Nαι συμφωνω απολυτα.Πέτρο έχεις δίκιο φίλε αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν εκεί έχουν για παράδειγμα όριο τα 15 πουλιά, χτυπούν 15 και φεύγουν. Εδώ υπάρχουν οι τυφεκιοφόροι που δεν σέβονται τίποτα αμαυρώνοντας την εικόνα όλων των Ελλήνων κυνηγών...
Το θεμα ειναι πως το καταφεραν αυτο.Εκει δουλευουν ολοι, απο το απλο μελος μεχρι την κορυφη[τα ξερουν αυτα οι δικοι μας ,να εισται σιγουροι]
Εδω εχουμε ανθρωπους γερασμενους,δεν εχουν ορεξη για δουλεια,θες λογω ηλικιας θες λογω πολιτικων βλεψεων κ.α.
Το θεμα δεν ειναι τι κανουμε εμεις οι απλοι κυνηγοι που κατηγορουμε τους εαυτους μας οτι παμε μονο οταν ειναι να εκδοσουμε τις αδειες μας στους κυνηγετικους συλλογους , αυτο ακριβως θελουν , αυτο επιδιωκουν και γιαυτο δεν στελνουν ουτε μυνηματα ουτε αλληλογραφια ουτε τιποτα.
Οι προεδροι των κυνηγετικων συλλογων συνεχως απουσιαζουν και οι μονοι επικοινωνια του κυνηγου με τον κυνηγετικο του συλλογο ειναι οι κοπελες που ειναι εκει, δεν υπαρχει ενημερωση για το εργο που κανουν [αν κανουν] και παει λεγοντας.
Να ψηφισω εναν προεδρο ,ποιον προεδρο? Αφου δεν ξερω κανεναν , αφου δεν μου παρουσιασαν εργο , να παω στον κυνηγετικο συλλογο να κανω τι?
Σε εναν ιδανικο κυνηγετικο συλλογο υπαρχουν ημεριδες υπαρχουν ημεριδες απολογισμων ημεριδες ενημερωσεων ημεριδες για τα πεπραγμενα ημεριδες για αυτα που θα γινουν και παει λεγοντας.
Αυτα και αλλα πολλα στην πιο νεαροτερη ηλικια μου τα ελεγα και με κοιταγαν σαν εξωγηινο. Το συστημα με εβγαλε εκτος οπως και κατι αλλα παιδια .
Αυτα τα γραφω με μεγαλη πικρια διοτι βλεπω το μελλον του κυνηγιου ειδικα για τους νεους να μην αλλαζει να παιρνει την κατηφορα και να ειμαστε ανυμποροι λογω του κακου συστηματος να κανουμε κατι και αυτοι που προσπαθουν αυτοι τη στιγμη που υπαρχουν καποιοι να ειναι στο περιθωριο.
