Η Ζιμενς του φαρμακουτι ειναι αυτο??
Η Ζιμενς του φαρμακουτι ειναι αυτο??
Το FBI έχει παραδώσει στις Ελληνικές αρχές πλήρη φάκελο με ονόματα αξιωματούχων (υπουργών μέχρι και Πρωθυπουργού) που εμπλέκονται σε οικονομικό σκανδαλο με υπερτιμολογησεις φαρμάκων κλπ και παράνομες και παράτυπες προωθήσεις προιοντων της συγκεκριμένης εταιρείας που ζημίωσε το Ελληνικο δημόσιο πολλα δις ευρώ. Υπολογίζεται οτι η ζημια ειναι 15 φορες μεγαλύτερη απο οτι της SIEMENS.Ακούσατε για το σκάνδαλο της Νοβαρτης στην χώρα μας ;
τι ειναι αυτο??
Έτσι όπως τα λες είναι Νικολή. Το κρίμα στο λαιμό μας φίλε αν δεν αλλάξουμε την κατάσταση εμείς οι νέοι!Α ξέχασα και το Σωρα που προσπαθεί να μπει στην Βουλή, δεν θέλω να σταθώ στους απατεώνες, αλλά στην απύθμενη βλακεία του ελληναρά να διυλίζει τις βλακείες και να προσπερνά τα σημαντικά συμφέροντα της χώρας, εξοπλιστικά ενεργειακά, φαρμακευτικά, αναπτυξιακά. Ποσο μαλακας είσαι ρε ελληναρα ποσο ;
Αυτό με τον σωρρα είναι το λιγότερο... Εδώ πίστεψαν τον άλλο που θα εσκιζε μνημόνια θα καταργούσε φόρους κ θα πήγαινε τον βασικό 750€..τον σωρρα τον βλέπω η στην βουλή η φυλακηΑ ξέχασα και το Σωρα που προσπαθεί να μπει στην Βουλή, δεν θέλω να σταθώ στους απατεώνες, αλλά στην απύθμενη βλακεία του ελληναρά να διυλίζει τις βλακείες και να προσπερνά τα σημαντικά συμφέροντα της χώρας, εξοπλιστικά ενεργειακά, φαρμακευτικά, αναπτυξιακά. Ποσο μαλακας είσαι ρε ελληναρα ποσο ;
Δεν υπάρχει εθνική συνοχή.Για τους ποιό πολούς στο δημόσιο,και όχι μόνο, το μυαλό τους είναι στη ρεμοϋλα,σε βάρος των υπολοίπων που τους θεορούν σάν να είναι άλλο έθνος,συνήθως αυτοί που τα αρπάνε σχίζουν τα ρούχα τους για την Ελλάδα και το μεγαλείο της!!αλλα βασικά μόνο για το σόϊ τους και τον χωριό που γεννήθηκαν ενδιαφέρονται,οι υπόλοιποι βρίσκονται σε άλλη χώρα,ίσος βέβαια τα βρούν μεταξη τους ο βορειοελλαδίτης με τον νότιο άμα είναι να τα αρπάξουν μαζί,αυτό θα τους ενώσει,λές και η εθνικότητα έίναι χρηματική αξία.Το FBI έχει παραδώσει στις Ελληνικές αρχές πλήρη φάκελο με ονόματα αξιωματούχων (υπουργών μέχρι και Πρωθυπουργού) που εμπλέκονται σε οικονομικό σκανδαλο με υπερτιμολογησεις φαρμάκων κλπ και παράνομες και παράτυπες προωθήσεις προιοντων της συγκεκριμένης εταιρείας που ζημίωσε το Ελληνικο δημόσιο πολλα δις ευρώ. Υπολογίζεται οτι η ζημια ειναι 15 φορες μεγαλύτερη απο οτι της SIEMENS.
Υπάρχουν απομαγνητοφωνημενες συνομιλίες , βίντεο , καταλογος 4.500 γιατρων , διοικητων νοσοκομειων κλπ. .....με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν το μεγεθος της ρεμούλας.
Εμείς απλά θα περιμένουμε να δούμε την κωμωδία που ακολουθεί πάντα αυτές τις λίστες
Οι νέοι ειναι λίγοι αριθμητικάΈτσι όπως τα λες είναι Νικολή. Το κρίμα στο λαιμό μας φίλε αν δεν αλλάξουμε την κατάσταση εμείς οι νέοι!
Κάποια στιγμή θα είναι οι πολλοί...το θέμα είναι αν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο!Οι νέοι ειναι λίγοι αριθμητικά
Και χωρις ελπιδα και οραμα και σωστη καθοδηγηση.Οι νέοι ειναι λίγοι αριθμητικά
Εγώ πιστεύω οτι η Ελλάδα αυτή την στιγμή έχει όλες τις προϋποθέσεις για έναν εμφύλιο. Τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια οπως τότε και το μίσος ίσως μεγαλύτερο.Μακάρι κάποτε η κακόμοιρα η Ελλάδα να ενωθεί πολιτικά πραγματικά!!!
Και μόνο που το διαβάζω μου σηκώθηκε...Καλησπέρα καρντάσια
Ακόμη τρίβω τα μάτια. Πήγαμε εγώ ο Γιώργος και ο Κώστας (kos kas) για φάσσες και ήμασταν στο καρτέρι από τις 8 μέχρι της 12. Φάσσες έπαιξαν μεγάλα κοπάδια αλλά πέρασαν άβολα. Ο χαμός όμως που έγινε από χήνες δεν περιγράφεται. Περάσαν τουλάχιστον 20 κοπάδια από 100 έως 200 πουλιά το καθένα. Σχετικά χαμηλά πέρασε μόνο ένα κοπάδι αλλά τα 3/0 που έριξα μόνο τις φρέναρε λίγο και μετά συνέχισαν. Κατέβαιναν για βοσκή στο απαγορευμένο στον Νέστο. Μόνο ένα κοπάδι έβοσκε κοντά στον Κώστα και μόλις πήγε να τις πλησιάσει τον κατάλαβαν και έφυγαν...
Άλλο πράγμα να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε...
Όποτε θέλεις φίλε!Και μόνο που το διαβάζω μου σηκώθηκε...
...η τρίχα.
Την παρασκευή ερχομαι.drive car
Χρηστο φανταζομαι.....βγαλτε και καμια φωτο να παρουμε βλεφαρο και μεις...Καλησπέρα καρντάσια
Ακόμη τρίβω τα μάτια. Πήγαμε εγώ ο Γιώργος και ο Κώστας (kos kas) για φάσσες και ήμασταν στο καρτέρι από τις 8 μέχρι της 12. Φάσσες έπαιξαν μεγάλα κοπάδια αλλά πέρασαν άβολα. Ο χαμός όμως που έγινε από χήνες δεν περιγράφεται. Περάσαν τουλάχιστον 20 κοπάδια από 100 έως 200 πουλιά το καθένα. Σχετικά χαμηλά πέρασε μόνο ένα κοπάδι αλλά τα 3/0 που έριξα μόνο τις φρέναρε λίγο και μετά συνέχισαν. Κατέβαιναν για βοσκή στο απαγορευμένο στον Νέστο. Μόνο ένα κοπάδι έβοσκε κοντά στον Κώστα και μόλις πήγε να τις πλησιάσει τον κατάλαβαν και έφυγαν...
Άλλο πράγμα να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε...