Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πολυ παρεα μαζι μου εχει αρχισει να σε επηρεαζει... .xm. Πες μας οτι εφτιαξες και κατι που δεν ηταν μυθικο κ ονειρο....yel..yel. Μυθικη μαγειριστα και σολωμο με βοτκα....buy. Μου θυμιζεις τις δικες μου "πολυ ωραιες τουφεκιες"... .buy buy..sarcastic.
.xm..xm..xm.... έχεις δίκιο, μόνο που εγώ μεταφέρω την γενική αντίληψη κ όχι προσωπική άποψη, εξάλλου εμένα το τραπέζι μου είναι ανοιχτό προς όλους, δεν μου αρέσει να τρώω μόνος σαν μερικούς μερικούς που τους αρέσει να κυνηγάνε μόνοι....έτσι όπως τους αρέσει... .hit..banana..love.

Καπως???????? Δηλαδη εχεις γνωρισει κ χειροτερους???.asking..asking..asking. Μην μου πεις... .buy buy..sarcastic.
Να πω την αλήθεια όχι. Αυτές τις neopren δεν ξέρω πως θα τις ξαναφορέσω ... .very funny..very funny..very funny.. Αστειεύομαι....love.

Καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους

Γουνάκια, χάθηκες μέσα στα γουνάκια ... .sarcastic.. Που είσαι ρε; .yel.

Τελικά το αρνί μύριζε μαστίχα γιατί ήταν χιώτικο...... .sarcastic.

Η μέρα κύλησε με πολύ ωραίο καιρό αλλά ήταν ένα απο τα λιγοστά Πάσχα, το δεύτερο ,που πέρασα μόνο με την οικογένειά μου.Να είμαστε καλά και μακάρι τέτοιες μέρες να μπορούμε πάντα να ανταμώνουμε με όλη την οικογένεια και με φίλους.

I1234.jpg

φιλιά στο φόρουμ από ένα πολύ φιλικό γλάρο ο οποίος ζύγωνε σε απόσταση πολύ κοντινή την φωτογραφική μηχανή στο φέρυ μπώτ της επιστροφής .well done.

Είναι αυτός που μου είπες πως θα τον φας αύριο σούπα ;
.fff..asking.

ναι κι έχω αυτόν για σένα να προπονηθείς μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα .yelling.

Κράτα τον ψοφογλάρο σου για να σου κράζει και συ να θαυμάζεις .......banana.

Ολο με κάτι ψοφήμια έχεις να κάνεις ...όπως αυτά της Βοιωτίας..ha ha ha.

Κράτα τον ψοφογλάρο σου για να σου κράζει και συ να θαυμάζεις .......banana.
Ολο με κάτι ψοφήμια έχεις να κάνεις ...όπως αυτά της Βοιωτίας..ha ha ha.
όσα δεν φθάνει η άσπρη αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια .kiss me.
με κράζεις;;; με θαυμάζεις .well done.

Απο τα ηλιόλουστα Τζουμέρκα καλημερίζω την παρέα.
Σήμερα εχω συνάντηση με τον Αλέξη στα ερείπια του γεφυριού της Πλάκας.
Θα του ζητήσω να κλείσει όλα τα φθτώρια του Μαραθώνα γιατί διακινούν επικίνδυνα λαχανικά.

Απο τα ηλιόλουστα Τζουμέρκα καλημερίζω την παρέα.
Σήμερα εχω συνάντηση με τον Αλέξη στα ερείπια του γεφυριού της Πλάκας.
Θα του ζητήσω να κλείσει όλα τα φθτώρια του Ματαθώνα γιατί διακινούν επικίνδυνα λαχανικά.
που είναι ρε ο Ματαθώνας;;;; .sarcastic.

Καλημερα σε ολους.... :)
Κ στον μυθικο κ ονειρικο μαγειρα που περιμενω με αγωνια να μας πει τι αριστουργημα εφτιαξε σημερα... .yelling.
Μακη, πολυ ωραιοι οι γλαροι... .well done. Την επομενη φορα ανεβασε λιγο την ταχυτητα του κλειστρου... ας πουμε 1/600 κ θα ειναι ακομα καθαροτεροι... ;)

Καλημερα σε ολους.... :)
Κ στον μυθικο κ ονειρικο μαγειρα που περιμενω με αγωνια να μας πει τι αριστουργημα εφτιαξε σημερα... .yelling.
Μακη, πολυ ωραιοι οι γλαροι... .well done. Την επομενη φορα ανεβασε λιγο την ταχυτητα του κλειστρου... ας πουμε 1/600 κ θα ειναι ακομα καθαροτεροι... ;)
.well done.

Status
Not open for further replies.
Back