Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλα καλά παιδιά, ακόμα στασιμοι στη Λάρισα!!!!
Μα καλά τι φωστηρες έχουμε, ενώ μας έχει μείνει η μηχανή επί μιάμιση ώρα προσπαθούν να την βάλουν μπρος. Και τώρα φέρνουν άλλη. Το φελεκι μου...
Κουράγιο Μπιλ...αν ζορισουν κι άλλο τσ πραγματα έχω την λυση
LvER17K.jpg

Last edited by a moderator:
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Σήμερα τα ξημερώματα είχαμε την πιο χαμηλή θερμοκρασία των τελευταίων 45 χρόνων.
Τα θερμόμετρα έδειξαν εδώ στα ανατολικά του νομού -8.
Πολλά προβλήματα με το αέριο μιας που έχουν παγώσει οι σωληνώσεις και δύο μέρες τώρα δεν έχουμε ζεστό νερό.
Εύχομαι να την κάνει γρήγορα αυτό το κύμα ψύχους γιατί τα πράγματα έχουν ζορίσει....

Καλημέρα! Και εδω τα ιδια, το πρωι η θερμοκρασια αγγιζε τους μειων 17! Τωρα ειναι στους μειων 11..
Παρόλα αυτα τα καρναβαλια έγιναν με τον κοσμο να βγαίνει πίνοντας και χορεύοντας αναγκαστικα εδω και δυο βραδυα!
Παγωσανε τα @ μου 2 μερες τωρα :)

Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μήνυμα με πήρε τηλέφωνο ένας γείτονας και μου είπε τα πολύ άσχημα νέα: όλη τη νύχτα χιόνιζε, έχει ξεπεράσει τους 40 πόντους, και το χειρότερο, έχει σπάσει τις ελιές, ολοκληρωτική καταστροφή!!!! Το ψιλοπερίμενα, αφού σήμερα κι εδώ μέσα στα Χανιά χιονίζει, αλλά ήλπιζα ότι οι ζημιές δεν θα ήταν σε τέτοιο βαθμό ... Τα έχω ξαναζήσει, το 1981 πάλι ολοκληρωτική καταστροφή δεν είχε μείνει ούτε ένα κλαδί παρά μόνο οι σκέτοι κορμοί, και άλλες 2-3 φορές από τότε, σε μικρότερη έκταση. Δεν με νοιάζει τόσο για την οικονομική ζημιά, όσο για τους κόπους και την ταλαιπωρία από δω και πέρα, πως θα κοπούν τόσα κλαδιά, να καθαριστούν τα δέντρα, που και πως θα καούν τόσες φούντες, τι έχω να τραβήξω όλο τον υπόλοιπο χειμώνα ...
Τυχερός όποιος δεν έχει χωριό, και απολύτως τίποτα από αγροτική περιουσία ... Πάει όπου θέλει και όποτε θέλει και κάνει το κέφι του, χωρίς να σκοτίζεται και να αγχώνεται ...
Υπομονή και δύναμη Στελαρα!
Θα ξαναγίνουν όπως πρην!

Όλα καλά παιδιά, ακόμα στασιμοι στη Λάρισα!!!!
Μα καλά τι φωστηρες έχουμε, ενώ μας έχει μείνει η μηχανή επί μιάμιση ώρα προσπαθούν να την βάλουν μπρος. Και τώρα φέρνουν άλλη. Το φελεκι μου...
Από τότε που οι Μαντελιδες και τα διάφορα κοράκια εισέβαλαν στον ΟΣΕ για να τον εκσυχρονισουν
ιδού και τα αποτελεσματα
Το ποιο φθηνό μεταφορικό μέσο του λαού
κατάντησε σκορποχωρι ώστε να ξεπουληθεί σε ιδιώτες
Κάποτε ταξιδεύαμε στον Έβρο με τις παρακάτω αθάνατες μηχανές
και ποτε δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα
Σήμερα αυτές αποσύρθηκαν για να αγοράσουμε κονσερβοκουτια νέας τεχνολογίας
χωρίς όμως να έχουν ανταλλακτικά ώστε να επισκευαστούν οι φθορές .smashfrak.
Καλημέρα Παλικάρια ;)

Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μήνυμα με πήρε τηλέφωνο ένας γείτονας και μου είπε τα πολύ άσχημα νέα: όλη τη νύχτα χιόνιζε, έχει ξεπεράσει τους 40 πόντους, και το χειρότερο, έχει σπάσει τις ελιές, ολοκληρωτική καταστροφή!!!! Το ψιλοπερίμενα, αφού σήμερα κι εδώ μέσα στα Χανιά χιονίζει, αλλά ήλπιζα ότι οι ζημιές δεν θα ήταν σε τέτοιο βαθμό ... Τα έχω ξαναζήσει, το 1981 πάλι ολοκληρωτική καταστροφή δεν είχε μείνει ούτε ένα κλαδί παρά μόνο οι σκέτοι κορμοί, και άλλες 2-3 φορές από τότε, σε μικρότερη έκταση. Δεν με νοιάζει τόσο για την οικονομική ζημιά, όσο για τους κόπους και την ταλαιπωρία από δω και πέρα, πως θα κοπούν τόσα κλαδιά, να καθαριστούν τα δέντρα, που και πως θα καούν τόσες φούντες, τι έχω να τραβήξω όλο τον υπόλοιπο χειμώνα ...
Τυχερός όποιος δεν έχει χωριό, και απολύτως τίποτα από αγροτική περιουσία ... Πάει όπου θέλει και όποτε θέλει και κάνει το κέφι του, χωρίς να σκοτίζεται και να αγχώνεται ...
Στελιο λυπαμαι πραγματικα λυπαμαι τοσοι κοποι χαμενοι λυπαμαι:(

Καλημερα.
Κοπανα σημερα απο την δουλεια.......αναψα το τζακι.....ξεπαγωνουν κατι μπριζολακια και λουκανικα......εβγαλα στο μπαλκονι ενα κρασι να παγωσει.....
Η μερα θα εχει .bbq..beer..sleepy..cofee..sleepy........
Κατι ξεχασες??? ρωταω απλως.my man.

Status
Not open for further replies.
Back