Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για αυτο λεω να παρω την es 100!
Την έχω απο το 2006.
Επειδή την ειχα για δευτερο όπλο ποτέ μου δεν της συμπεριφέρθηκα καλά.
Αυτή όμως με ανταμειψε με μηδενικές εμπλοκες και με καταπληκτικές τουφεκιες.
Πάρε την με κλειστά τα μάτια

.sarcastic. .yelling.
Αφού είσαι καψούρης με την Ισπανίδα τι να κάνουμε.:D
Την έχω απο το 2006.
Επειδή την ειχα για δευτερο όπλο ποτέ μου δεν της συμπεριφέρθηκα καλά.
Αυτή όμως με ανταμειψε με μηδενικές εμπλοκες και με καταπληκτικές τουφεκιες.
Πάρε την με κλειστά τα μάτια
Θα το παρωωωωω
Το κοριτσιιιι
Θα το παρωωωωω
Δεν το παιδευωωωωω
:Dha haaa

Καλησπερα και απο μενα......2 μερες τωρα με παιδευει το στομαχι...και δεν μπορω να φαω τιποτα......κοπανα και απο την δουλεια,αλλα δεν εεχω ορεξη για τιποτα
περαστικά Φίλιππα 1η σκέψη διώξε το άγχος όσο μπορείς :)

Φιλίππα κανε μια αρχη την κυριακη με κοψίδια! Θα δεις θα κανουμε τη βόλτα μας θα χαλαρώσουμε και μετα θα βάλουμε να ψησουμε τα κρέατα μας!! Θα με παρει τηλεφωνο η γυναικα σου να με ευχαριστήσει που σε έκανα καλα :)

Φιλίππα κανε μια αρχη την κυριακη με κοψίδια! Θα δεις θα κανουμε τη βόλτα μας θα χαλαρώσουμε και μετα θα βάλουμε να ψησουμε τα κρέατα μας!! Θα με παρει τηλεφωνο η γυναικα σου να με ευχαριστήσει που σε έκανα καλα :)

Το θελω πολυ να παραβρεθω και εγω κοντα σας......παντα μου αρεσανε και εξακουλουθουν να μου αρεσουν τετοιες συναντησεις........

Καλησπερα και απο μενα......2 μερες τωρα με παιδευει το στομαχι...και δεν μπορω να φαω τιποτα......κοπανα και απο την δουλεια,αλλα δεν εεχω ορεξη για τιποτα
Ίσως έχεις κρύωμα, φτιάξε ένα δικταμο με λουιζα.

Μετά την επίλυση του προβλήματος με τα π.μ. Με την επαναφορά του φόρουμ στη σωστή λειτουργία, αναπόφευκτο ήταν να χαθούν τα ποστ από τη στιγμή του προβλήματος και μετά...Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Από την ομάδα διαχείρισης

Status
Not open for further replies.
Back