Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κ στον μυθικο κ ονειρικο μαγειρα που περιμενω με αγωνια να μας πει τι αριστουργημα εφτιαξε σημερα... .yelling.
Σήμερα ξύπνησα στις 10 και δέχτηκα πρωινό στο κρεβάτι με διάφορα παρελκόμενα ....very funny.
Σηκώθηκα κατά τις 12 να ελέγξω την πορεία του χοιρινού που ψηνόταν στον φούρνο με πατάτες και να κάνω τις απαραίτητες υποδείξεις. Όταν δεν δουλεύει η γυναίκα, αναλαμβάνει εκείνη, πάντα βέβαια υπό την καθοδήγηση του έμπειρου σεφ ... :p
Το χοιρινό ήταν μπούτι στα 3 κιλά, με την πέτσα του (σκόρτσα νομίζω το λέτε εκεί κάτω) και αφού βράχηκε με μουστάρδα, λεμόνι, λάδι, αλάτι, πιπέρι, ψήθηκε για 2,5 ώρες. Η πέτσα έγινε τραγανή και το ψαχνό λουκούμι. .ha ha ha.

με πατάτες και να κάνω τις απαραίτητες υποδείξεις.

Απο τη μια θελώ να το πω... .xm. απο την αλλη λεω να κρατηθω μερες που ειναι.... .xm.
Αλλα δεν αντεχω θα το πω....sarcastic.
Τσουρεκια πρεπει να της τα εκανες της Γιωργιας με τις υποδειξεις σου....crying smile..crying smile..crying smile.

Σήμερα ξύπνησα στις 10 και δέχτηκα πρωινό στο κρεβάτι με διάφορα παρελκόμενα ....very funny.
Σηκώθηκα κατά τις 12.....

"Πασάς στα Γιάννενα"".congrats.

Καλησπέρα στου υπόλοιπους "κοινούς θνητούς".sarcastic.

Ασε μας ρε φίλε. Απο χθες δεν θέλω να ακούσω ξανά για κρέας.
Ενα κοκορέτσι θα κάνω κατά την Πέμπτη. Σήμερα απόλαυσα μια φασολάδα !!!!!
εσένα ήθελα να απαντήσεις κουφάλα και τσίμπησες .ha ha ha.
όλο το χρόνο ασχολείσαι με το τι και πόσο τρώει ο Μάκης και τώρα μου κάνεις τον πέρα δώθε .yelling.
.sarcastic.

όλο το χρόνο ασχολείσαι με το τι και πόσο τρώει ο Μάκης και τώρα μου κάνεις τον πέρα δώθε .yelling.
.sarcastic.
υ.σ.πάω να πάρω παγωτό κι επιστρέφω

.sarcastic.

Ποιόν πέρα δώθε και τρίχες μου λες;
Εγω είμαι λιτοδίαιτος ρε θείο.

Status
Not open for further replies.
Back