Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ...
Χρύσανθε περαστικά στο παιδί ...
Φεύγω κι εγώ το απόγευμα για το χωριό ... να δω κι από κοντά "τις συνέπειες" του χιονιού, αν και ξέρω τι θα αντικρύσω και είμαι προετοιμασμένος... .buy buy. .hair.
Και να αρχίσω να κόβω κλαδιά και να καίω ... Αρχικά όσα έχουν πέσει σε δρόμους, και μετά σιγά-σιγά τα υπόλοιπα... Αγόρασα κι ένα ECHO μικρό κλαδευτικό, να το 'χω σαν βοηθητικό - εφεδρικό, παράλληλα με το μεγάλο Husqvarna .... :( :( :(

χρυσανθε περαστικα. φιλε να ερθω το σ/κ για κυνηγι??? οπλο εχουμε???
Το λες σοβαρα?
Ποτέ φτάνεις?
Λέγε ρεεεε
Σάββατο δουλεύω 12-8 εκτός απροόπτου
Κανόνισε θα ρθω να σε πάρω με την μιτσουμπα
Έχουμε όπλο αδερφι και φυσίγγια και ότι τραβά η καρδούλα σου
Μόνο λέγε να ετοιμάσω τα ωραία

Καλημέρα, καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ...
Χρύσανθε περαστικά στο παιδί ...
Φεύγω κι εγώ το απόγευμα για το χωριό ... να δω κι από κοντά "τις συνέπειες" του χιονιού, αν και ξέρω τι θα αντικρύσω και είμαι προετοιμασμένος... .buy buy. .hair.
Και να αρχίσω να κόβω κλαδιά και να καίω ... Αρχικά όσα έχουν πέσει σε δρόμους, και μετά σιγά-σιγά τα υπόλοιπα... Αγόρασα κι ένα ECHO μικρό κλαδευτικό, να το 'χω σαν βοηθητικό - εφεδρικό, παράλληλα με το μεγάλο Husqvarna .... :( :( :(
Μην τη λες γ αστείο
Είναι πολύ βοηθητικό το μικρό το αλυσοπρίονο για το κλάδεμα
Θα δεις πολύ διαφορά στην μέση σου

Ευχαριστώ πολύ παίδες
Να στα όλοι καλά
Περαστικά σε όλους μας και όπως λέω πάντα καλύτερα να πιάνει εμάς η κωλογριπη και η ίωση παρά τα μικρά μας
Ταλαιπωρούνται πολύ και μου την δίνει κατακούτελα να τα βλέπω έτσι ταλαιπωρημένα

Το λες σοβαρα?
Ποτέ φτάνεις?
Λέγε ρεεεε
Σάββατο δουλεύω 12-8 εκτός απροόπτου
Κανόνισε θα ρθω να σε πάρω με την μιτσουμπα
Έχουμε όπλο αδερφι και φυσίγγια και ότι τραβά η καρδούλα σου
Μόνο λέγε να ετοιμάσω τα ωραία
ρε φιλε μακαρι να μπορουσα πραγματικα θα ερχομουνα αλλα τωρα που η γυναικα δεν εχει αμαξι και δεν οδηγει με τιποτα τη μιτσουμπα κανω τα δρομολογια των παιδιων αλλιως σημερα θα εκλεινα εισητηριο

Ξέρεις όποτε θες είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος .love.
Μόνο πες μου μια δυο μέρες νωρίτερα :)
Στείλε μυνημα στο βαιπερ
Και όλα τα παιδιά που χουν το κινητό μου σας παρακαλώ γιατί όταν διάλυσα το άλλο χάθηκαν οι επαφές και δεν έχω τα κινητά σας
Να μπορούμε να μιλάμε

Καλημέρα σε όλους. Αυτοί προφανώς είναι κάτι παραπάνω απ' ότι μας λένε οιοικοταλιμπάν εμάς.(δείτε την θερμοκρασία στον τίτλο).
Πέτρο έχεις δίκιο φίλε αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν εκεί έχουν για παράδειγμα όριο τα 15 πουλιά, χτυπούν 15 και φεύγουν. Εδώ υπάρχουν οι τυφεκιοφόροι που δεν σέβονται τίποτα αμαυρώνοντας την εικόνα όλων των Ελλήνων κυνηγών...

Καλημερα Κυριοι

Πέτρο έχεις δίκιο φίλε αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν εκεί έχουν για παράδειγμα όριο τα 15 πουλιά, χτυπούν 15 και φεύγουν. Εδώ υπάρχουν οι τυφεκιοφόροι που δεν σέβονται τίποτα αμαυρώνοντας την εικόνα όλων των Ελλήνων κυνηγών...

Εγω Χρηστο δεν την δεχομαι αυτην την αποψη....Μακελαριδες υπαρχουν παντου....Σε ολα τα μηκη και πλάτη της υφηλιου.....Το μεγαλυτερο ποσοστο ομως ειναι συνηδιτοποιημενοι κυνηγοι.....
Δεν τιμωρεις την πλειοψηφια λοιπον για τους ελαχιστους μακελαριδες......
Γιαυτο αλλωστε υπαρχει η θηροφυλακη....
Αν ενοχλουν τα νουμερα ας κατευασουν τα ορια καρπωσεις........Απλα τα πραγματα....
Αυτη η απαγορευση ηταν η ποιο γελοια στα 26 χρονια που κυνηγαω.
Αλλα ολα στην Ελλαδα γινοντε στο ποδαρι και μαζικα για να αποφυγουν να δουλεψουν καποιοι πραγματικα καρεκλοκενταυροι

Οπότε να κλείσουν τα νοσοκομεία γιατί κάποιοι τα παίρνουν , να κλείσουν την αστυνομία γιατί κάποιοι είναι μπατσοι
και όχι αστυνομικοί και πάει λέγοντας . Αυτά γίνονται μόνο εδώ να αποφασίζει ο υπουργός για τέτοια θέματα με την παρότρυνση
οργανώσεων που θεωρούνται οι τρίτη εν δυνάμει τρομοκρατική απειλή!

Last edited:
Το φεκ πο έχουν εκδώσει μρ μια ματιά έχει τις απαγορεύσεις τον κατά τόπους περιφερειαρχών
μετά από παράκληση του φάμελου και όχι υπόδειξη των δασαρχείων σε αυτό το μόνο που λείπει
είναι το αποφασίζουμε και διατάσσουμε

H διαφορα μας ομως κυριοι με τους κυνηγους της Αμερικης (αν εκει ειναι γυρισμενο το βιντεο) ειναι πως οι συγκεκριμενοι ΔΕΝ θελουν ενα θηροφυλακα πανω απο το κεφαλι τους για να ειναι νομιμοι. ΔΕΝ το κανουν απο το φοβο της ποινης, που εκει ειναι απειρως πιο μεγαλη, το κανουν συνειδητα για να εχουν θηραμα και την επομενη. Μπορει στα ματια μας (καποιων) να φαινεται μακελειο, οπως τα ορια καρπωσης, τα ειδη, ο τροπος, και η συχνοτητα, ειναι αποτελεσμα σοβαρης μελετης, συνεργασιας ολων των φορεων, συν των κατα τοπους οικολογικων οργανωσεων ισως. Οι μελετες δεν γινονται στο ποδι, οι απαγορευσεις ειναι σαφως οριοθετημενες και εμπεριστατωμενες, και ολοι συνεργαζονται για την αειφορια των θηραματων, αφου μονο να κερδισουν ολοι εχουν.

Εδω, βγαινει απαγορευση ή αποφαση στο ποδι, καποιοι τη σεβονται γιατι φοβουνται, ελαχιστοι το κανουν συνειδητα επειδη βλεπουν οτι ωφελει το θηραμα, οι περισσοτεροι σκεφτονται οτι θα φανε αλλοι τα θηραματα αλλα δεν πανε, και καποιοι πονηροι εκμεταλλευονται την απουσια ελεγχου και κανουν παρτυ.

Status
Not open for further replies.
Back