Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.very shoked.Μωρή κουφάλα δεν μας ταλεγες αυτά .Μια ξανθός μια μαυρομάλλης ; αλλά έχουμε και άλλα κόλπα βλέπω ..kiss me.

patinaz_3.jpg
Κάνε το σωστό rotate ρε φίλε. Η κοπέλα με σήκωνε στον αέρα...
.very happy.

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους ... και καλή υπομονή !!!
Έριξα μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες σελίδες στο θέμα "κυνηγετικές ειδήσεις", για να καταλάβω τι έγινε ... αλλά έχω μείνει με την απορία: η αιτία και η αφορμή γι' αυτή την (παράλογη) ολική απαγόρευση τελικά, ήταν το χιόνι και ο παγετός ... ή το φέισμπουκ ... ;;;;;;;;;;;;;; .xm. .what. .what. .hit.
οι φωτο στο fb με τις γενοκτονιες στα χιονια διπλα τις ηλιθιες φατσες να χαμογελανε και τον συριζαιο υπουργο που δεν θελει και πολυ για να μας θαψει

H αφορμη ηταν η μαλακια καποιων να ποσταρουν φωτογραφιες στο Facebook, απο μερη (θεωρητικα) που απαγορευοταν το κυνηγι, οπως ειναι περιοχες με χιονοκαλυψη. Προσθεσε σε αυτο, την ηλιθιοτητα ορισμενων να βαζουν φωτογραφιες με υπεραριθμες καρπωσεις.

Σήμερα άλλοι βγάλαν τα πουλιά τους στον ήλιο ,και άλλοι τα ...σκυλιά τους βόλτα .Μερικοί όμως εκει στα ...βόρεια που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον πάγο είπαν να το ρίξουν στο πατινάζ.
Μπράβο ρε Χρήστο και δεν στο είχα ρε φίλε ......yelling.

patinaz.jpg
.vert funny.

Kυριακη παιζει να ανεβουμε σκοπευτηριο το πρωι. Αν ψηνεσαι, κανε μια βολτα
Ευχαριστώ πολύ Βίκτωρα για την πρόσκληση. Σαββατοκύριακο θα είμαι στο χωριό να ξεσκουριάσω το husqvarna...λόγω σπασιμάτων.......
Αυτό που μου την δίνει ήταν ότι είχα σχεδιάσει σε ποια μέρη θα πήγαινα για περπατητό και καρτέρι αλλά μας πρόλαβαν πάλι οι οικονολόγοι......(έχω ξενερώσει άγρια...βλέπω την κούτα με τα φυσέκια και κατεβάζω καντήλια...)

A, ειχες και συ θεματακια με τις χιονοπτωσεις στις ελιες;
Nαι Βίκτωρα δυστυχώς οπότε θα πάω να βοηθήσω και να βλέπω τις τσίχλες να περνάνε και να φωνάζουν 'Έλα Πάνο super kill καραμανίδης????? χα χα χα'.............

Εδω στο νησι σημερα κανουμε ηλιοθεραπια και θερμ. γιρο στους 15c τι δουλεια εχει η απαγ.του κην. .....Δεν ξερω.Οι απαγ. Θα επρεπε να εχουν τοπικο χαρακτιρα.Εδω δεν εχει ουτε παγους ουτε τιποτε. Νομμιζω οτι μας περνανε για Μμμμμ ............εεεεςςςς..fiurius.Σιμερα λαβαμε και ιδοπ.με sms απο τον κην. Σηλογο.Και ο καιρος εξω ειναι καλοκαιρι.Δεν παμε καλα.Λες και ειμαστε στην Καβαλα η στην Δραμα..badboys..badboys..badboys..badboys..congrats..congrats.

Εδω στο νησι σημερα κανουμε ηλιοθεραπια και θερμ. γιρο στους 15c τι δουλεια εχει η απαγ.του κην. .....Δεν ξερω.Οι απαγ. Θα επρεπε να εχουν τοπικο χαρακτιρα.Εδω δεν εχει ουτε παγους ουτε τιποτε. Νομμιζω οτι μας περνανε για Μμμμμ ............εεεεςςςς..fiurius.Σιμερα λαβαμε και ιδοπ.με sms απο τον κην. Σηλογο.Και ο καιρος εξω ειναι καλοκαιρι.Δεν παμε καλα.Λες και ειμαστε στην Καβαλα η στην Δραμα..badboys..badboys..badboys..badboys..congrats..congrats.

.my man.Ασπρίσατε το τόπο απο τα αλεύρια ωρε Γιώργο κι αυτοί νομίζουν οτι χιονίζει ,δεν το κατάλαβες ;

Status
Not open for further replies.
Back