Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι παντα ευκολο Αργυρη σε καταλαβαινω ειδικα αν εχει πουλια και το μερος μακρυνο απο εκει που μενει καποιος..εμενα τυχαινει οι κυνηγοτοποι να ειναι κοντα στο σπιτι και παω μετα και μαζευω..
Εννοειτε και εγω το καρτερι διπλα στο σπιτι το καθαριζω..

σώπα ρε φίλε πως θα τ αντέξεις ;;;;;; .yell at.

έχω φουσκώσει με τους γίγαντες ρε .buy buy.
Μια από τα ίδια με τα γεμιστά :D:D.buy buy.
Τι θέλουμε και μπλεκουμε με τα όσπρια και τα λαχανικά αφού έχουμε άλλες προδιαγραφές .bbq..bbq..very happy.

Καλησπέρα Παλικάρια ;);)

Καλο μεσημερι! Μολις πριν λιγο γυρισα .βρηκα μια τσαντα ασκολυμπρους και μαζεψα και σχεδον μια κλουβα αδειους καλυκες απο την καθια που καθομουν.μετα απογοητευτηκα και εφυγα αλλα θα ξαναπαω να μαζεψω.εννοειται θα πεταχθουν σε καδο ανακυκλωσης. φετος πρωτη φορα κυνηγησα τσιχλες τοσο πολυ καρτερι καθως το απογευματινο που βρηκα μας εδωσε αρκετα και ξεκουραστα πουλια σε λιγη ωρα και μολις 5 λεπτα απο το σπιτι.
dGlUslU.jpg

HzmlN36.jpg

XxeQp7K.jpg
Απιθανος μεζες βραστοι με λαδι ελιας κ λεμονι η μεσα στην φασολαδα .well done.

Καλησπερα στην παρεα , δυστυχως σημερα σηκωνοντας κατι συλλεκτες με επιασε η μεση μου. Με γυροφερνε τις τελευταιες μερες και σημερα ηρθε κι εδεσε ..:(
Δεν ειναι κατι αγνωστο για μενα η μεση αφου εχω προβλημα εδω και χρονια και παντα προσεχω οσο μπορω....αλλα τι να κανει ,να μην σκυβεις ?να μην σηκωνεις ουτε κιλο ? Στη δουλεια μου πρεπει να κανεις πολλα δε γινεται αλλιως ,οσο και να προσεχεις...!!!!
Εχω πλακωθει στα μυοχαλαρωτικα και βολταρεν αλιφη....γ@@@@ο τωρα που ειχε δουλεια...kkk.
Φταιει που σταματησε και το κυνηγι και με εχει ριξει ψυχολογικα...terror.
Σου πα να σου στειλω τον αμπτουλ.....αλλα εσυ δεν θες

Status
Not open for further replies.
Back