Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό βράδυ θείο ....ωχ !
Και γω θα παω να την πέσω γιατί όλη μέρα έσκαβα και ξεχορτάριαζα και κουράστηκα λιγάκι..ωχ!

Καλημέρα ρεμάλια...
Το αρνάκι διέκοψε το σύντομο βίο του όταν ήταν 11 κιλά.
Να δω τώρα αν θα βάλω κοντοσούβλι ή κοκορέτσι.xm.

Καλησπέρα σας! Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και αύριο αναχωρούμε. Θα πάρω μαζί και την καραμπίνα να τη λύσω ώστε να πάω τη βάση για βάψιμο όταν γυρίσω με το καλό!
Είναι κάτι παιδάκια όπως τα λές και εσύ ,που τα εκθειάζουν αυτα τα τουφέκια... ποιος ξέρει...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Τέλειωσα με τις τελευταίες δουλειές που είχα να παραδώσω και σε λίγο αναχωρώ για Χαλκιδική.
Εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας.
Να περάσετε καλά όπου και αν πάτε...

Τέλειωσα με τις τελευταίες δουλειές που είχα να παραδώσω και σε λίγο αναχωρώ για Χαλκιδική.

Kαλή Ανάσταση Γιώργο σε εσένα και την οικογένεια σου....

Καλημέρα ρεμάλια...
Το αρνάκι διέκοψε το σύντομο βίο του όταν ήταν 11 κιλά.
Να δω τώρα αν θα βάλω κοντοσούβλι ή κοκορέτσι.xm.

Αμα δεις και δυσκολεύεσαι στην απόφαση ,πράγμα που μου συμβαίνει και μένα τελευταία , φτιάξε και τα δύο.

Καλημέρα σε όλους.
Γιώργο ευχαριστούμε και καλά να περάσεις και εσύ. Καλή Ανάσταση.
Κρύο και σήμερα αλλά με ηλιοφάνεια επιτέλους. Σαν να άρχισε να φαίνεται ότι έρχεται η άνοιξη...

Last edited:
Να είσαι καλά επίσης

Γιώργο καλή Ανάσταση και να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς.

Καλημέρα και από μένα, καλά να περάσετε Γιώργο!!
Κύριε Διονύση γενικά είμαι του κοκορετσιού... Επίσης πιστεύω ότι πιο εύκολα φτιάχνεται ένα καλό κοκορέτσι από ένα καλό κοντοσούβλι (τόσο το κρέας τους, όσο και το ψήσιμό τους)... Γι' αυτό καλύτερα να επιλέξετε κοκορέτσι...
Αν όμως το κοντοσούβλι το φτιάξει μάστορας... θα παρατήσετε το αρνί...:D

Καλησπερίζω την παρέα διαφωνώντας σφόδρα για το ότι το κοντοσούβλι θέλει περισσότερη μαστοριά απο το κοκορέτσι.
Εκτός Βασίλη και αν λέγοντας κοκορέτσι αναφέρεσαι σε αυτά που τρως στις ταβέρνες.

Last edited:
Καλησπερίζω την παρέα διαφωνώντας σφόδρα για το ότι το κοντοσούβλι θέλει περισσότερη μαστοριά απο το κοκορέτσι.
Εκτός Βασίλη και αν λέγοντας κοκορέτσι αναφέρεσαι σε αυτά που τρως στις ταβέρνες.
Και τα δύο εκτός σπιτιού τα έχω φάει πολλές φορές (είτε φιλικά/συγγενικά σπίτια, είτε ταβέρνες)... Καλό κοντοσούβλι μόνο μία φορά θυμάμαι, ενώ καλό κοκορέτσι πάντα...
Και το καλό κοντοσούβλι το έχω φάει σε ταβέρνα φίλου του πατέρα μου, που ο συγκεκριμένος είναι μάστορας από τους λίγους...
Σε όλα τα κοντοσούβλια (εκτός του ενός καλού) που έχω φάει είτε ήταν στεγνά, είτε το κρέας τους δεν ήταν καλό... Ενώ το κοκορετσάκι πάντα είναι ζουμερό, καλοψημένο και τα εντόσθια πολύ νόστιμα...
Γι' αυτό έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα!

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back