Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα μου ήρθε μια σκέψη .Αν φορτώσω την μηχανή εκτόξευσης στο αμάξι και μια κουτα πιάτα και παω κάπου κι αρχίσω να ξεμπουκώνω για την πλάκα μου ,λέτε να έχω θέμα ; εφ όσον δεν κυνηγάω μάλλον όχι .Ομως βγάζεις άκρη αν στην πέσουν ;

Τώρα μου ήρθε μια σκέψη .Αν φορτώσω την μηχανή εκτόξευσης στο αμάξι και μια κουτα πιάτα και παω κάπου κι αρχίσω να ξεμπουκώνω για την πλάκα μου ,λέτε να έχω θέμα ; εφ όσον δεν κυνηγάω μάλλον όχι .Ομως βγάζεις άκρη αν στην πέσουν ;
Να προσεξεις τα πιατα να ανηκουν σε θηρευσιμο ειδος..sarcastic..sarcastic.

Εδώ βουλιάξαμε στο χιόνι και να ήθελα δεν μπορούσα να βγω, σήμερα που έβγαλε ήλιο με πολύ προσοχή και γερά ντυμένος πήγα στο γιατρό και ξεκίνησα θεραπεία. Τόσο χιόνι Αλεξ/πολη λενε ειχαν να δουν 10 χρονια τουλ. ευτυχως εχω καλα φιλαρακια και 2 μερες τωρα μ εφερναν πραγματα στο σπιτι.

Καλησπέρα.περαστικα Βασίλη.λοιπον στο σούρουπο πήρα τον καφέ μου και πάω και κάθομαι λίγο έξω από την πόλη της Πρέβεζας(για οφθαμολουτρο).Αυτο που είδα με τις μπεκάτσες ήταν απίστευτο. Είδα να περνάνε 15 πουλιά από τα οποία 3 ζευγαράκια δίπλα από τα σπίτια κυριολεκτικά!!!

Καλησπέρα.περαστικα Βασίλη.λοιπον στο σούρουπο πήρα τον καφέ μου και πάω και κάθομαι λίγο έξω από την πόλη της Πρέβεζας(για οφθαμολουτρο).Αυτο που είδα με τις μπεκάτσες ήταν απίστευτο. Είδα να περνάνε 15 πουλιά από τα οποία 3 ζευγαράκια δίπλα από τα σπίτια κυριολεκτικά!!!
Ακουσα κι εγω για τα παρανομα ζευγαρακια.....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back