Και ενα express 34..![Stick Out Tongue :p :p](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick Out Tongue :p :p](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Το ειδα ν9,Αλλα κολλησα στο express που ηταν μεσα στα πολλα πυρκαλ..
Παντως τοσοι καλυκες κριμα να πανε χαμενοι,κ ουτε κ να ανακυκλωθουν μπορουν (στην Ελλαδα)...
Έπρεπε να επιτρέπεται η αναγομωση κ μαλιστα με χαμηλοτερες τιμες στην αγορα καψουλιου σαν δελεαρ..Αν γινοταν αυτο τοτε τα δαση θα ηταν καθαροτερα..Ακομα κ καποιος που δεν γεμιζει θα μαζευε ολο το χρονο τους καλυκες του αλλα κ ξενους για να τους δωσει στον φιλο η τον γνωστο του που γεμιζει..Τωρα ποιος ο λογος να σκυψει να τους μαζεψει?κακα τα ψεματα..Βέβαια υπαρχουν κ συνηδειτοποιημενα ατομα που το κανουν αλλα δυστηχως ειναι μειοψηφια..
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω..Xαχαχαχα, που ζεις αναρωτιεμαι.![]()
Αν ξεχωριζες το πλαστικο απο το μεταλλο τοτε ναι..Διαφορετικα δεν νομιζω να εχουν τα μεσα κ την διαθεση..Παντως εσυ το χρεος σου προς την φυση το εκανες!!.shake.τεύω στο μπλε κάδο ανακύκλωσης που τους πετάω να τους ανακυκλωσουν..
Ωπα....Καλημερα σε ολους ......
( .... λιγο καθυστερημένη διοτι πηγα στο τμήμα για νεα ΑΚΚΟ....)
Τελικά αυτός ο τόπος τι ΔΕΝ βγάζει;;;;.what.οι ασκολυμπροι (οι άγριοι γιατί υπάρχουν και καλλιεργισιμοι
Συμφωνω! Παραγουμε πολυ ποιοτικα και καλα τροφιμα! Ολη η Ελλαδα.και οχι μονο τροφιμα.ειμαστε ομορφο κρατος,εχουμε πολυ τουρισμο ,real estate ισως το καλυτερο στην Ευρωπη και λογω ομορφιας αλλα και λογω κλιματος..ορυκτο πλουτο εχουμε πλουσιο.και πολλα αλλα..δεν ειμαστε φτωχη χωρα οπως μας λενε ετσι πιστευω.τωρα και 35 χρονια το μυαλο μας πιστευω,φτωχοποιουν σκοπιμα τα ξενα κεντρα για να μας αποχαυνοσουν και να μας εξαγορασουν,επι πινακιου φακης.καταστρεψαν στη συνειδηση του Ελληνα αυτο που λεμε Πατριδα-Θρησκεια-Οικογενεια-Τιμιοτητα-Ηθος-Ιστορια ,με αυτα πορευοταν ο Ελληνας αιωνες τωρα και προοδευε.ηξεραν οτι αν καταστρεψουν αυτα τετελεσθε.και μαλλον το καταφεραν.κριμα.κριμα.κριμα...1000 φορες κριμα..Τελικά αυτός ο τόπος τι ΔΕΝ βγάζει;;;;.what.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου
Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο![]()
Ωραιος Γιαννη ετσι πρεπει να κανουμε .....και εγω περσι παντα μαζευα τους καλυκες , φετος το ομολογω ειμουν γαιδουρι δεν μαζεψα τιποτα, ισως γιατι κυνηγουσα παντα με παρεα και επρεπε παντα να φυγουμε αργοπορημενοι ....τελος παντον δεν υπαρχει δικιολογια ..sorry...hit..smashfrak.Καλο μεσημερι! Μολις πριν λιγο γυρισα .βρηκα μια τσαντα ασκολυμπρους και μαζεψα και σχεδον μια κλουβα αδειους καλυκες απο την καθια που καθομουν.μετα απογοητευτηκα και εφυγα αλλα θα ξαναπαω να μαζεψω.εννοειται θα πεταχθουν σε καδο ανακυκλωσης. φετος πρωτη φορα κυνηγησα τσιχλες τοσο πολυ καρτερι καθως το απογευματινο που βρηκα μας εδωσε αρκετα και ξεκουραστα πουλια σε λιγη ωρα και μολις 5 λεπτα απο το σπιτι.
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι παντα ευκολο Αργυρη σε καταλαβαινω ειδικα αν εχει πουλια και το μερος μακρυνο απο εκει που μενει καποιος..εμενα τυχαινει οι κυνηγοτοποι να ειναι κοντα στο σπιτι και παω μετα και μαζευω..Ωραιος Γιαννη ετσι πρεπει να κανουμε .....και εγω περσι παντα μαζευα τους καλυκες , φετος το ομολογω ειμουν γαιδουρι δεν μαζεψα τιποτα, ισως γιατι κυνηγουσα παντα με παρεα και επρεπε παντα να φυγουμε αργοπορημενοι ....τελος παντον δεν υπαρχει δικιολογια ..sorry...hit..smashfrak.