να τους χαιρεσαι και να ειναι παντα υγιεις. παντα γιορτη στο σπιτι σου.Χρονια πολλα με υγεια σε ολους τους εορταζοντες Φωτηδες και Θεοφανηδες.Εορταζοντες σημερα και στη δικη μου οικογενεια, ο πατερας μου και ο μεγαλος μου γιος (Φωτης).![]()
Πες το κι έγινε..Εδώ άρχισε να χιονίζει
.asking..asking..asking.Σήμερα δεν πήγα πουθενά.Κατα τις 9 μου λεει η γυναικα μου να τηνπαω στην εκκλησία με το αμάξι ,επειδή έβρεχε πολύ.Σε μια κοφτή στροφή πριν την πλατεια ,μου βγαίνει ένας μαλάκας με ενα jimny πατημένος.Φρενάρω και γλύτωσα τα χειρότερα στους 20 πόντους.
Οσο για τη γυναίκα μου η οποία κρατούσε μια μεγάλη ομπρελα , μπηκε στο αμαξι βιαστικά και την κρατούσε με την κορυφή προς τα πάνω .Με το φρενάρισμα φευγει το κεφάλι της μπροστακαι για λίγο δεν της μπήκε στο μάτι.
Αυτα πρωί πρωί και ....βλέπουμε .
Σήμερα δεν πήγα πουθενά.Κατα τις 9 μου λεει η γυναικα μου να τηνπαω στην εκκλησία με το αμάξι ,επειδή έβρεχε πολύ.Σε μια κοφτή στροφή πριν την πλατεια ,μου βγαίνει ένας μαλάκας με ενα jimny πατημένος.Φρενάρω και γλύτωσα τα χειρότερα στους 20 πόντους.
Οσο για τη γυναίκα μου η οποία κρατούσε μια μεγάλη ομπρελα , μπηκε στο αμαξι βιαστικά και την κρατούσε με την κορυφή προς τα πάνω .Με το φρενάρισμα φευγει το κεφάλι της μπροστακαι για λίγο δεν της μπήκε στο μάτι.
Αυτα πρωί πρωί και ....βλέπουμε .
Ζολώ θα μου κάνεις μια χάρη;Ηρθα στον Εβρο και τους έφερα χιόνια, βροχή ,και τους έφερα και τον πρωθυπουργό .Μέρα που βρήκε ο παλιοτζουμερκιώτης να έρθει......ισα να μας χαλάσει το παπιοκυνήγι σήμερα που ειναι τρομερή μέρα.
Προτεινω μετα το φαγητο να φορτωσεις το νεο τσοκ στο Baikal και να πας να δωσεις πονο..να τους χαιρεσαι και να ειναι παντα υγιεις. παντα γιορτη στο σπιτι σου.
κυριοι μολις αναψα το σομπακι για να μπει στο φουρνο το αρνακι. πανικος θα γινει λεμεεεεε
![]()
![]()
θα δωσω πονο πριν γιατι αν φαω τωρα ετελειωσε. θα το γευτω μετα που θα γυρισωΠροτεινω μετα το φαγητο να φορτωσεις το νεο τσοκ στο Baikal και να πας να δωσεις πονο..![]()
Χανια κεντρο ειναι μια χαρα αλλα μονο κατι κοτσιφια περνανε και δεν μπορω να τα μπαλοταρω εχουμε συμφιλιωθει.η βολτα αναβαλεται λογω αερα. εχει γινει πολυ εντονος και θα δυναμωσει κι αλλο. μαμω την τυχη μου
σουδα παιρνει τον κοσμοΧανια κεντρο ειναι μια χαρα αλλα μονο κατι κοτσιφια περνανε και δεν μπορω να τα μπαλοταρω εχουμε συμφιλιωθει.Μην ανησυχεις Ευριπιδη αυριο με το χιονιά θα γινει κολαση
Ειναι απλη η συνταγη που ανακουφιζει τον πονο του κυνηγου,Ανοιγεις το κουτι πιανεις ενα φυσιγγι κ το κοιτας απο πανω μεχρι κατω,Μετα κλεινεις το κουτι και μετα απο καποια ωρα παλι τα ιδια..Τωρα πηρα τα φυσεκια και τα κοιτω....