Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας κύριοι.
Στους -6 η θερμοκρασία αυτή την στιγμή με τον βοριά να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να νομίζεις ότι έχει -15.
Στην κουζίνα δεν έχουμε νερό διότι πάγωσαν οι σωλήνες.
Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε τόσο κρύο και αδυνατώ.
Έτσι και είχαμε και τα χιόνια που έλεγαν τα δελτία καιρού πριν 5-6 μέρες δεν θα κινούνταν τίποτα σήμερα.

Καλημέρα στην παρέα..εδω στο νησι ειμαστε στο -1 με χιονακι στα ψηλα..δεν εχει κυνηγι σημερα αραγμα στο σπιτι..αντιθετα μιλωντας με τον πατερα μου που ειναι για γουρουνια εχουν ελαφρυ χιονακι και θερμοκρασια στους -18 αυτη την στιγμη

καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Πολιτικά , Αλιβέρι 40εκ το χιόνι ήταν να ξεκινήσουμε σήμερα για ένα από τα δύο μέρη αλλά το ακυρώσαμε
Και Στροπωνες 60 ποντους, Κυμη 0,5 στο κεντρο 1 μετρο στα χωρια!!!

τέλειωσα με τα κεφτεδάκια,λίγο ύπνο τώρα και 15.30 αν δεν φυσάει θα πάω βόλτα :)

Καλημέρα σας κύριοι.
Στους -6 η θερμοκρασία αυτή την στιγμή με τον βοριά να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να νομίζεις ότι έχει -15.
Στην κουζίνα δεν έχουμε νερό διότι πάγωσαν οι σωλήνες.
Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε τόσο κρύο και αδυνατώ.
Έτσι και είχαμε και τα χιόνια που έλεγαν τα δελτία καιρού πριν 5-6 μέρες δεν θα κινούνταν τίποτα σήμερα.
Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέει :)

Καλημέρα Παλικάρια ;)
Επιστροφη απο την Μανδρα για λαγοκυνηγι αλλά το χιόνι ήταν αρκετό
και έτσι αποφασίσαμε να μην αμολησουμε
δεν θα είχε και ουσία να δυσκολέψουμε το θήραμα μεσα στα χιόνια και να παγώσουμε τα ζαγαρια μας ;)
Έβαλα ένα πιάτο μοσχαρίσιο πατσά να κοπανισω .eat.
και μία κούπα τσίπουρο για ζεσταμα και.beer.
πεφτω ξερός για ξαπλες .sleepy.

τέλειωσα με τα κεφτεδάκια,λίγο ύπνο τώρα και 15.30 αν δεν φυσάει θα πάω βόλτα :)

Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέει :)
Ποτε θα κατεβει μονιμα Μακη;

Status
Not open for further replies.
Back