω αμφιβολίες...
.sarcastic.

Καλά να περάσετε φιλαράκια! :)

ό την Άνοιξη είχα τάξει στον Τζίμη ένα κοντοσούβλι με πάπρικα και φρυγανιά,αναβολή στην αναβολή έφυγε στην Άνδρο 2+ μήνες και το αφήσαμε αλλά δεν το ξεχάσαμε
Το πιστεύω

ύρω στης 20.00 έρχεται ο ψηλός με τις γυναίκες του
Το πιστεύω

και θα το φάμε σιγά σιγά
Έχω αμφιβολίες...
.sarcastic.

Καλά να περάσετε φιλαράκια! :)

.RESPECT..vert funny..vert funny.

Το μεσημέρι περάσαμε όμορφα με την οικογένεια. Όμορφη στιγμή όταν ήρθε μια παρέα γουρουνοκυνηγών φέρνοντας για μεζέ τα συκώτια από αγριογούρουνο που μόλις είχαν χτυπήσει. Μας έφεραν μεζεδάκι και στο τραπέζι μας. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά αλλά λίγο - πολύ οι κυνηγοί γνωριζόμαστε μεταξύ μας έστω και φυσιογνωμικά. Μου είπαν ότι ήταν κάπρος γύρω στα 90 κιλά. Πάντως έπρεπε να δείτε την ικανοποίηση και τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. :)

Καλησπέρα σας

Το μεσημέρι περάσαμε όμορφα με την οικογένεια. Όμορφη στιγμή όταν ήρθε μια παρέα γουρουνοκυνηγών φέρνοντας για μεζέ τα συκώτια από αγριογούρουνο που μόλις είχαν χτυπήσει. Μας έφεραν μεζεδάκι και στο τραπέζι μας. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά αλλά λίγο - πολύ οι κυνηγοί γνωριζόμαστε μεταξύ μας έστω και φυσιογνωμικά. Μου είπαν ότι ήταν κάπρος γύρω στα 90 κιλά. Πάντως έπρεπε να δείτε την ικανοποίηση και τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. :)

Καλησπέρα σας

Να ξέρεις ότι οι γουρουνοκυνηγοί θεωρούν το συκώτι ως τον πιο εκλεκτό μεζέ. Πολλές φορές αντί του κεφαλιού αυτός που θα χτυπήσει το γρν παίρνει το συκώτι του ;)

Status
Not open for further replies.
Back