Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους πανουτσο τα λεμε απο κοντα.. Ετοίμασε breakfast....
καλημέρα και σε σένα νέε μου :)
δεν κατάλαβα το υπονοούμενο παίζει κάτι άλλο κι εμένα μ εχετε μπουκώσει 2 μέρες μόνο με στραγαλοφύστικα;;;; .fff.

καλημέρα και σε σένα νέε μου :)
δεν κατάλαβα το υπονοούμενο παίζει κάτι άλλο κι εμένα μ εχετε μπουκώσει 2 μέρες μόνο με στραγαλοφύστικα;;;; .fff.

Αχαχα οχι ρε λεβεντακο απλα εκεί στις Αγγλίες ο Πανούτσος ολο English breakfast θα έτρωγε..και ειπα μπας και φιλοτιμηθεί και φάμε τπτ..Ασε που θα ρθει και ο Άρης και με τόσες κάυσεις που κανει το παιδι θα πεινάει..

Αχαχα οχι ρε λεβεντακο απλα εκεί στις Αγγλίες ο Πανούτσος ολο English breakfast θα έτρωγε..και ειπα μπας και φιλοτιμηθεί και φάμε τπτ..Ασε που θα ρθει και ο Άρης και με τόσες κάυσεις που κανει το παιδι θα πεινάει..
α εντάξει τσάμπα ανησύχησα :cool:

Που είναι οι φωτογραφίες σας ρε φωτογράφοι; Όλη την έκθεση θα έπρεπε να έχετε φέρει εδώ μέσα ... :D

Καλημέρα και απο μένα σε όλη την παρέα.
Τον καφέ μου τον ήπια και Τώρα ξυπνάω το μικρότερο αλεπουδάκι που θέλει να το παρω μαζί μου στην έκθεση για να δει τα σπρίνγκερ.
Που είναι οι φωτογραφίες σας ρε φωτογράφοι; Όλη την έκθεση θα έπρεπε να έχετε φέρει εδώ μέσα ... :D

Γιωρίκα τι φωνάζεις πάλι ; .yelling.
Αισθάνθηκα άσχημα που σήμερα λόγω μιας υποχρέωσης δεν μπόρεσα να μείνω και έμεινες μόνος για κλείσιμο και μάζεμα.
Να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε και του χρόνου.

Καλησπέρα και από μένα.
Πρώτη φορά που πήγα σε τέτοιου είδους έκθεση. Γενικά μου άρεσε η έκθεση, περίμενα όμως περισσότερα περίπτερα. Πιο πολύ απ όλα χάρηκα που τα είπαμε με την όμορφη παρέα του φόρουμ (δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους πετύχω όλους).

Καλά να είμαστε μέχρι την επομένη συνάντηση. :)

Εδώ θα βάλω μερικές φωτογραφίες από τα περίπτερα της MAX GEAR με τον Λεωνίδα Μητσιάλη και του ομίλου των spaniels &Retrievers με τον Γιάννη Νικολακόπουλο και να τους ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν με τα γραφόμενα τους στο φόρουμ.
IMG_0572.jpg

IMG_0492.jpg

IMG_0564...jpg
IMG_0610.jpg

Status
Not open for further replies.
Back