Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας φίλοι μου αγαπημένοι :)

Καλημερα σας
Προγευμα για να φτιαχτειται μθας κ αυριο ειναι οι πρωτες σηκωσες

.sarcastic.

Στα οπλαααααα

Αντιγραφουν τον Μακη

.very happy.

Και απ τα τζουμερκα για να υπαρχει συγκριση λιπους

.vert funny.

Και το καλυτερο για τελος απ την αγαπημενη μου κρητη

Κυπρος κ Κρητη
Τροοδος κ ψηλορειτη
τι έπαθες ρε;;;;; ταβέρνα ανοίγεις;;;;; :)

Καλησπέρα σας. Επιστροφή πριν λίγο σπίτι και είμαι σε διλημα. Ο κουμπάροςμου θέλει να βγούμε αύριο για κιχλοκοτσυφα και ο φίλος Κώστας για μπεκατσες. Η αλήθεια είναι πως μου καλοαρεσει η ιδέα για κιχλοκοτσυφα μιας και θέλω να βγάλω το 725 και να κάνουμε καμμιά τουφεκια λίγο μακρινή, έχω και κάμποσα 12αρια φυσίγγια που χρειάζονται ανανέωση. Ε ρε προβλήματα που έχουμε.. ......sarcastic.

Βίκτωρα πριονισε τα κυπαρίσσια ετσι για σπάσιμο.........sarcastic.
Μαλον δεν τις γνορηζει τις κιχλες ο Κωστας. Να του τις δηχνεις..sarcastic.

Καλησπερα κυριοι! Διπλα στη σομπα στο χωριο, με το Μητσο (dimitrisliou) πινουμε ενα κρασακι με ψητη τσιχλα και στακα στο εσωτερικο της ψημενη στη σομπα .προσπαθουμε να συνελθουμε απο το τουφεκιδι..προσωπικα το καλυτερο απογευματινο τσιχλας που εχω κανει..

Καλησπερα κυριοι! Διπλα στη σομπα στο χωριο, με το Μητσο (dimitrisliou) πινουμε ενα κρασακι με ψητη τσιχλα και στακα στο εσωτερικο της ψημενη στη σομπα .προσπαθουμε να συνελθουμε απο το τουφεκιδι..προσωπικα το καλυτερο απογευματινο τσιχλας που εχω κανει..
μπράβο ρε παιδιά,την καλησπέρα στον Δημήτρη :)

Στα οπλαααααα

Αντιγραφουν τον Μακη

.very happy.
Βρε τον αθεοφοβο τι μάσα κάνει ? .what.
Κοπανισε 1 κιλό ψωμί μαζί με την σαλάτα και θα φάει όλη αυτήν την πιατέλα με την προβατίνα ? .fff.
Μου φαίνεται έχω μείνει πολύ πίσω .my man.
Ζηλεψα ας βάλω και εγώ σε λειτουργία την μαγική μου σχάρα .bbq.
image hosting above 5 mb
Καλησπέρα Άρχοντες .buy..buy.

Καλησπέρα σας. Επιστροφή πριν λίγο σπίτι και είμαι σε διλημα. Ο κουμπάροςμου θέλει να βγούμε αύριο για κιχλοκοτσυφα και ο φίλος Κώστας για μπεκατσες. Η αλήθεια είναι πως μου καλοαρεσει η ιδέα για κιχλοκοτσυφα μιας και θέλω να βγάλω το 725 και να κάνουμε καμμιά τουφεκια λίγο μακρινή, έχω και κάμποσα 12αρια φυσίγγια που χρειάζονται ανανέωση. Ε ρε προβλήματα που έχουμε.. ......sarcastic.

Βίκτωρα πριονισε τα κυπαρίσσια ετσι για σπάσιμο.........sarcastic.
Nαι με το πριονακι των 30 εκ; Εχω πιασει αρκετες τσιχλες στα λιοφυτα αυτα, δυστυχως ομως χτιστικαν απο το 90 και μετα και τελος το κυνηγι.

Nαι με το πριονακι των 30 εκ;
Αν το κοψεις σε σχημα V πεφτει.sarcastic.
Αλλα θα σου πω αλλη τεχνικη..Κοβεις ξεροχορτα τα βαζεις στουμπωτα κατω χαμηλα στα κλαδια και το ξελαμπαδιαζεις..ha haaa.sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back