Κάτσε κσι σε λίγο θα παρακαλάς να περάσει η ώρα..................Kαλησπερα σε ολους!
Δεν περναει η ωρα να μπουκαρει η ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑ στο παρκε..
.bike

Κάτσε κσι σε λίγο θα παρακαλάς να περάσει η ώρα..................Kαλησπερα σε ολους!
Δεν περναει η ωρα να μπουκαρει η ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑ στο παρκε..
.bike
μέχρι τώρα:Καλησπέρα μάγκες!
Μάκη άσε τα μισόλογα και πες μας να ξέρουμε τι θα κάνεις![]()
Αν δεν ειναι για κυνήγι ,στις 6 βάλε τηγάνι για τα κεφτεδακια.μέχρι τώρα:
έβαλα 3 αγκαλιές ξύλα δίπλα στο τζάκι
έβαλα ενα μεγάλο κομμάτι ύφασμα στην φωλιά του blanco
έβαλα ένα παλιό χαλί στ αυτοκίνητα(2 αντικρυστά)
έβγαλα 1 κιλό κιμά για κεφτεδάκια αύριο
θα βάλω το ξυπνητήρι 5.45 κι αν είναι όλα καλά από καιρό θα πάω εδώ κοντα για κυνήγι![]()
Μακη εχεις χιονοπεδηλα ?...σε βλεπω για ορεινες καταδρομεςμέχρι τώρα:
έβαλα 3 αγκαλιές ξύλα δίπλα στο τζάκι
έβαλα ενα μεγάλο κομμάτι ύφασμα στην φωλιά του blanco
έβαλα ένα παλιό χαλί στ αυτοκίνητα(2 αντικρυστά)
έβγαλα 1 κιλό κιμά για κεφτεδάκια αύριο
θα βάλω το ξυπνητήρι 5.45 κι αν είναι όλα καλά από καιρό θα πάω εδώ κοντα για κυνήγι![]()
ξέρω εγώ τι θα κάνω σιγά μην μπερδευτώ....τι είναι;;;;.....φάσσες;;;;;Αν δεν ειναι για κυνήγι ,στις 6 βάλε τηγάνι για τα κεφτεδακια.
και αν φάω τούμπα Αργύρη;;;;; μέχρι Π.Ράφτη θα κουνηθείτεΜακη εχεις χιονοπεδηλα ?...σε βλεπω για ορεινες καταδρομες![]()
Μια αληθεια ειναι και αυτη και ευκολα να γυριστει σε βιντεο. Υπαρχουν και αλλες αληθειες στην πιστη και στην εκλησια που γινονται με ταπυνοφροσυνη και φυσικα δεν γυριζονται σε βιντεο. Αρκει να συμετασχουμαι στα μυστηρια και στην εκκλησιαστικη ζωη εχοντας ανοικτα τα ματια της ψυχης.
Ραφήνα χιονόνερο αυτή την ώραΣτα ανατολικά χιονίζει κατά πόρτο ράφτη μερια;
Σήμερα που είχε καλή μέρα δούλευα, και αύριο δεν ξέρω κατά που να κάνω και αν θα κάνω.xm.
Δεν λέει κάτι διαφορετικό το άρθρο Νίκο.. Ούτε κατηγορεί την θρησκείαΜια αληθεια ειναι και αυτη και ευκολα να γυριστει σε βιντεο. Υπαρχουν και αλλες αληθειες στην πιστη και στην εκλησια που γινονται με ταπυνοφροσυνη και φυσικα δεν γυριζονται σε βιντεο. Αρκει να συμετασχουμαι στα μυστηρια και στην εκκλησιαστικη ζωη εχοντας ανοικτα τα ματια της ψυχης.![]()
Δεν ειπα κατι τετοιο Τζιμ.Δεν λέει κάτι διαφορετικό το άρθρο Νίκο.. Ούτε κατηγορεί την θρησκεία
Συμφωνούμε τοτε..επειδή δεν το ξέρεις είμαι εν ενεργεία επιτροπος στην ενορία της περιοχής μου κ δεξι χέρι του ιερεαΔεν ειπα κατι τετοιο Τζιμ.