Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
που όχι μόνο δεν ξέρουν να τα φάνε , αλλά να μου λένε και απο πάνω .."ειναι αυτό το πράμα λόγος να κυνηγάς ;"
Ειναι απο τις στιγμές που μουρχεται να τους βαλω το όπλο εκει που ξέρουν.
ha haaa
κακές παρέες κάνεις θείε Μήτσο... .buy..buy.

Καλησπέρα σε όλους....
Ολοήμερο κυνήγι σήμερα στην Ξανθη για φάσσες με Χρήστο και Δημητρη.
Αν και καταλήξαμε με 1 μπεκατσα, περασαμε τέλεια!
Ο Δημητρης μου την χάρισε και πριν λίγο τη μάδησα, την καθάρισα και την εβαλα στη κατάψυξη.
Τώρα βρέχει και απο αύριο περιμένουμε τις " πολικές θερμοκρασίες" , που μας εχουν ζαλίσει τα ΜΜΕ!

Χαιρετώ την παρέα.
Επιστροφή απο εκδρομή στην Ξάνθη.Φασσες είδαμε ,σουβλάκια και σουτζουκάκια φάγαμε ,κρασι και τσιπουρο μας εδωσε ο Κώστας και όλα καλά.

Καλησπέρα σε όλους....
Ολοήμερο κυνήγι σήμερα στην Ξανθη για φάσσες με Χρήστο και Δημητρη.
Αν και καταλήξαμε με 1 μπεκατσα, περασαμε τέλεια!
Ο Δημητρης μου την χάρισε και πριν λίγο τη μάδησα, την καθάρισα και την εβαλα στη κατάψυξη.
Τώρα βρέχει και απο αύριο περιμένουμε τις " πολικές θερμοκρασίες" , που μας εχουν ζαλίσει τα ΜΜΕ!
Ο χρόνος ποτέ δεν φτάνει όταν είσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς!

Τους φίλους τους διαλέγεις, τους συγγενείς όχι.Και όσο πιο στενοί σε πονάνε σαν στενό παπούτσι.
Βρε αμα τους εστρωνες μια πιατελα με καμία δεκαρια υδροβια η κανενα μπουτι απο καπρι θα σε εκαναν εικονισμα .sarcastic.
Παντου τα ιδια και σε εμας εκει κατω τους φαινεται περίεργο να λες ότι κυνηγάς τσιχλοκοτσυφα
μόνο ο λαγός και το καπρι είναι κυνήγι όπως μάθει κανείς
ίσως έχουν και δίκιο
αλλοι τοποι αλλά κυνήγια όλα αλλά
Καλησπέρα Παλικάρια
Επιστροφή στο καμινι που ετοιμάζεται για χιονοστιβάδες και πολικές θερμοκρασίες .buy buy..buy buy.

Βρε αμα τους εστρωνες μια πιατελα με καμία δεκαρια υδροβια η κανενα μπουτι απο καπρι θα σε εκαναν εικονισμα .sarcastic.
Παντου τα ιδια και σε εμας εκει κατω τους φαινεται περίεργο να λες ότι κυνηγάς τσιχλοκοτσυφα
μόνο ο λαγός και το καπρι είναι κυνήγι όπως μάθει κανείς
ίσως έχουν και δίκιο
αλλοι τοποι αλλά κυνήγια όλα αλλά
Καλησπέρα Παλικάρια
Επιστροφή στο καμινι που ετοιμάζεται για χιονοστιβάδες και πολικές θερμοκρασίες .buy buy..buy buy.
Και πιατέά έκανα με περισσότερα απο 10 υδρόβεια αλλά και πάλι ......τους μύριζαν..hit.ι

Αυτό το φανταχτερό λευκό μαλλί που θυμίζει uploading pictures.ha ha ha..very funny. νομίζω ευθύνεται για την απουσία φασσών! ξεκάθαρα πουλοδιώχτης.ha ha ha..sarcastic.
Δοκτωρ ποτέ το μαλί μου δεν ειναι εκτεθειμένο σε ουκρανέζικη θέα.

Status
Not open for further replies.
Back