καλησπέρα αετοί και τσακάλια
Αργύρη περαστικά φίλε
πρόσεχε μην πέσεις ρε![]()
![very funny .very funny. .very funny.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
καλησπέρα αετοί και τσακάλια
Αργύρη περαστικά φίλε
πρόσεχε μην πέσεις ρε![]()
Αργύρη περαστικά σου!
Καλησπέρα σας
Ευχαριστω Χρηστο ηδη το κανω το ξερω και με ανσκουφιζει λιγο....Καλησπέρα σας!!!Αργυρη περαστικά φίλε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις αυτη την στιγμή.Λοιπον άκουσε με, πάρε μια θερμοφόρα και βάλε νερό και να είναι χλιαρό προς ζεστό για 20λεπτα, εμένα με ανακουφιζε παρά πολύ έτσι....
ρε πάρε την καραμπίνα γιατί θα σαλτάρειςΚαλησπερα, kai καλό μήνα!
Ηρθε η ανοιξη, τα πουλακια κελαιδίζουν, τα λουλουδια μπουμπουκιζουν, τα μ.... κια καβλαντιζουν.... Ωραια εποχη..
Καστορια κλασικα, θα πατησει κανενα χιονι.
Α, μαζί είχατε πάει χθες για τσίχλες ... και φάγατε "φόλα" !!! Μου είπε πως πήγε με τον Ευριπίδη και τον Γιάννη ... όπως μου είχε πει χθες το βράδυ κι ο Ευριπίδης ότι πήγε με το Γιάννη και το Βίκτωρα ... αλλά δεν πήγε ο νους μου σε σένα, αλλά στον άλλο Γιάννη τον μπαρή του Ευριπίδη !!! Και δεν τους ρώτησα "ποιον Γιάννη;" ... .hit.Στελιο το ειδα και εγω το κοντακι
Χαχαχαχ αχ αχαχ αχ αχ αχ αχ ζ!ρε πάρε την καραμπίνα γιατί θα σαλτάρεις![]()
Αμα έπιναν ολοι απ το καλο τοτε δεν θα μας εφτανε.Χαιρετώ την παρέα.
Μόλις έκανα ενα τσαι βουνου απο αυτό που ειχα μαζέψει το καλοκαίρι στα Τζουμέρκα.Στο μυαλό μου ήρθαν καποιες στιγμές του παρελθοντος ,που οταν έβραζα καμια φορά στη δουλειά τον χειμώνα ,κάτι μυστήρια παιδάκια μου έκαναν πλάκα που πίνω τσάι.Τώρα ήρθε η ώρα να πίνουν κι αυτοί γιατί απλά διάβασαν στο internet για τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Το θέμα ειναι οτι αν έπιναν τσάι ναλεγα.Πίνουν την τυποποιημένη μπούρδα που κυκλοφορεί στα ψυγεία και όταν πρόκειται για ζεστό ,πίνουν απο ....φακελάκι.
Άκουσον άκουσον .Τσαι βουνού σε φακελάκι ..buy buy..buy buy.
Α ρε κατακαημένη Αράχωβα ....
Εγω ζω καθε μέρα το μαρτύριοΚαλησπέρα στην παρέα. Τι κίνηση σήμερα πάλι με την απεργία των ΜΜΜ ρε γαμώτο. Θεωρώ τον εαυτό μου δημοκρατικό άνθρωπο αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να απαγορευτεί. Σήμερα και όταν πήγαινα και όταν επέστρεφα από το γραφείο είδα 4 ασθενοφόρα κολλημένα στην κίνηση. Αναρωτιέμαι πόσες ζωές θα χάθηκαν σήμερα λόγω της κίνησης. Τι να πω ίσως να είμαι και υπερβολικός.
Αμα έπιναν ολοι απ το καλο τοτε δεν θα μας εφτανε.ενθάρρυνέ τους να συνεχίσουν ετσι
![]()
Δυστυχως και Φωκιδα τα ίδια. Πανε οι τσαγιες. Τωρα ομως με την κριση λυπούνται την βενζινη και δ3ν πανε πολλοι. Κι ομως μην μασας ναι αυτοι τουλαχιστον στο τσαι κανουν τη ζημια.Εγω ζω καθε μέρα το μαρτύριο
Ρε φίλε δεν έχεις άδικο.Ας πίνουν οτι μαλακία θέλουν
Πάντως πέρα απο την πλάκα ,τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη καταστροφή στα βουνά που θα οδηγήσει στον αφανισμό του άγριου τσαγιού.Λόγω ζήτησης οι Αλβανοί που βόσκουν γελάδια σε αυτά τα υψόμετρα ,όχι απλώς μαζεύουν οτι υπάρχει ,αλλά το ξεριζώνουν.Έτσι λοιπόν χαλάνε την ρίζα και αφανίζουν και τον σπόρο.Το ίδιο εχει αρχίσει να γίνεται και με την ρίγανη,
Πέρυσι όταν μάζευα με την γυναίκα μου σε υψόμετρο 1700 μ ,κάποια στιγμή προς το βραδάκι που είχαμε παρει τον δρόμο της επιστροφής για το αυτοκίνητο,βλέπουμε έναν Αλβανό να έχει δυο τεράστια δεμάτια τσαι ξεριζωμένα.Τρελαθήκαμε.Η γυναίκα μου δεν έχασε την ευκαιρία και του την είπε που το ξερίζωσε και έτσι κάνει καταστροφή.Του χρόνου δεν θα βρεις τίποτα ,του είπε.Η απάντηση που πήρε ήταν.."μέχρι του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαίνει"
Δεν κατηγορώ τον Αλβανό ,γιατί το ίδιο θα έκαναν και καποιοι Έλληνες που θα μάζευαν γρήγορα στο βωμό του κέρδους .Σ αυτή τη χώρα που οι νόμοι ειναι περισσότεροι απο τα χαλίκια και δεν τηρείται κανένας ,τι να περιμένει κανείς .Ο Αλβανός έτσι βρήκε ,ετσι κάνει.