Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά.Αν και δεν πολυσυμμετέχω στα φόρουμ πια,θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην οδήγηση με μηχανές πάση φύσεως και αφορμή παίρνω από το ατύχημα που είχε ο μικρός μου γιος την Τρίτη στον Κόκκινο Μύλο,όταν αυτοκίνητο έστριβε χωρίς φλάς την ώρα που προσπερνούσε το παιδί με το παπί του,λόγω δουλειάς.Δουλέυει σε μια βιοχημική εταιρία,παίρνει και μεταφέρει εξετάσεις ιατρικές κλπ.Ευτυχως και αυτή τη φορά την έβγαλε με ράμματα στο φρύδι και είναι καμμένη και πρησμένη η αριστερή μεριά του προσώπου του.Την άλλη φορά είχε βγει ταξί από στοπ και του έκοψε το πέλμα στο πόδι.Ήμουν εξωτερικό όταν το έμαθα και με τρώγαν τα καρφιά μέχρι να φθασω να δω πως έιναι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό,ενα πολύ καλό παληκαράκι 24 χρονων,το οποιο μεγάλωσε μαζι με τα δικά μου αγόρια,έχασε 2:30 τα ξημερώματα τη ζωή του με παπί,στην Ανατωλικής Ρωμυλίας και το άλλο παληκαράκι που ηταν πίσω χαροπαλεύει στο Νίκαιας.
Είμαι πολύ λυπημένος με όλα αυτά τα συμβάντα και έχει μαλλίασει η γλώσσα μου να φοράνε κράνος και να προσέχουν,να μη βιάζονται και να ελέγχουν όλα τα στενά και όμως δεν ακούνε τα παλιόπαιδα.
Πόσες φορές καρδιοχτυπώ αν γυρίσουν καλά σπίτι και τι στενοχώριες παίρνω κατα διαστήματα,δεν λέγονται. Μηχανή οδηγώ και εγώ πολλά χρόνια τώρα,έχω ψιλοκινδυνεύσει,έχω δει πολλά και έχω γίνει πάρα πολύ προσεχτικός και προσπαθώ να το περάσω στα παιδιά,αλλά δεν ακούνε...
ΠΡΟΣΕΧΤΕ πολύ όσοι είστε στο δρόμο,ιδιως με μηχανές,γιατί ο κόσμος είναι λαλημένος,προσέχτε όσο μπορείτε καλύτερα και ο Θεός να μας βοηθάει όλους και να μη βρίσκει κανένα σπίτι τέτοιο κακό.
Το νού σαςςςςςςςςς φίλοι μου,το νού σας.........
Τι να πεις ρε Διαμαντη κυκλοφορουν πολλα ταγαρια στους δρομους και δεν δινουν σημασια ουτε σε μοτοσυκλετιστες ουτε σε πεζους αρκει να κανουν αυτο που θα τους κ@βλωσει δεν φταινε τα μηχανακια για τις μαλ@κιες που κανει ο καθε ηλιθιος
Και απο την αλλη τι να κανει αυτο το Παλικαρι που χρειαζεται το μηχανακι για να βγαλει ενα μεροκαματο ?
Να μεινει ανεργος εξαιτιας της ηλιθιοτητας του διπλα ?
Εδω μας τα εχουν κανει τσουρεκια για τον αλλον που εφαγε το κεφαλι του αγνοωντας οτι ηταν κοκκαλο απο την πρεζα και τα ξυδια
Ηταν λεει καλο παιδι και καλος καλλιτεχνης
Εεεεε και ?
Παιρνεις ενα τζιπ μεγαθηριο βαζεις και δυο ψωλες μεσα και βγαινεις στον δρομο να θερισεις το κοσμακη που παει να βγαλει ενα μεροκαματο ?
Αν εβγαινε αυτο το θηριο στην βουλιαγμενης με τοση ταχυτητα που ειχε αναπτυξει ποσους θα θεριζε ?
Μετα τι θα λεγανε οτι ετυχε ?
Εδω χρειαζεται πληρης ξυλωμα απο σχολες οδηγων μεχρι εξεταστων του Υπουργειου και Κτεο
Περαστικα στο Παλικαρι σου και γρηγορη αναρρωση
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Χαχαχα...:D...και όχι μόνο εκεί...τώρα βρήκα καινούργιο πέρασμα που ξεπερνάς το επιτρεπόμενο όριο...sarcastic.
Προτεινω καφε παραλια σαλονικαρα..
Εκει θα καβαλησεις πολλες αγριογατες.my man.

Βγάλε Βγάλε!! θα πηγαινουμε για γκομενάκια, παραλιακα!!.banana..banana..banana.

.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα.

Καλησπέρα παιδιά.Αν και δεν πολυσυμμετέχω στα φόρουμ πια,θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην οδήγηση με μηχανές πάση φύσεως και αφορμή παίρνω από το ατύχημα που είχε ο μικρός μου γιος την Τρίτη στον Κόκκινο Μύλο,όταν αυτοκίνητο έστριβε χωρίς φλάς την ώρα που προσπερνούσε το παιδί με το παπί του,λόγω δουλειάς.Δουλέυει σε μια βιοχημική εταιρία,παίρνει και μεταφέρει εξετάσεις ιατρικές κλπ.Ευτυχως και αυτή τη φορά την έβγαλε με ράμματα στο φρύδι και είναι καμμένη και πρησμένη η αριστερή μεριά του προσώπου του.Την άλλη φορά είχε βγει ταξί από στοπ και του έκοψε το πέλμα στο πόδι.Ήμουν εξωτερικό όταν το έμαθα και με τρώγαν τα καρφιά μέχρι να φθασω να δω πως έιναι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό,ενα πολύ καλό παληκαράκι 24 χρονων,το οποιο μεγάλωσε μαζι με τα δικά μου αγόρια,έχασε 2:30 τα ξημερώματα τη ζωή του με παπί,στην Ανατωλικής Ρωμυλίας και το άλλο παληκαράκι που ηταν πίσω χαροπαλεύει στο Νίκαιας.
Είμαι πολύ λυπημένος με όλα αυτά τα συμβάντα και έχει μαλλίασει η γλώσσα μου να φοράνε κράνος και να προσέχουν,να μη βιάζονται και να ελέγχουν όλα τα στενά και όμως δεν ακούνε τα παλιόπαιδα.
Πόσες φορές καρδιοχτυπώ αν γυρίσουν καλά σπίτι και τι στενοχώριες παίρνω κατα διαστήματα,δεν λέγονται. Μηχανή οδηγώ και εγώ πολλά χρόνια τώρα,έχω ψιλοκινδυνεύσει,έχω δει πολλά και έχω γίνει πάρα πολύ προσεχτικός και προσπαθώ να το περάσω στα παιδιά,αλλά δεν ακούνε...
ΠΡΟΣΕΧΤΕ πολύ όσοι είστε στο δρόμο,ιδιως με μηχανές,γιατί ο κόσμος είναι λαλημένος,προσέχτε όσο μπορείτε καλύτερα και ο Θεός να μας βοηθάει όλους και να μη βρίσκει κανένα σπίτι τέτοιο κακό.
Το νού σαςςςςςςςςς φίλοι μου,το νού σας.........
Διαμαντή και μόνο που το διάβασα μου κοπηκαν τα πόδια. Περαστικά να είναι για το παιδί.

Μια χαρά! πάλι καλά είναι magnum η καραμπίνα με μακρυά σκοπευτική γραμμή!!.sex hard..buy buy..buy buy.
Προτεινω καφε παραλια σαλονικαρα..
Εκει θα καβαλησεις πολλες αγριογατες.my man.

Δεν παίζεστε....sarcastic. .cool.

Status
Not open for further replies.
Back