Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλό βράδυ κλείνουν τα μάτια μου
Πανούτσος τρέλλα
_Πάνο(20.50) πάμε να φύγουμε η έκθεση όπως λένε και τα μεγάφωνα κλείνει
_όχι 21.00 θα φύγουμε
_Πάνο(20.58)πάμε σιγά σιγά η έκθεση έκλεισε λένε τα μεγάφωνα
_όχι 21.00 θα φύγουμε
να μην τα πολυλογώ αν δε ξεκίναγα για την έξοδο οι ευγενέστατοι φουσκωτοί στην πόρτα θα μας κλείδωναν μέσα και άντε μετά να τους μιλήσεις.....τούμπανα ήταν
.fff.

Άμα είσαι Άγγλος στην ώρα, να είσαι. Τσάμπα το "Λονδρέζος"; ;)

Καλημέρα μάγκες! Σήμερα έχει έκθεση για το ψάρεμα και αύριο καφεδάκι στο πράσινο περίπτερο του φορουμ μας!!!Καλό ΣΚ σε όλους!

Καλημέρα σε όλους, μας τσίμπησε μια μέλισσα και αργήσαμε να ξυπνήσουμε σήμερα!.my man..sarcastic.
Το απόγευμα θα πάω για καφεδάκι με το φίλο το Χρήστο!:)

Καλημέρα σε όλους, μας τσίμπησε μια μέλισσα και αργήσαμε να ξυπνήσουμε σήμερα!.my man..sarcastic.
Το απόγευμα θα πάω για καφεδάκι με το φίλο το Χρήστο!:)

Κάνετε παρεούλα .....μπράβο μάγκες μου.well done.

Δώσε χαιρετίσματα στον Χρήστο

Άμα είσαι Άγγλος στην ώρα, να είσαι. Τσάμπα το "Λονδρέζος"; ;)
κι εγώ έχω κάνει 16 χρόνια στο λιμάνι τι θα κάνουμε δηλαδής;;;;
θα μας τσαλακώνει ο πάσα ένας τα αισθήματα και την καλή μας την ψυχή;;
.lazy.

σπέραααααα πάω για ύπνο αλλάζει η ώρα και θα κοιμηθώ νωρίτερα να ρεφάρω τη χασούρα .exciting..sleepy.

Ολα ωραια χτες και σημερα στην εκθεση με καινουργιες γνωριμιες για μενα με παιδεια του φορουμ .Αυτο το περιπτερο που στηθηκε απο ανθρωπους με μερακι και γουστο δειχνει οτι με την συσπειρωση ολων αυτη η οικογενοια σοβαρων ανθρωπον και η αγαπη για το κυνηγι το σαιντ θα γινει πολυ μεγαλο συντομα. Τα λογια ειναι λιγα για αυτο που φτιαχτηκε κυριοι ειμαι περιφανος που σας γνωριζω.

καλημερίζω την ομήγυρη..
καφεδάκι και σε λίγο θα αναχωρήσω για την έκθεση και το περίπτερο του φόρουμ...
καλημέρα νέε μου
η έκθεση ανοίγει 10.00 και η ώρα έχει αλλάξει μην πάς και στηθείς απ έξω σε μισή ώρα .fff.
το βράδυ πότε κλείνει το ξέρεις καλά
δυό βράδια με τρέλλανες
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back