Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διαμαντη παλι καλα να λες φιλε. Εμας ο πατερας μας μας το ειχε πει απο μικροι που ημασταν με τον Μανο οτι μηχανη δεν προκειται να οδηγησουμε ποτε και να μην ανεβαινουμε ουτε σε αλλων. Και ο λογος απλος και αυταποδεικτος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Και επειδη μια φορα χρειαζεται για να γινει το κακο η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να απαγορευτει η κυκλοφορια της μηχανης. Και δεν την θεωρω ακραια αποψη.
Το ιδιο κ ο δικος μας
Οταν εφτασα μαλιστα σε ηλικια να πειραματιζομαι πανω στην δικια του ωστε να την παρω να βγω μεδα σε ενα βραδυ την πουλησε η μαλλον την χαρησε
Τοτε δεν καταλαβαινα στην εβηφεια τα λογια του
Νομιζα δεν με εμπιστευοταν
Σημερα ξερω
Παντα μου λεγε ποτε μοτοσυκλετα
Εσενα σε εμπιστευομαι
Τους αλλους οδηγους οχι
Και το κακο ειναι οτι δεν τις υπολογιΖουν καθολου τις μοτοσικλετες
Λιγο να σε αγγιξει το αυτοκινητο εισαι κατω

Με στεναχωρησε πολυ το ποστ του διαμαντη
Ευχομαι γρηγορα περαστικα και κουραγιο οσο μπορει να βρουν ,αν βρουν ποτε οι γονεις των αλλων παιδιων
Εχασα φιλο με τηξ μοτοσυκλετα και γω δυστυχως
Ειναι πολυ ομορφο εργαλειο και ασχολεια αλλα τα αυτοκινητα δεν τους δινουν καμια σημασια

Χαιρετώ την παρέα .
Έχετε δίκιο για τις μοτοσυκλέτες , οι κίνδυνοι είναι πολλοί και οι Έλληνες δεν φημίζονται για την οδηγική τους παιδεία!!!!!!!
Οδηγώ μοτοσυκλέτα από 15 χρονών ( ίσως μικρότερος) , το ότι είμαι παρόν μάλλον οφείλεται στο ότι συνομώτησαν πολλοί Αγιοι , Θεοί ...ίσως και δαίμονες.
Μάλλον θα συνεχίσω μέχρι τα γεράματα ή μέχρι τότε που θα μπορώ να την καβαλάω.
Τους λόγους ίσως να τους αναλύσω κάποια άλλη φορά στο ανάλογο thread.
Και στην γειτονιά μας "έφυγε" προχθές ένας πιτσιρικάς με παπάκι και βύθισε την οικογένεια του στο πένθος.
Οι τραγικές ιστορίες δεν θα τελειώσουν ποτέ , πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους νέους οδηγούς να φορούν ζώνη , κράνος και να μην οδηγούν επικίνδυνα

Ολα ξεκινουν απο το σπιτι..
Πρεπει να καταλαβουμε οτι τη ζωνη και το κρανος δε τα βαζουμε για τον κακκο μπατσο που γράφει, αλλα για το ξερο μας το κεφαλι.
Ο ελληνας εχει αλλεργια στα μετρα ασφαλειας, ζωνη και κρανος δε χρησιμοποιει, πορτοκαλι γιλεκο δε βάζει στο κυνήγι, οταν προμηθευτει ενα μηχανημα αφαιρει τα μετρα προστασίας πριν ακομα διαβασει το μανουαλ, οταν ψεκαζει ο αγροτης τις χημειες δε φορα μασκα και μπορει να καίει και τσιγαρο παράλληλα. Η λιστα δεν εχει τελειωμό.
Εχω φιλαρακι στη τροχαία που μου λεει ιστοριες για τις περιγραφες στον ασυρματο, και καταλαβα το νοημα του γονιου προς το παιδί "να προσεχεις, μην πινεις, μην τρεχεις και γενικα μην μαλακιζεσαι με τη ζωη σου αλλα και των αλλων"..
Μεγαλη κουβέντα.
Η οδηγηση ειναι απολαυση, ειναι εργαλειο και σε καμια περιπτωση χαβαλές και μαγκιά. Πρωτα τα λεω σε μενα και μετα στους αλλους.

Καλησπέρα παιδιά.Αν και δεν πολυσυμμετέχω στα φόρουμ πια,θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην οδήγηση με μηχανές πάση φύσεως και αφορμή παίρνω από το ατύχημα που είχε ο μικρός μου γιος την Τρίτη στον Κόκκινο Μύλο,όταν αυτοκίνητο έστριβε χωρίς φλάς την ώρα που προσπερνούσε το παιδί με το παπί του,λόγω δουλειάς.Δουλέυει σε μια βιοχημική εταιρία,παίρνει και μεταφέρει εξετάσεις ιατρικές κλπ.Ευτυχως και αυτή τη φορά την έβγαλε με ράμματα στο φρύδι και είναι καμμένη και πρησμένη η αριστερή μεριά του προσώπου του.Την άλλη φορά είχε βγει ταξί από στοπ και του έκοψε το πέλμα στο πόδι.Ήμουν εξωτερικό όταν το έμαθα και με τρώγαν τα καρφιά μέχρι να φθασω να δω πως έιναι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό,ενα πολύ καλό παληκαράκι 24 χρονων,το οποιο μεγάλωσε μαζι με τα δικά μου αγόρια,έχασε 2:30 τα ξημερώματα τη ζωή του με παπί,στην Ανατωλικής Ρωμυλίας και το άλλο παληκαράκι που ηταν πίσω χαροπαλεύει στο Νίκαιας.
Είμαι πολύ λυπημένος με όλα αυτά τα συμβάντα και έχει μαλλίασει η γλώσσα μου να φοράνε κράνος και να προσέχουν,να μη βιάζονται και να ελέγχουν όλα τα στενά και όμως δεν ακούνε τα παλιόπαιδα.
Πόσες φορές καρδιοχτυπώ αν γυρίσουν καλά σπίτι και τι στενοχώριες παίρνω κατα διαστήματα,δεν λέγονται. Μηχανή οδηγώ και εγώ πολλά χρόνια τώρα,έχω ψιλοκινδυνεύσει,έχω δει πολλά και έχω γίνει πάρα πολύ προσεχτικός και προσπαθώ να το περάσω στα παιδιά,αλλά δεν ακούνε...
ΠΡΟΣΕΧΤΕ πολύ όσοι είστε στο δρόμο,ιδιως με μηχανές,γιατί ο κόσμος είναι λαλημένος,προσέχτε όσο μπορείτε καλύτερα και ο Θεός να μας βοηθάει όλους και να μη βρίσκει κανένα σπίτι τέτοιο κακό.
Το νού σαςςςςςςςςς φίλοι μου,το νού σας.........
Διαμαντή εύχομαι περαστικά και να τελειώσουν εδω αυτά τα συμβάντα.
Όσο για τον άλλο νεαρό που αναφέρεσαι ,ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες βράδυ,ίσως ειναι ο γιος πρώην συνάδελφου μου,ο οποίος έχασε χθες το βραδυ τη ζωή του με μηχανή.
Η οδηγική συμπεριφορά του Ελληνα ,είτε οδηγεί αυτοκίνητο ,είτε μηχανή είναι ακριβώς η ίδια .Και στην πλειοψηφία είναι επικίνδυνοι.
Όσο για τους πεζούς ,μια από τα ίδια.

Το ιδιο κ ο δικος μας
Οταν εφτασα μαλιστα σε ηλικια να πειραματιζομαι πανω στην δικια του ωστε να την παρω να βγω μεδα σε ενα βραδυ την πουλησε η μαλλον την χαρησε
Τοτε δεν καταλαβαινα στην εβηφεια τα λογια του
Νομιζα δεν με εμπιστευοταν
Σημερα ξερω
Παντα μου λεγε ποτε μοτοσυκλετα
Εσενα σε εμπιστευομαι............
Ρε λαμόγιο ασε τις θεωρίες και ομολόγα.Εσύ κέρδισες τα 16.000.000 € του ΤΖΟΚΕΡ ;
Το πρακτορείο που παίχτηκε ήταν στην Λεμεσό και το μικρό όνομα του νκητη Χρύσανθος..asking.Το δε δελτίο ,αξίας 3 € !!!!
.my man.Πότε είπαμε φεύγουμε για χήνες στον Καναδά και μετα Αργεντινή για τα υπόλοιπα ;

Καλησπερα στην παρεα. Μετα την συναντηση στην Αθηνα φευγω σκαστος και παω καλκατζακο.yelling..sarcastic. επωμισα μερικα οπλακια πηρα και νεο σκοπευτικο οπτικης ινας και ετοιμαζομαι για καταδρομικη αυριο στα Χανια κλασικα.
Ελπιζω μονο να βρω φυσιγγια.....shoot.

Ρε λαμόγιο ασε τις θεωρίες και ομολόγα.Εσύ κέρδισες τα 16.000.000 € του ΤΖΟΚΕΡ ;
Το πρακτορείο που παίχτηκε ήταν στην Λεμεσό και το μικρό όνομα του νκητη Χρύσανθος..asking.Το δε δελτίο ,αξίας 3 € !!!!
.my man.Πότε είπαμε φεύγουμε για χήνες στον Καναδά και μετα Αργεντινή για τα υπόλοιπα ;
Μην γελας ρε τρελαμενε
Το πρακτορειο ειναι κατω απ την δουκεια μου στα αληθεια

Παιζει να τον ιδα και μουτρα μιυτρα τον νικητη χτες αφου γινοταν χαμος οταν πηγα να παιξω

Αν ειμουν εγω ρε θα σου μιλουσα απ το φορουμ;
Δεν θα σε ειχα παρει μεχρι τωρα με το ελικοπτερο και να μασταν κυνηγι στα τζουμερκα τωρα;
Η μηπως θα ειμουν εγω τωρα δουλεια
.sarcastic.

Ρε λεγε;
Ειπανε το ονομα του νικητη και ειναι χρυσανθος;
Δεν ειμαστε πολλοι
Εαν ειναι ετσι θα ναι μαλλον συγγενεις
Να παω να τον βρω
.bike

Καλησπερα στην παρεα. Μετα την συναντηση στην Αθηνα φευγω σκαστος και παω καλκατζακο.yelling..sarcastic. επωμισα μερικα οπλακια πηρα και νεο σκοπευτικο οπτικης ινας και ετοιμαζομαι για καταδρομικη αυριο στα Χανια κλασικα.
Ελπιζω μονο να βρω φυσιγγια.....shoot.
Εχει μπολικα φερανε !! Καλο ταξιδι καλη επανοδο!

Καλησπέρα! Χρωστούσα μερικες φωτο απο χτες.
Αφιερωμενες στον @dim63 αλλα και στους υπόλοιπους.
Γευσείς που σιγά σιγά χάνονται στο βωμό του χρήματος αλλα και της καλοπέρασης. Λίγοι πλέον θέλουν να έχουν λιγα οικόσιτα ζώα για να ξέρουν τι τρώνε.
Ευτυχώς έχω τον πατέρα μου, που με μεράκι κρατάει μερικά ζωντανά. Είναι το αγχολυτικό του! :)

** Σαλόνικα κανένα κυνηγομάγαζο με νορμαλ τιμές που να φερνει bp ξέρουμε;;
Δεν εχεις πολλες επιλογες για φυσιγγια στην σαλονικα Αποστολε.
Ή καρασαββιδη θα πας ή πετριδη ή γκιουλεκα.
Νομιζω ο καρασαββιδης εχει.μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερες τιμες.

Καλησπέρα παιδιά.Αν και δεν πολυσυμμετέχω στα φόρουμ πια,θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην οδήγηση με μηχανές πάση φύσεως και αφορμή παίρνω από το ατύχημα που είχε ο μικρός μου γιος την Τρίτη στον Κόκκινο Μύλο,όταν αυτοκίνητο έστριβε χωρίς φλάς την ώρα που προσπερνούσε το παιδί με το παπί του,λόγω δουλειάς.Δουλέυει σε μια βιοχημική εταιρία,παίρνει και μεταφέρει εξετάσεις ιατρικές κλπ.Ευτυχως και αυτή τη φορά την έβγαλε με ράμματα στο φρύδι και είναι καμμένη και πρησμένη η αριστερή μεριά του προσώπου του.Την άλλη φορά είχε βγει ταξί από στοπ και του έκοψε το πέλμα στο πόδι.Ήμουν εξωτερικό όταν το έμαθα και με τρώγαν τα καρφιά μέχρι να φθασω να δω πως έιναι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό,ενα πολύ καλό παληκαράκι 24 χρονων,το οποιο μεγάλωσε μαζι με τα δικά μου αγόρια,έχασε 2:30 τα ξημερώματα τη ζωή του με παπί,στην Ανατωλικής Ρωμυλίας και το άλλο παληκαράκι που ηταν πίσω χαροπαλεύει στο Νίκαιας.
Είμαι πολύ λυπημένος με όλα αυτά τα συμβάντα και έχει μαλλίασει η γλώσσα μου να φοράνε κράνος και να προσέχουν,να μη βιάζονται και να ελέγχουν όλα τα στενά και όμως δεν ακούνε τα παλιόπαιδα.
Πόσες φορές καρδιοχτυπώ αν γυρίσουν καλά σπίτι και τι στενοχώριες παίρνω κατα διαστήματα,δεν λέγονται. Μηχανή οδηγώ και εγώ πολλά χρόνια τώρα,έχω ψιλοκινδυνεύσει,έχω δει πολλά και έχω γίνει πάρα πολύ προσεχτικός και προσπαθώ να το περάσω στα παιδιά,αλλά δεν ακούνε...
ΠΡΟΣΕΧΤΕ πολύ όσοι είστε στο δρόμο,ιδιως με μηχανές,γιατί ο κόσμος είναι λαλημένος,προσέχτε όσο μπορείτε καλύτερα και ο Θεός να μας βοηθάει όλους και να μη βρίσκει κανένα σπίτι τέτοιο κακό.
Το νού σαςςςςςςςςς φίλοι μου,το νού σας.........
Διαμαντή το παιδί ήταν γνωστό.. Εμενε απέναντι απο τις θείες της γυναίκας μου.το έμαθα σήμερα κρίμα

Εμας ο πατερας μας μας το ειχε πει απο μικροι που ημασταν με τον Μανο οτι μηχανη δεν προκειται να οδηγησουμε ποτε και να μην ανεβαινουμε ουτε σε αλλων. Και ο λογος απλος και αυταποδεικτος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Μια απο τα ιδια.Οταν εφτασα σε ηλικια και αρχισα να ψηνομαι για ''παπι'' οσο και να προσπαθησα με το μυαλο μου να βρω τροπο για να πω τι θελω,τελικα ουτε καν τολμησα να κανω την παραμικρη κρουση....καλυτερα γιατι θα κανα μ@λ@κιες......καλησπερα σας.:)

Status
Not open for further replies.
Back