Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Γιώργο ο γιός μου Θέρμη είναι,4 2ωρες σκοπιές χθες 4 2ωρες σήμερα.....του τρέχουν οι μύτες....εχω φάει κρύο για 10 χρόνια μας λέει :)
Αυτά θα έχει να θυμάται και να κάνει ιστορίες με τους φίλους του.

Καλημερα Κυριοι.
Νεαπολη Νικαιας αυτην την στιγμη λιγο στρωμενο χιονι με 0 βαθμους και ψιλο χιονακι να πεφτει......
Ποιος παει για δουλεια .....μεσα στους δρομους.......
Ο καιρος Φιλιππα σηκωνει σπιτικη ζεστασια και καλο φαι.!!

Ποτε θα κατεβει μονιμα Μακη;
Νίκο την Τετάρτη κατεβαίνει :)

Χαιρετώ την παρέα.

Αυτά θα έχει να θυμάται και να κάνει ιστορίες με τους φίλους του.
ακριβώς τα ίδια του λέω κι εγώ κι οι φίλοι του
δεν έχει θέμα όμως που να πω παραπονιέται είναι πιο σκληρός κι απ τον μεγάλο ;)

καλησπέρα σας
το πρόγραμμα σήμερα έχει:
χήνες(στήθη μπούτια)από Εσθονία προσφορά του Στέλιου και μαγείρεμα Μάκης
μετά από ένα βράσιμο με κρασί για να φύγουν και οι τελευταίες μυρωδιές βράζουν με φρέσκια ντοματούλα αλάτι καπνιστό πιπέρι Αριδαίας κανέλα Κευλάνης κουκουνάρι κάστανο μέλι και δαμάσκηνα στην τελευταία βράση
θα συνοδευτεί από κρασάκι κόκκινο Κρητικό κοτσιφάλι μανδηλαριά :)

Καλησπέρα καρντάσια.
Δεν ξέρω τι κάνει σε εσάς εκεί αλλά εδώ έχουμε πολλοίς βαθμούς μείον. Ολόκληρη τη μέρα είχαμε αρνητικές θερμοκρασίες και θέλω τη βοήθειά σας. Αύριο για μπεκάτσα, πάπια ή ξεσκισμένες φάσσες που με πύρωσε ο Ζολω? .xm.

Καλησπέρα καρντάσια.
Δεν ξέρω τι κάνει σε εσάς εκεί αλλά εδώ έχουμε πολλοίς βαθμούς μείον. Ολόκληρη τη μέρα είχαμε αρνητικές θερμοκρασίες και θέλω τη βοήθειά σας. Αύριο για μπεκάτσα, πάπια ή ξεσκισμένες φάσσες που με πύρωσε ο Ζολω? .xm.
Χρήστο εγώ θα πήγαινα για πάπια το πρωί και μετά μόλις έκοβε η παγωνιά για βασιλησσες και απογευματινο για τσιν τσιν .buy..buy. .hunter.1.hunter.1:D

Αααααχ που ζούμε ορεεεεε.smashfrak..smashfrak.

Καλησπέρα Παλικάρια ;)
Με έπιασε μία λιγούρα και είπα να βάλω μπρος το μηχάνημα :D :D
imagehosting

Status
Not open for further replies.
Back