Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα τρελαμενοι.
Λετε για αεροπλάνα και θυμήθηκα σε μια πτηση για Ολλανδία με πολυ άσχημο καιρό.
Δίπλα μου κάθισε μια κυρια η οποία ηταν τρομοκρατημενη πριν καν ξεκινήσει το αεροπλάνο.
Μην φοβάσαι της λέω , θα σου κανω παρέα σε ολη την διάρκεια του ταξιδιού και δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Το επομενο που θυμάμαι ηταν την κυρια να μου λεει ""ξυπνα φτάσαμε , έχουν κατέβει ολοι απο το αεροπλάνο " .big smile.

Εχω πάει Δανία την εποχή που ακόμα επιτρεπόταν να καπνίζουν στο πίσω μέρος...
Με τη δικαιολογία ότι "με ενοχλούσε" με έβαλαν πιό μπροστά και με το μπλα-μπλα στην αεροσυνοδό με έβαλαν να κάτσω στη θέση του ραδιοναυτίλου (πίσω από τους πιλότους-είχε ήδη καταργηθεί η "θέση").....
Έτσι είδα σχεδόν τη μισή πτήση μέσα από το κοκπιτ....Αξία ανεκτίμητη
Καλημέρα σας :)

Καλημέρα τρελαμενοι.
Λετε για αεροπλάνα και θυμήθηκα σε μια πτηση για Ολλανδία με πολυ άσχημο καιρό.
Δίπλα μου κάθισε μια κυρια η οποία ηταν τρομοκρατημενη πριν καν ξεκινήσει το αεροπλάνο.
Μην φοβάσαι της λέω , θα σου κανω παρέα σε ολη την διάρκεια του ταξιδιού και δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Το επομενο που θυμάμαι ηταν την κυρια να μου λεει ""ξυπνα φτάσαμε , έχουν κατέβει ολοι απο το αεροπλάνο " .big smile.
.very funny..very funny.

Εχω πάει Δανία την εποχή που ακόμα επιτρεπόταν να καπνίζουν στο πίσω μέρος...
Με τη δικαιολογία ότι "με ενοχλούσε" με έβαλαν πιό μπροστά και με το μπλα-μπλα στην αεροσυνοδό με έβαλαν να κάτσω στη θέση του ραδιοναυτίλου (πίσω από τους πιλότους-είχε ήδη καταργηθεί η "θέση").....
Έτσι είδα σχεδόν τη μισή πτήση μέσα από το κοκπιτ....Αξία ανεκτίμητη
Καλημέρα σας :)
Για λέγε, για λέγε γιατί πολλά ακούμε για το κοπκιτ.... .sarcastic.

Καλημέρα σας

.

καλημέρα στην παρέα,

επιτέλους μετά από 3 μέρες εξουθένωσης με πυρετό στο φουλ σηκώθηκα,,,το πώς σηκώθηκα βέβαια είναι άλλο θέμα,περπατάω σαν 80 χρονών πιασμένος παντού και χαμένος από ζαλάδα,,,άντε κύριοι καλή συνέχεια τα λέμε μέσα από τις ενότητες !

καλημέρα στην παρέα,

επιτέλους μετά από 3 μέρες εξουθένωσης με πυρετό στο φουλ σηκώθηκα,,,το πώς σηκώθηκα βέβαια είναι άλλο θέμα,περπατάω σαν 80 χρονών πιασμένος παντού και χαμένος από ζαλάδα,,,άντε κύριοι καλή συνέχεια τα λέμε μέσα από τις ενότητες !
Παύλε περαστικά σου!

καλημέρα στην παρέα,

Περαστικά , σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!!!!!!!

καλημέρα στην παρέα,

κατ αρχην σιδερενιος και περαστικα. το οτι περπατας σαν το γερο ειναι καλο για τις τσιχλες γιατι μπορει να σου γλυτωσει και καμμια μπας κι ερθει προς τα εμας
.yelling.

Καλήμερα σε όλους Γιαννη να πάνε όλα καλά με το σκυλάκι σου,Παύλο πάρε καμια βιταμίνη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού τα πέρασα κ εγώ.
Παιδιά αυτό το SHOT SHOW μου βάζει τζινιες με τα καινούργια οπλακια που βγάζουν.evil.

Status
Not open for further replies.
Back