Κοροιδευεις ετσι;Καλησπέρα λεβέντες !!!!!!!!!
Πίνω καφεδάκι για να κρατήσω τα μάτια μου ανοικτά αφού είμαι σχεδόν άυπνος ..llk.
Άντε να τελειώσει να βρούμε την ηρεμία μας![]()
Κοροιδευεις ετσι;Καλησπέρα λεβέντες !!!!!!!!!
Πίνω καφεδάκι για να κρατήσω τα μάτια μου ανοικτά αφού είμαι σχεδόν άυπνος ..llk.
Άντε να τελειώσει να βρούμε την ηρεμία μας![]()
Το σημαντικότερο όλων!α ναι μεγαλο βραδυ σημερα για οσους μπορουν.εγω ηδη εφτιαξα τη φραπεδαρα.all star game και ΓΙΑΝΝΗΣ με 2 Ν κεφαλαια.γερα ρε ελλαδαρα
![]()
Βρηκατε πλακια; Για το Χρησταρα μιλας;Χαιρετώ την παρέα.
Πέρασα ενα πολύ κουραστικό διήμερο και με ύπνο μόνο 50 λεπτά.Χθες το πρωί κυνήγι με τον πατριώτ για ουκρανέζες και επιστροφή το απόγευμα.Ετοιμασία για γάμο και μετά ξενύχτι και τα σχετικά πιώματα ..Επιστροφή στο σπίτι στις 3,45 και στις 4,45 εγερτήριο.Οδήγηση ξανά και με παρέα παλι τον πατριώτη εκδράμαμε στα χθεσινά μέρη.Επιστροφή το μεσημέρι κομμάτια.
Ωρα καλη σε ολους! Ελα ρε Νικολα πως με τρελενεις τωρα..σε ζηλευω.περα απο τα benellia ειναι πανεμορφη πολη! Καλα να περασεις!Καλησπέρα απο το αγαπημένο μου Ουρμπινο
Δηλαδη εσυ τωρα θες να μας πεισεις οτι σε μια ωρα θα κοιμηθεις......σε πιστεψαμε....Καλησπερα μαγκες μου. Αραλικι στον καναπε με την συζυγο αποψε και σε καμια ωρα θα παω να οριζοντιωθω![]()