Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες μου :)
Εσυ πονηρό στραγάλι ποτέ πρόλαβες να φας τα κοκακια κ να μην σε πάρει ο φακός ;
Γιατί χωρίς αεροσυνοδό αποκλείεται να έμεινες .sarcastic.
Ρε με πέθανες με την ιστορία με την κυρία που φοβόταν τα αεροπλάνα .sarcastic.

Μια φορά όταν ειμουν ελεύθερος προσπαθούσαν να μου προξενεψουν μια κοπέλια που ταν φίλη της κοπελιάς του αδερφού μου
Κανόνισαν λοιπόν να πάμε σινεμά οι τέσσερις
Την βλέπω λοιπόν για πρώτη φορά κ ξενερώνω
Ναι μεν καλό κορίτσι έδειχνε μα όχι το γούστο μου
Πάμε λοιπόν στο έργο κ γω το ρίχνω στον ύπνο .sarcastic.

Περιττο να σου πω πως κατέληξε το προξενείο .sarcastic.

Την καλησπέρα μου σε όλους.
Αυτές οι μέρες που πέρασαν με το κυνήγι κλειστό ήταν πολύ μελαγχολικές...
Όχι μόνο γιατί δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα όπλα μας και να βγούμε ''έξω'',αλλά γιατί μας θύμισε πως θα είναι σε ενάμιση μήνα!

αλλά γιατί μας θύμισε πως θα είναι σε ενάμιση μήνα!
Καλησπερα σε ολους

Αυτο ειναι το δυσκολο..Εδω κ χρονια συμβαινει το ιδιο και αντι να το έχουμε συνηθισει,δυσκολευομαστε καθε χρονο να πιστέψουμε πως αλλη μια κυνηγετικη σεζον εφτασε στο τελος τοσο γρηγορα κ χωρις να το καταλαβουμε..
Οταν εχει κανεις αλλο χομπι,σκοπευτηριο,ψαρεμα* κλπ ξεχνιεται και περναει πιο γρηγορα ο καιρος χωρις να το καταλαβει..

*Εχω μπολικη σαβουρα να πεταξω κ φετος απο αναλωσιμα υλικα γιατι παντα τα αφηνω για μετα την ληξη του κυνηγιου..

Καλησπέρα λεβέντες μου. Ξέχασα να αναφέρω χθες στο θέμα της σκυλίτσα μου ότι πριν καμιά βδομάδα της άλλαξα την ξηρά τροφή, ξεκίνησα να της δίνω την πιο ποιοτική Belgando από την Gemon που τις έδινα πρίν. Ο κτηνίατρος μου είπε πως ίσως καποια συστατικά να μην "ταιριάζουν " στον οργανισμό της ή ίσως να χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να "συντονιστούν " η τροφή με τον οργανισμό της. Πάντως πρωτα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικων και ο Θεός βοηθός.

Καλησπέρα λεβέντες μου. Ξέχασα να αναφέρω χθες στο θέμα της σκυλίτσα μου ότι πριν καμιά βδομάδα της άλλαξα την ξηρά τροφή, ξεκίνησα να της δίνω την πιο ποιοτική Belgando από την Gemon που τις έδινα πρίν. Ο κτηνίατρος μου είπε πως ίσως καποια συστατικά να μην "ταιριάζουν " στον οργανισμό της ή ίσως να χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να "συντονιστούν " η τροφή με τον οργανισμό της. Πάντως πρωτα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικων και ο Θεός βοηθός.
Αντε με το καλο γιαννη καλα αποτελέσματα να εχεισ

Πέζει ρόλο πάντως ρε φίλε
Ειδικά εάν η μετάβαση είναι απότομη
Όμως θα δεις σίγουρα αλλαγή στα κόπρανα η κ διάρροιες ακόμη κ στην κατανάλωση νερού
Λόγο απότομης εναλλαγής όλα αυτά κ όχι απαραίτητα μη ποιοτικής τροφής
Η τροφή θέλει τουλάχιστον ένα μήνα για να Ξέρεις εάν αφομοιώνεται σωστά
Κ πολύ περισσότερο για να ξέρεις το τι πραγματικά προσφέρει
Ωστόσο σίγουρα μια καλή τροφή όταν περάσει η περίοδος αλλαγής στον οργανισμό θα δώσει ενδείξεις για την ποιότητα της
Αυτό που πρέπει να μην ξεχνάμε είναι ότι από σκύλο σε σκύλο η αφομοίωση αλλάζει
Και στην δίκη μας περίπτωση με λεισμανιαση εάν έχουν επηρεαστεί τα νεφρά τότε οι τροφές είναι συγκεκριμένης κατηγορίας κ πανάκριβες
Εάν δεν τις αντέχουμε οικονομικά οι αμέσως επόμενες είναι της κατηγορίας senior

Πριν ξανά τέταρτο μπήκα σπίτι απ τον παιδίατρο που πήγα έκτακτα
Ο μεγάλος ενώ είχαν κόψει εντελώς οι πυρετοί παρουσίασε ωτίτιδα σε μεγάλο βαθμό κ έκλαιγε από τον πόνο
Θα πάρει κ αυτός αντιβίωση κ παυσίπονα
Περαστικά του Χρύσανθε

Status
Not open for further replies.
Back