Περαστικα Γιάννη.Απο το απόγευμα με το σχολασμα είχα πονοδοντο και όσο περνούσε η ώρα πριζόμουν, πήγα στην οδοντίατρο μου και ξεκίνησα αντιβίωση και παυσίπονα. Αφόρητος πόνος, μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι στο τοιχο, ευτυχώς έχει περάσει τώρα λίγο. Άντε να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καθόλου σήμερα.
Καλό σας βράδυ.
Περαστικα και υπομονη Γιαννη.Απο το απόγευμα με το σχολασμα είχα πονοδοντο και όσο περνούσε η ώρα πριζόμουν, πήγα στην οδοντίατρο μου και ξεκίνησα αντιβίωση και παυσίπονα. Αφόρητος πόνος, μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι στο τοιχο, ευτυχώς έχει περάσει τώρα λίγο. Άντε να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καθόλου σήμερα.
Καλό σας βράδυ.
Που πας τέτοια ώρα ωρε;Καλημερα απο μενα. Κανω ησυχια γιατι οι περισσοτεροι θα κοιμαστε.σσσσστ
Τι τραβάει το παλικάρι! !!!!περασα κι αφησα τον πτεραρχο αξημερωτα![]()
Γιαννη περαστικα το περασα προσφατα παρε mesulidΑπο το απόγευμα με το σχολασμα είχα πονοδοντο και όσο περνούσε η ώρα πριζόμουν, πήγα στην οδοντίατρο μου και ξεκίνησα αντιβίωση και παυσίπονα. Αφόρητος πόνος, μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι στο τοιχο, ευτυχώς έχει περάσει τώρα λίγο. Άντε να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καθόλου σήμερα.
Καλό σας βράδυ.
Πες του τα Μανο, το χρειαζεται ο ψηλος να συνελθει...Καλημερα σας! Γιάννη υπομονή, πραγματικά οτι χειρότερο σε πόνο ειναι το δόντι!
Καλα Τζίμη τα ειπαμε εμεις αλλα αλλη μια φορα ποσο τσιμεντοβλακας εισαι!!