Καλησπέρα σας κύριοι και καλό υπόλοιπο Κυριακής.
Νιώθω σαν ''θηρίο στο κλουβί'' σήμερα.... .buy buy.
Νιώθω σαν ''θηρίο στο κλουβί'' σήμερα.... .buy buy.
Κωστή εμείς πήραμε ένα της united φθηνό αλλά κάτι έπαθε και δεν δούλευε σ ένα μήνα μας τον άλλαξαν αμέσωςΚαλημερα παιδες!
Αυτες οι ιωσεις θεριζουν τετοια εποχη..
περαστικα Χρυσανθε κ υπομονη!!
Σκεφτομαι να παρω εναν αφυγραντηρα..εχει κανεις ιδεα;
Σπιτι 65τ.μ. με αρκετη υγρασια σαν γειτονια, οχι μεσα στο σπιτι, στους τοιχους κ.τ.λ.
Καλημερα καλη Κυριακη. Να περασετε και θα περασετε καλα το βραδυ. Εγω δυστυχως νοσοκομειο και σιγουραδεν θα ηταν καλο να βρεθω αναμεσα σας με τοσο χτικιο που κυκλοφορει. Πρωτα ο Θεος την επομενη φορα. Η μανα παει καλυτερα.
Περαστικά να ναι φιλαράκια και όλα καλά.Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά
Όλη την νυκτα την βγάλαμε με αντιπυρετικά στην μικρούλα και κρύες κομπρέσες
Ο πυρετός της είναι δύσκολος και δεν πέφτει εύκολα ούτε και με υπόθετο
Οποταν σήμερα από την μια μοιάζω με ταύρο σε μαγαζί με γυαλικά από την άλλη δεν εχω όρεξη να πάω πουθενά αφού έχω την έννοια και το νου μου κοντά της
Καλά να περάσετε οι υπόλοιποι φίλοι![]()
Θελω κ εγω να παρω καποια στιγμη γιατι μενω κοντα σε θαλασσα και υγρασια παντα υπαρχει..Οπως τα λες ειναι..Πηρε ενας χωριανος πριν ενα χρονο(δεν θυμαμε μαρκα) εσταζαν μεχρι κ οι αλουμινοπορτες νερο..Στην αρχη δεν προλαβενε να αδειαζει τους κουβαδες με το νερο..παλιό σπίτι χωρίς βάση υπερυψωμένη και μας θέριζε η υγρασία οι τοίχοι έβγαζαν νερό....τώρα τίποτα....
Περαστικά της φίλε....Καλημέρα
Δεν πήγα πουθενά τελικά
Όλη την νυκτα την βγάλαμε με αντιπυρετικά στην μικρούλα και κρύες κομπρέσες
Ο πυρετός της είναι δύσκολος και δεν πέφτει εύκολα ούτε και με υπόθετο
Οποταν σήμερα από την μια μοιάζω με ταύρο σε μαγαζί με γυαλικά από την άλλη δεν εχω όρεξη να πάω πουθενά αφού έχω την έννοια και το νου μου κοντά της
Καλά να περάσετε οι υπόλοιποι φίλοι![]()
Συναδελφε με το baikal,Σε βλεπω πολυ φορτσατο..Ελπιζω να αφησες κανα δοντι στην αλυσιδα..Ωρα για husgvarna. .victory.
Συναδελφε με το baikal,Σε βλεπω πολυ φορτσατο..Ελπιζω να αφησες κανα δοντι στην αλυσιδα..![]()
Κώστα ξέχνα το ποσα μετρα ειναι το σπίτι.Οτι και να παρεις θα δουλευει για τον χώρο που το έχεις.Μην πετας αδίκως χρήμα για πολύ μεγαλους αφυγραντήρες.Το απογευμα οταν παω σπιτι ,θα κοιταξω να δω αν κρατησα καποια links με πολυ καλές προσφορες.Καλημερα παιδες!
Σπιτι 65τ.μ. με αρκετη υγρασια σαν γειτονια, οχι μεσα στο σπιτι, στους τοιχους κ.τ.λ.
Καλημερα παιδες!