Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάζαρε κανονικές τσίχλες ή γερακότσιχλες;;;;;
Γιατί οι γερακότσιχλες δεν είναι κανονικές?? Τόσα χρόνια κυνηγάς και ακόμα να μάθεις ότι τις λένε κελαηδότσιχλες?? Ου να μου χαθείς, μόνο "πάρτε φυσίγγια" ξέρεις να λες .yelling.

Γιατί οι γερακότσιχλες δεν είναι κανονικές?? Τόσα χρόνια κυνηγάς και ακόμα να μάθεις ότι τις λένε κελαηδότσιχλες?? Ου να μου χαθείς, μόνο "πάρτε φυσίγγια" ξέρεις να λες .yelling.
Επιτηδες το κανει για να σε τσιτωνει

Την καλησπερα μου σε ολους, ομορφο Σαββατοβραδο να εχετε.
Αναπαυλα/ διαλειμμα σημερα απο την δουλεια, να παρουμε μια ανασα, να σταθουμε στα ποδια μας.
Μινι εξοδος αποψε, με φαγητο/κρασακι και αναδρομη στις επιτυχιες του '90, να ξεφυγουμε και να αναπολησουμε.....
Μινι ετοιμασια και για μια αυριανη βολτα - εκτος και αν ξεφυγουμε για τα καλα!!! - με προορισμο Αργολιδα, ηθελα πολυ να επισκεφθω
τα γνωστα μου σημεια στην Φθιωτιδα αλλα μου φαινονται μακρινα...
Διαλεξα οτι πιο ελαφρυ διαθετω, m2/a400 L, τα χερια πονανε και δεν ειναι για περισσοτερο.
Απαντες να περασετε τελεια και αυριο, με ασφαλεια πανω απο ολα, καλες τουφεκιες και αξεχαστες κυνηγοπαρειστικες στιγμες.

Κανονιζω 10 μερες αδεια για να ξεκινησω να κλαδευω τις ελιες, και δε φτανει που παλευω μοναχος σταματησε να δουλευει και το ξυλοκοπτικο. Παλευω ολημερις με το πριονακι και οι τσιχλες κανουν παρτυ παραδιπλα κυπαρισσια. Γκαντεμια...

Καλησπέρα σας. Επιστροφή πριν λίγο σπίτι και είμαι σε διλημα. Ο κουμπάροςμου θέλει να βγούμε αύριο για κιχλοκοτσυφα και ο φίλος Κώστας για μπεκατσες. Η αλήθεια είναι πως μου καλοαρεσει η ιδέα για κιχλοκοτσυφα μιας και θέλω να βγάλω το 725 και να κάνουμε καμμιά τουφεκια λίγο μακρινή, έχω και κάμποσα 12αρια φυσίγγια που χρειάζονται ανανέωση. Ε ρε προβλήματα που έχουμε.. ......sarcastic.

Κανονιζω 10 μερες αδεια για να ξεκινησω να κλαδευω τις ελιες, και δε φτανει που παλευω μοναχος σταματησε να δουλευει και το ξυλοκοπτικο. Παλευω ολημερις με το πριονακι και οι τσιχλες κανουν παρτυ παραδιπλα κυπαρισσια. Γκαντεμια...
Βίκτωρα πριονισε τα κυπαρίσσια ετσι για σπάσιμο.........sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back