Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα παλικαρια. Τι ματσαρες ειχε χθες ρε παιδια? Ξεκινησα με την ατλετικο γιατι την υποστηριζω αλλα μολις εβαλα την σιτι με την μονακο κολλησα!! Οταν παιζουν τετοια μπαλα στην Ευρωπη στην Ελλαδα αδειαζουν τα γηπεδα!

Ο ΓΑΠ είχε πει θα μας κάνει Δανία του Νότου αλλά τον γράψαμε κανονικά ;;;;;;;;;;;;;.sarcastic..sarcastic.

Κάτι ακούστηκε ότι ο Αλέξης θα μας κάνει Σουηδία του Νότου , νομίζω πρέπει να τον στηρίξουμε .banana..banana.

http://www.cnn.gr/news/kosmos/story...-dialeimma-apo-tin-ergasia-gia-sex#/link_time
......κάθε εργαζόμενος θα δικαιούται διάλειμμα μίας ώρας τη μέρα για να κάνει σεξ. Μάλιστα... Χωρίς να χάνει χρήματα από τον μισθό του ή να του επιβάλλει κάποιος με ποιον θα κάνει σεξ, που θα το κάνει, πώς ή πόσες φορές.l
Λεω να πρωτοπορήσουμε και να το εφαρμόσουμε κι εμεις .Οχι στη δουλειά αλλά ....εδώ στο HL.
Ε ρε γλέντια .......banana.

Καλησπέρα στην παρέα. Πνιγμένος στη δουλειά και δεν προλαβαίνω τίποτα.. Δυστυχώς υπάρχουν και οι ρουφιάνοι συνάδελφοι και τα κάνουν χειρότερα.........
Να μας έχει καλά ο θεός και την Καθαρά Δευτέρα δεν θα έχει κούλουμα αλλά κυνήγι.sarcastic.

Λοιπόν επέστρεψα απο τον προληπτικό έλεγχο ο οποίος περιελάμβανε μια σειρα εξετάσεων.Αιματολογικές ,καρδιογράφημα , λαβύρινθο,ακτινογραφίες ,ποσο μεγάλη την εχω την πίεση κλπ.
Το αποκορύφωμα ήταν το ακουόγραμμα.Άρχισε η εξέταση μα εγω δεν άκουγα τίποτα.Ο γιατρός ανέβαζε τα db ανέβαζε ,ανέβαζε ..... και με κοιτούσε διαρκώς με βλέμμα απορημένο ,ώσπου το μηχάνημα κάπνισε από την ισχύ που έδινε και κάηκε ..yelling.

Στο τέλος με εξέτασε και μια κούκλα πνευμονολόγος και αφού ξεμπέρδεψα πιο αργά από όλους τους συναδέλφους που περάσαν ως τώρα , πήρα τον γυρισμό.
Η ώρα πέρασε και αφού καθυστέρησα δεν πρόλαβα την αναχώρηση για το απογευματινό που λέγαμε ..hit.

Λοιπόν επέστρεψα απο τον προληπτικό έλεγχο ο οποίος περιελάμβανε μια σειρα εξετάσεων.Αιματολογικές ,καρδιογράφημα , λαβύρινθο,ακτινογραφίες ,ποσο μεγάλη την εχω την πίεση κλπ.
Το αποκορύφωμα ήταν το ακουόγραμμα.Άρχισε η εξέταση μα εγω δεν άκουγα τίποτα.Ο γιατρός ανέβαζε τα db ανέβαζε ,ανέβαζε ..... και με κοιτούσε διαρκώς με βλέμμα απορημένο ,ώσπου το μηχάνημα κάπνισε από την ισχύ που έδινε και κάηκε ..yelling.

Στο τέλος με εξέτασε και μια κούκλα πνευμονολόγος και αφού ξεμπέρδεψα πιο αργά από όλους τους συναδέλφους που περάσαν ως τώρα , πήρα τον γυρισμό.
Η ώρα πέρασε και αφού καθυστέρησα δεν πρόλαβα την αναχώρηση για το απογευματινό που λέγαμε ..hit.
.sarcastic. τι εγινε ζολω ....στου κουφου την πορτα ....παρτη και φυγε !!!!.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back