Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι το σκάνδαλο που εμπλέκονται 4500 γιατροί, 5 υπουργοί, ίσως ένας πρωθυπουργός γνωστός κηφήνας, και πόσοι άλλοι παρατρεχάμενοι του ελληνικού συστήματος υγείας, μόνο 50δις €.
Στην Αμερική ειναι ήδη προφυλακισμένοι οι υπεύθυνοι, οι έρευνες στην Ελλάδα συνεχίζονται απο το Φ μπι Άι.

Τα κανάλια ασχολούνται με τον καιρό, το παιδάκι της τάδε στο τμήμα, και τον θάνατο της κοπέλας στην Λαμία.
Jesus Christ !!
Το θέμα των φαρμάκων γενικότερα και οι μίζες των φαρμακευτικών ευαιρειών προς γιατρούς , πολιτικούς και προς όλες τις κατευθύνσεις,ειναι όχι μόνο μέγα σκάνδαλο αλλά και απο τίς κύριες αιτίες πτώχευσης των ασφαλιστικών ταμείων,αφού εταιρείες , γιατροί και νοσοκομεία χρέωναν πανάκριβα φάρμακα και υλικά, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν χρειαζόταν καν.
Αν δούμε να τιμωρηθει κάποιος ,σίγουρα θα ειναι στον ύπνο μας.

Με ρέγουλα .... .drunk.
Θέλει 2/3 τσίπουρο και 1/3 νερό (νερό , όχι πάγο!) στο ποτήρι. .beer.
Οχι και νερό στο τσίπουρο.....ιεροσυλία .Αυτό που βγάζαμε εμείς ήταν 23 γράδα και το πίναμε σκέτο .Αυτό είναι γυρω στα 19 ,όχι και νέρωμα ....κάτσε καλάαααα.sarcastic.

Καλησπέρα καρντάσια
Ακόμη τρίβω τα μάτια. Πήγαμε εγώ ο Γιώργος και ο Κώστας (kos kas) για φάσσες και ήμασταν στο καρτέρι από τις 8 μέχρι της 12. Φάσσες έπαιξαν μεγάλα κοπάδια αλλά πέρασαν άβολα. Ο χαμός όμως που έγινε από χήνες δεν περιγράφεται. Περάσαν τουλάχιστον 20 κοπάδια από 100 έως 200 πουλιά το καθένα. Σχετικά χαμηλά πέρασε μόνο ένα κοπάδι αλλά τα 3/0 που έριξα μόνο τις φρέναρε λίγο και μετά συνέχισαν. Κατέβαιναν για βοσκή στο απαγορευμένο στον Νέστο. Μόνο ένα κοπάδι έβοσκε κοντά στον Κώστα και μόλις πήγε να τις πλησιάσει τον κατάλαβαν και έφυγαν...
Άλλο πράγμα να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε...
Ασε φίλε,δε μπορω να κοιμηθώ κ είναι αυτό αιτία.Σήμερα χιονι παντου,εκτος απο νοτια Κρητη που ημουν.Λεω κατσε να παω το σκυλο βολτα για καμια μπεκατσα.0 στο πηλικο.Ειχα χρονο κ ορεξη,ειχε λιγες τσιχλες,τουφεκαω 0/2.Ε ρε τα νευρα μ..βλεπω 3 κουρουνες μακρια βεβαια,τουφεκαω 0/2.Λεω καλλιά! Για μπεκατσα ξεκινησα,το γυρνω σε τσιχλα κ μετα κουρουνες.0/4 βολες ως τωρα.Ξεκινω με τ αμαξι να γυρισω..κ το κανει ο διαολος κ περνα ενα κοπαδι χηνες 8-10 πουλια κ παει κ καθεται καμια 500αρα μετρα πιο περα.Ολα αυτα σε υψομετρο 400 μετρα περιπου.Αφηνω τ αμαξι κ ξεκινω..που παω που δεν ειχα φυσεκια;; το πιο χοντρο που ειχα ηταν ενα 2αρι 100metri,το βαλα πρωτο μπας κ τις δω καθιστες κ το επομενο..6αρι!! Τι να κανω,δε μου χει τυχει να τουφεκισω παπια,οχι χηνα! Που να προνοησω..! Τεσπα,παω κ σηκωνονται στα 40-50 μετρα..χαιρεταω κ μενω μλκας να κοιταω.Αυτη την αστοχια κ τη μη προνοητικοτητα δ θα μου τη συγχωρησω ποτε! Το πιο πιθανο ειναι να μη ξαναδω ποτε χηνα εδω κατω.Εχω αστοχησει σε μπεκατσες,περδικες,λαγους (εναν μαλιστα τον εχασα κ τραυματια φετος)δε με πειραξε τοσο..,οι χηνες μου κατσανε στο λαιμο.Οσο ζω θα τις θυμαμαι!!

Ασε φίλε,δε μπορω να κοιμηθώ κ είναι αυτό αιτία.Σήμερα χιονι παντου,εκτος απο νοτια Κρητη που ημουν.Λεω κατσε να παω το σκυλο βολτα για καμια μπεκατσα.0 στο πηλικο.Ειχα χρονο κ ορεξη,ειχε λιγες τσιχλες,τουφεκαω 0/2.Ε ρε τα νευρα μ..βλεπω 3 κουρουνες μακρια βεβαια,τουφεκαω 0/2.Λεω καλλιά! Για μπεκατσα ξεκινησα,το γυρνω σε τσιχλα κ μετα κουρουνες.0/4 βολες ως τωρα.Ξεκινω με τ αμαξι να γυρισω..κ το κανει ο διαολος κ περνα ενα κοπαδι χηνες 8-10 πουλια κ παει κ καθεται καμια 500αρα μετρα πιο περα.Ολα αυτα σε υψομετρο 400 μετρα περιπου.Αφηνω τ αμαξι κ ξεκινω..που παω που δεν ειχα φυσεκια;; το πιο χοντρο που ειχα ηταν ενα 2αρι 100metri,το βαλα πρωτο μπας κ τις δω καθιστες κ το επομενο..6αρι!! Τι να κανω,δε μου χει τυχει να τουφεκισω παπια,οχι χηνα! Που να προνοησω..! Τεσπα,παω κ σηκωνονται στα 40-50 μετρα..χαιρεταω κ μενω μλκας να κοιταω.Αυτη την αστοχια κ τη μη προνοητικοτητα δ θα μου τη συγχωρησω ποτε! Το πιο πιθανο ειναι να μη ξαναδω ποτε χηνα εδω κατω.Εχω αστοχησει σε μπεκατσες,περδικες,λαγους (εναν μαλιστα τον εχασα κ τραυματια φετος)δε με πειραξε τοσο..,οι χηνες μου κατσανε στο λαιμο.Οσο ζω θα τις θυμαμαι!!

Για δεν επαιξες το δυαρι σε καποια;

Καλημερα και απο μενα. Κρυσταλλο οι δρομοι, δυστυχως σημερα αν δεν ξεπαγωσουν δεν μπορω να φυγω

Status
Not open for further replies.
Back