Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σας! Γιάννη υπομονή, πραγματικά οτι χειρότερο σε πόνο ειναι το δόντι!

Καλα Τζίμη τα ειπαμε εμεις αλλα αλλη μια φορα ποσο τσιμεντοβλακας εισαι!!
Τζιμη εισαι ρε φιλε πραγματι και να με συμπαθας διοτι δεν σε ξερω προσωπικα
Εχεις παιδακια ρε !!!
Μην κανεις τετοιες βλακειες
Ξερω τον πονο δυστυχως αλλα κτυπα καλυτερα το κεφαλι στο τοιχο παρα να παρεις σχεδον τριπλασια δοση φαρμακου

Τζιμη εισαι ρε φιλε πραγματι και να με συμπαθας διοτι δεν σε ξερω προσωπικα
Εχεις παιδακια ρε !!!
Μην κανεις τετοιες βλακειες
Ξερω τον πονο δυστυχως αλλα κτυπα καλυτερα το κεφαλι στο τοιχο παρα να παρεις σχεδον τριπλασια δοση φαρμακου
παιδια το ξερω οτι εκανα μεγαλη βλακεια ...πραγματικα τα ειδα ολα 2 υπογλωσια μου εδωσαν κ μια ηρεμιστικη ενεση στον κωλο κ δεν επεφτε η πιεση την αλλη μερα το μεσημερι επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα...πονουσε το δοντι τοσο πολυ που μονο με το χαπι με ανακουφιζε λιγο...ευτυχως η μικρη μου δεν καταλαβε κ πολλα αλλα σιγουρα δεν το ξανακανω

Καλήμερα παλικάρια μετά από ένα κάλο τρίψιμο από την κοπελιά μου με αναλγητική κρεμά για τους μυείς ξεκλειδώθηκα,Γιάννη υπομονή μέχρι να ξεπρυστει κ να αρχίσεις τις επισκέψεις στον οδοντίατρο.Δημήτρη στα Τζουμέρκα αν δεν έχει χιονιά θα πάω καμιά βόλτα το Σάββατο

16298574_420459128285717_2086998580673054187_n.jpg

Καλήμερα παλικάρια μετά από ένα κάλο τρίψιμο από την κοπελιά μου με αναλγητική κρεμά για τους μυείς ξεκλειδώθηκα,Γιάννη υπομονή μέχρι να ξεπρυστει κ να αρχίσεις τις επισκέψεις στον οδοντίατρο.Δημήτρη στα Τζουμέρκα αν δεν έχει χιονιά θα πάω καμιά βόλτα το Σάββατο
Τώρα θα αρρωστήσω εγώ ....buy buy.
Έχεις πάει άλλη φορά προς τα πάνω ;

Status
Not open for further replies.
Back