Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρονια πολλά φίλοι...
Υγεία ...
Να είστε όλοι δυνατοί και του χρόνου όπως ονειρεύεστε

Η Μεσσηνία πρώτη στους ακρωτηριασμούς και στους θανάτους από τα βαρελότα. Τι κακό και αυτό.

Το πιωμένοι είναι λίγο για να περιγράψει αυτά που ήπιαμε .sarcastic.
καλά για αυτά που περιδρομιάσαμε... ούτε λόγος....eat.
Για βράδυ πάντως δεν αντέχω να φάω!!!!

Όλα μια ιδέα είναι και γω που είχα να φάω κρέας 40 μέρες, σήμερα τα κοίταζα και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. Αυτό που πραγματικά άξιζε τον κόπο ήταν μια μυθική μαγειρίτσα που έφτιαξα χθες το βράδυ. Πρώτη φορά και βγήκε όνειρο. Ταλαιπωρία είναι τελικά όμως όλα αυτά, ειδικά για μένα που είμαι κάπως υποχόνδριος με όλα αυτά τα εντόσθια τα οποία τα φοβάμαι από άποψη υγιεινής...:)

• Like
Reactions: DrV
καλησπέρα
έφαγα κανονικά πέρασα υπέροχα
Μαραθώνα Χαλκίδα(καφές)Αρτάκη Καθενοί(τα καρτέρια είναι στη θέση τους)Στενή(η Δίρφυ χιονισμένη)Καμπιά(φαγητό)Θεολόγος Ερέτρια Αλιβέρι Στύρα Μαραθώνα .well done.
λεπτομέρειες αύριο λόγω κούρασης :)

ήταν μια μυθική μαγειρίτσα που έφτιαξα χθες το βράδυ.
Η πολυ παρεα μαζι μου εχει αρχισει να σε επηρεαζει... .xm. Πες μας οτι εφτιαξες και κατι που δεν ηταν μυθικο κ ονειρο....yel..yel. Μυθικη μαγειριστα και σολωμο με βοτκα....buy. Μου θυμιζεις τις δικες μου "πολυ ωραιες τουφεκιες"... .buy buy..sarcastic.

Ταλαιπωρία είναι τελικά όμως όλα αυτά, ειδικά για μένα που είμαι κάπως υποχόνδριος
Καπως???????? Δηλαδη εχεις γνωρισει κ χειροτερους???.asking..asking..asking. Μην μου πεις... .buy buy..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back