Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά
Όλη την νυκτα την βγάλαμε με αντιπυρετικά στην μικρούλα και κρύες κομπρέσες
Ο πυρετός της είναι δύσκολος και δεν πέφτει εύκολα ούτε και με υπόθετο
Οποταν σήμερα από την μια μοιάζω με ταύρο σε μαγαζί με γυαλικά από την άλλη δεν εχω όρεξη να πάω πουθενά αφού έχω την έννοια και το νου μου κοντά της

Καλά να περάσετε οι υπόλοιποι φίλοι :)

Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά
Οποταν σήμερα από την μια μοιάζω με ταύρο σε μαγαζί με γυαλικά από την άλλη δεν εχω όρεξη να πάω πουθενά αφού έχω την έννοια και το νου μου κοντά της

Τι να κανεις ρε φίλε σε καταλαβαίνω.Όταν ενα μικρό ψήνεται στον πυρετό ,από μόνο του σαν γεγονός είναι αρκετό να σας αναστατώνει βλέποντας το να ταλαιπωρείται.
Περαστικά και γρήγορα ΧρύσανθΕ.

Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά

Περαστικα της και γρηγορα πατριωτη;)

Να στε καλά παίδες
Νίκο χάρηκα όταν είδα ότι Πάει πιο καλά η μητέρα σου
Γρήγορα τελείως καλά φιλαράκι

Σε αντίθεση με τον μεγάλο μου που ο πυρετός του υποχωρεί σχετικά εύκολα μετά το αντιπυρετικό, της μικρής πραγματικά σε κάνει να ιδρώνεις
39μισο να την έχω με το φανελάκι και πετσέτα με παγάκια, να χω δώσει υπόθετο και ο πυρετός να μένει σταθερός και μόνο μετά από μια ώρα να χει υποχώρηση μισό βαθμό
Είναι ύπουλο πραμα ο πυρετός και δεν τον εμπιστεύομαι στα παιδάκια

Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά

Περαστικα της ρε Χρυσανθε!!
Που να πας??Δεν θα το ευχαριστηθεις....

Να στε καλά παίδες
Νίκο χάρηκα όταν είδα ότι Πάει πιο καλά η μητέρα σου
Γρήγορα τελείως καλά φιλαράκι

Σε αντίθεση με τον μεγάλο μου που ο πυρετός του υποχωρεί σχετικά εύκολα μετά το αντιπυρετικό, της μικρής πραγματικά σε κάνει να ιδρώνεις
39μισο να την έχω με το φανελάκι και πετσέτα με παγάκια, να χω δώσει υπόθετο και ο πυρετός να μένει σταθερός και μόνο μετά από μια ώρα να χει υποχώρηση μισό βαθμό
Είναι ύπουλο πραμα ο πυρετός και δεν τον εμπιστεύομαι στα παιδάκια
Περαστικα ρε φιλε και υπομονη
Μπανιο στους 36-37 βαθμους δεν σας ειπε ο γιατρος
Αυτο θυμαμαι που ελεγε ο παιδιατρος για τον μεγαλο μου που ηταν κι αυτος δυσκολος με τον πυρετο

Μάκη στην μικρή μου μπάνιο πρέπει να κανείς άμα είναι στους 38
Την είχαμε κάνει ήδη
Μπας και τους πέρασε δεν προλαβαίνεις θα πάει 40+
Αμέσως βγάζεις ρούχα και βάζεις κομπτεσες με πετσέτα κλεισμένη σε παγάκι
Μόνο έτσι το κρατάς σταθερό γιατί για να πέσει έστω και λίγο θέλεις μια ώρα

Καλημέρα στην όμορφη παρέα! Χρύσανθε περαστικά στο παιδάκι σου. Εμπειρία δεν έχω αλλά μπορώ να φανταστώ την αγωνία σου. Εμένα κάτι που μου έκανε η μάνα μου και μου έριχνε τον πυρετό είναι ότι μου έβαζε τα πόδια μέσα σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό (όσο πιο παγωμένο βγάζει η βρύση δηλαδή). Η θερμοκρασία του σώματος χάνεται κυρίως από τα πόδια και το κεφάλι. Για δοκίμασε το. Το καλό με αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται να μετακινήσεις το παιδί και απλά όπως είναι στο κρεβάτι την γυρίζεις κάθετα ώστε να κρέμονται τα ποδαράκια της.

Status
Not open for further replies.
Back