Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα , δυστυχως σημερα σηκωνοντας κατι συλλεκτες με επιασε η μεση μου. Με γυροφερνε τις τελευταιες μερες και σημερα ηρθε κι εδεσε ..:(
Δεν ειναι κατι αγνωστο για μενα η μεση αφου εχω προβλημα εδω και χρονια και παντα προσεχω οσο μπορω....αλλα τι να κανει ,να μην σκυβεις ?να μην σηκωνεις ουτε κιλο ? Στη δουλεια μου πρεπει να κανεις πολλα δε γινεται αλλιως ,οσο και να προσεχεις...!!!!
Εχω πλακωθει στα μυοχαλαρωτικα και βολταρεν αλιφη....γ@@@@ο τωρα που ειχε δουλεια...kkk.
Φταιει που σταματησε και το κυνηγι και με εχει ριξει ψυχολογικα...terror.
Περαστικά Αργύρη.

Καλησπερα απο τα ανοιξιατικα χανια. Περιμενουμε τις τουριστριουλες μας να τις ξεναγησουμε.....ha ha ha..ha ha ha..sex hard..cool. (ενταξει ξερω θα μου πειτε:....και νετα ξυπνησες μεγαλε)
Ειμαι κομματια λογω γριπης και νιωθω πεθαμενος. Χαλια τριημερο πηγα για καρτερι εριξα 6 τσιχλόνία και γυρισα σπιτι με πυρετο....
Καρναβαλι γιοκ καπουτ...οποιος μου φαγε το ποσοστο μου απο γκομενακια στο Ρεθυμνιωτικο καρναβαλι ελπιζω να το ευχαριστηθηκε.sex hard..sex hard..sex hard..badboys.
Περαστικά και γρήγορα, όταν με το καλό ερθουν τα εισαγόμενα μανουλια θα εισαι ετοιμοπολεμος ......banana.

Καλησπερα στην παρεα , δυστυχως σημερα σηκωνοντας κατι συλλεκτες με επιασε η μεση μου. Με γυροφερνε τις τελευταιες μερες και σημερα ηρθε κι εδεσε ..:(
Δεν ειναι κατι αγνωστο για μενα η μεση αφου εχω προβλημα εδω και χρονια και παντα προσεχω οσο μπορω....αλλα τι να κανει ,να μην σκυβεις ?να μην σηκωνεις ουτε κιλο ? Στη δουλεια μου πρεπει να κανεις πολλα δε γινεται αλλιως ,οσο και να προσεχεις...!!!!
Εχω πλακωθει στα μυοχαλαρωτικα και βολταρεν αλιφη....γ@@@@ο τωρα που ειχε δουλεια...kkk.
Φταιει που σταματησε και το κυνηγι και με εχει ριξει ψυχολογικα...terror.
Περαστικά Αργυρή ! Οι ραχιαίοι σου σε πονάνε ;

καλημέρα στην ομάδα !!!

δεν είναι τέλειο ;

17097575_10154542352196799_3933871656418872924_o.jpg

Status
Not open for further replies.
Back