προσπαθώ να το πάρω απόφαση και εγώκυνήγι γιόκ
Κ εγώ την ίδια κουβέντα είχα χθεςΑντίξοες οι συνθήκες για βολταράκι στο βουνό.........βέβαια η σύζυγος απόρησε που έμεινα μέσα ! .pop.
Και Στροπωνες 60 ποντους, Κυμη 0,5 στο κεντρο 1 μετρο στα χωρια!!!καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Πολιτικά , Αλιβέρι 40εκ το χιόνι ήταν να ξεκινήσουμε σήμερα για ένα από τα δύο μέρη αλλά το ακυρώσαμε
Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέειΚαλημέρα σας κύριοι.
Στους -6 η θερμοκρασία αυτή την στιγμή με τον βοριά να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να νομίζεις ότι έχει -15.
Στην κουζίνα δεν έχουμε νερό διότι πάγωσαν οι σωλήνες.
Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε τόσο κρύο και αδυνατώ.
Έτσι και είχαμε και τα χιόνια που έλεγαν τα δελτία καιρού πριν 5-6 μέρες δεν θα κινούνταν τίποτα σήμερα.
Ωχ!Δεν θέλω να το σκέφτομαι.buy buy.Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέει![]()
Ποτε θα κατεβει μονιμα Μακη;τέλειωσα με τα κεφτεδάκια,λίγο ύπνο τώρα και 15.30 αν δεν φυσάει θα πάω βόλτα
Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέει![]()