Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο το απόγευμα με το σχολασμα είχα πονοδοντο και όσο περνούσε η ώρα πριζόμουν, πήγα στην οδοντίατρο μου και ξεκίνησα αντιβίωση και παυσίπονα. Αφόρητος πόνος, μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι στο τοιχο, ευτυχώς έχει περάσει τώρα λίγο. Άντε να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καθόλου σήμερα.
Καλό σας βράδυ.

Απο το απόγευμα με το σχολασμα είχα πονοδοντο και όσο περνούσε η ώρα πριζόμουν, πήγα στην οδοντίατρο μου και ξεκίνησα αντιβίωση και παυσίπονα. Αφόρητος πόνος, μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι στο τοιχο, ευτυχώς έχει περάσει τώρα λίγο. Άντε να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καθόλου σήμερα.
Καλό σας βράδυ.
Περαστικα Γιάννη.

Καλό σας βράδυ.
Περαστικα και υπομονη Γιαννη.

Καλό σας βράδυ.
Γιαννη περαστικα το περασα προσφατα παρε mesulid.sarcastic..my man....χωρις πλακα τωρα κοντεψα να την πατησω ασχημα πριν 10 μερες...ενω μου ειπε ο γιατρος 1 πρωι ενα βραδυ εγω σε ενα 24 ωρο ειχα παρει 5 με συνεπεια να τρεχω στα επειγοντα με 19 πιεση κ δυσφορια

Καλημερα σας! Γιάννη υπομονή, πραγματικά οτι χειρότερο σε πόνο ειναι το δόντι!

Καλα Τζίμη τα ειπαμε εμεις αλλα αλλη μια φορα ποσο τσιμεντοβλακας εισαι!!
Πες του τα Μανο, το χρειαζεται ο ψηλος να συνελθει...

Γιαννη περαστικα ευχομαι, ειναι μεγαλο θεμα ο πονοδοντος.

Καλημερα σε ολους, δυναμη και υγεια παντα.

Καλημέρα από τα βροχερά κατά διαστήματα Χανιά.
Γιάννη, υπομονή και περαστικά ... τόχω περάσει παλιότερα και ξέρω ... :(
Το τηλέφωνο στο σπίτι ακόμη να επανέλθει !!! Ξημερώματα έκανε ένα μπιπ το ασύρματο, είπα κι εγώ ότι έφτιαξε, το δοκίμασα να δω, αλλά τίποτα ... νεκρό !!! :confused:

Status
Not open for further replies.
Back